Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 85.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαρέλαβα σήμερα τα pistons3 απο τον 'πιο γλυκο κινεζο' και ολα ηταν τελεια. Τα pistons3 ειναι γνησια, συνεργαζονται αψογα με το redmi Note 2, η συσκευσια πολυ καλη και γενικά έμεινα πολυ ευχαριστημένος απο τη συναλλαγή.
-
Παράθεση από Bodai: “ Παρακαλώ να σταματήσει άμεσα η συζήτηση για την παράκαμψη ελέγχων εμπορικών εφαρμογών.” Με ολο το σεβασμο μηπως ειναι λιγο υπερβολικο αυτό; Τοτε ισως θα έπρεπε να σκεφτουμε να μην αντικαθιστουμε π.χ.το MIRECOVERY me to TWRP επειδη παρακαπτουμε την εμπορικη εφαρμογη της XIAOMI και να μην χρησιμοποιουμε οτιδηποτε δεν υποστηριζεται επισημα απο την XIAOMI. Με τις παραπανω οδηγιες δεν προσπαθουμε να δουμε παρανομα η δωρεαν το otego αλλα να δουμε στο κινητο μας τηλεφωνο μια υπηρε…
-
Note
ΜήνυμαΠαράθεση από XiaoMi: “Καλησπέρα Μόλις έφερα το κινητό απτην Κίνα...εχω κατεβασει το play store αλλα οποια εφαρμογη κατεβαζω, κατεβαινει σε δυο συσκευες samsung που εχω (note+κινητο). Γενικα ξερει καποιος να το χρησιμοποιει με το ηδη υπαρχον λογισμικο;! Ευχαριστω” Μέσα απο PC μπες στο Play Store, στο λογαριασμό σου και δεξια που εχει ενα γραναζάκι επελεξε διαχειριση συσκευής Android και βάλε το Note να το δει το Play Store. Μετά κατέβασε στο Note την εφαρμογή Διαχείριση συσκευής Android και συγχρ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από anorman08: “Παράθεση από MIUI_ART: “Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρέθηκε το πρόβλημα στον κώδικα, και διορθώθηκε. Τώρα μπορείτε να σημειώσετε τις εδήσεις ως διαβασμένες και να δουλεύει κανονικά. Δοκιμάστε το και πείτε μας αν είναι οκ ....” Δουλεύει πολυ καλά! Μόλις το δοκίμασα.” Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι δεν διαβάζεις την σημαντικές ειδήσεις που ποστάρει ο τρελογιατρός? Τελικά μόνος του θα τις διαβάζει στο τέλος! Χαχαχα!” Όλα τα διαβάζω. Ή μάλλον ότι προλαβαίνω…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΩραίος ο κινέζος! Πολύ τίμια εξήγηση! Μπράβο του!
-
Αποστολεας μηνυμάτων
ΜήνυμαΠαράθεση από fragi_124: “Καλημέρα σε όλους, Ερώτηση στα μηνύματα που λαμβάνεται φαίνεται ο αποστολεας;; Σε μένα δεν φαίνεται κ ας τον έχω αποθηκευμένο στις επαφές μου. Υπάρχει λύση ή έτσι γίνεται;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ίδιο προβλημα ειχα και εγω και το εφτιαξα με το προγραμματακι που λεει ο @caeser. Τωρα λειτουργεί μια χαρά.
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
ΜήνυμαΧρόνια πολλά και απο μενα, εστω και λίγο καθυστερημένα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρέθηκε το πρόβλημα στον κώδικα, και διορθώθηκε. Τώρα μπορείτε να σημειώσετε τις εδήσεις ως διαβασμένες και να δουλεύει κανονικά. Δοκιμάστε το και πείτε μας αν είναι οκ ....” Δουλεύει πολυ καλά! Μόλις το δοκίμασα.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαρήγγειλα χθες τα Pistons 3. Για να δούμε πως θα πάει.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Γράφτηκα και εγώ στο μαγαζί του. Ας τον έχουμε υπόψιν μας, γιατί έχω κάμποσα πράγματα που θέλω ακόμα από την Xiaomi τουλάχιστον. Μάλλον και εγώ για αρχή θα χτυπήσω αυτόν τον Mitu με την πρώτη ευκαιρία.....” Για δωράκι είναι ότι πρέπει!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από anorman08: “Το βήμα1 μπορώ να το ακολουθήσω και για το Xiaomi Redmi Note 2 και μετά να βάλω την ελληνική ρομ (που την έχω βάλει ήδη, αλλά χωρίς fastboot φλάσινγκ); Εννοείται ότι θα την έχω κατεβάσει στο κινητό μου πρώτα.” Αυτός ο οδηγός είναι ΜΟΝΟΝ για το Mi Note Pro και ΜΟΝΟΝ για αυτή τη συσκευή!!! Ότι χρειάζεσαι για τη δική σου συσκευή είναι ΕΔΩ, με αναλυτικές οδηγίες και με πολύ υποστήριξη, απο τον @GR_Macedon και όχι μόνο! Επειδή ρωτάς όμως, να σου απαντήσω…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από makymro: “νομιζω με το ιδιο τροπο γινεται και στο δικο μου (redmi 1s) το φαστμπουτ, σωστα; οχι οτι θελω να κανω τωρα αλλα να ξερω επειδη ο οδηγος με αυτες τις φωτογραφιες ειναι πολυ αναλυτικος.” Για το Redmi 1S μπορεί κάποιος να ακολουθήσει ΕΠ'ΑΚΡΙΒΩΣ το "BHMA 1" του οδηγού, με τις αντίστοιχες φυσικά roms για το Redmi 1S (armani) και μετά, βάζει την ελληνική rom μέσα στη συσκευή ΧΥΜΑ, την μετονομάζει σε "update" και φλασάρει είτε απο το Mi recovery ή μέσα απο τ…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαλή φάση το μαγαζάκι.
-
αυτος ο οδηγος μαλλον δεν ισχυει πια αφου υπαρχει ρυθμιση στο κινητο που σωζεις κατευθειαν στη καρτα σου. ετσι δεν ειναι;
-
πολυ χρησιμος οδηγος! ευχαριστουμε!
-
και τι θα γινει τωρα δηλαδη;