Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 188.
-
Παράθεση από derveni: “@GogoF official είχαμε περάσει η την δική μας του forum ?? " όταν χρειαστείς κάτι ενημέρωσε να το κάνουμε, με την εξεταστική τι έγινε πως τα πήγες ? ” χαχααχ ολα τα θυμασαι! Ναι official βαλαμε τελικα γιατι δεν μου αρεσε το interface της ελληνικης καθολου... Πολυ καλα πηγε παιρνω πρακτικη τωρα!
-
Παράθεση από derveni: “@GogoF Το άλλο που κάναμε μαζί τι έγινε ? Και αποφάσισες να αλλάξεις, σίγουρα snapdragon και κόκκινο αυτοκόλλητο Global Version, από που θα το πάρεις ? Αν δεν καίγεσαι για αλλαγή κινητού περίμενε να πέσουν λίγο η τιμές να πας για καλύτερο, εξαρτάται και πόσο είναι το όριο σου βέβαια ” αυτο που θα παρω είναι για δώρο το mi5 το εχω ακομα αλλα root δεν το εχω κανει ακομα..που ηθελα.. Απο skroutz θα το παρω απο ενα μαγαζι
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Κοίτα για το κόκκινο αυτοκόλλητο που γράφει Global Version όπως επίσης και τον κωδικό 2016102. Προτείνω snapdragon. ” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... για θήκες ψάχνω για note 4 δεν εχει σημασια αν ειναι snapdragon ή helio ετσι? και επίσης καλύτερο είναι το note 4x ή το note 4? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τις διαφορές.
-
Καλησπέρα παιδιά και εγώ θέλω να αγοράσω ένα xiaomi note 4 την άλλη βδομάδα τι πρέπει να κοιτάξω αν θέλω με τον snapdragon? Να λέει global στο κόκκινο χαρτάκι και τον αριθμό που γράψατε παραπάνω? επίσης πιο προτείνετε τον helio ή snapdragon? επισης τώρα που θα βγεί 26/7 η mui 9 θα πάρει αυτόματα την αναβαθμιση? γιατι τυχαινει και 26/7 θα αγοράσω το κινητο. ευχαριστω πολυ =============== Ιουλ 18th 2017, 11:19pm =============== Δεν ξερει κανεις?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από GogoF: “Παιδια σε διαστασεις δλδ κι ολα ειναι ιδια? Γιατι θελω μια θηκη και την βρισκω μονο για το note 4 οχι το redmi note 4x θα εφαρμοζει κανονικα? ” Όχι, πρέπει να είναι αποκλειστικά για Redmi Note 4x. Οι εγκοπές είναι σε διαφορετικά σημεία ” Δεν υπαρχουν πολλες αλλα οκ ευχαριστω!!
-
Αξιζει γιατι εχει και εγγυηση εσενα!
-
Παράθεση από zt654: “α οκ γιατί εδω που τα λέμε το 1 δεν πολυαξίζει. ” Οταν ειχα δει το 1 δεν μου αρεσε αυτο κανει περισσοτερα πραγματα και το πηρα και σε καλη τιμη 20ε απο ενα παιδι σφραγισμενο. εδω κανει λιγο παραπανω και δεν ασχολουμαι με αγορες απο εξωτερικο ακομη...αλλα και εκει εχω δει οτι τοσο το εχουν..
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Δεν εχει βγει νεοτερη!! Την προηγούμενη εβδομάδα την πηραν πισω γιαυτο κ δεν εχεις ενημέρωση!! Δες αυριο που θα βγει νεα...” Λέω και εγώ τι γίνεται. Οκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Γωγώ βάλε Ινδία ή Χονγκ κονγκ στην περιοχή και πάνε επανεκκίνηση μετά.” Θα το κάνω και θα επανέλθω Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα μόλις πήρα το mi band 2 δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Όταν τα ανοίξω ποια βήματα πρέπει να κάνω πρώτα? Υπάρχει οδηγός ή είναι εύκολο?
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από eptanhsios: “Αυριο θα περάσω την 8.5.2.0 και θα γράψω εντυπώσεις. Περισσότερο με ενδιαφέρει να σταματήσει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Ειναι και η ζέστη αυτές τις μερες εδω Κέρκυρα ζεσταίνεται και το τηλέφωνο και δε μπορείς να το λειτουργήσεις οταν το χρειάζεσαι και καταντάει πολύ σπαστικό το ολο θέμα. Ειδομεν ΥΓ 39C battery 50-60 τα υπόλοιπα Χαχαχ καλα πάμε Άντε μήπως και γίνει κανένα θαυμα. Στη τελική αντε μου φαίνεται θα δοκιμασω downclock στα 1ghz” Στάλθηκε από το MI 5 μου χρη…
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Από την μέρα που έγινε η αναβάθμιση σε nougat τα διάφορα apk για cpu βλεπουν την συσκευή μας με 2πυρίνες λόγου ασυμβατότητας με nougat. Οι κάτοχοι των Mi5s μας δούλευαν για αυτό το γεγονός. Λέγοντας ότι ψόφησαν οι άλλοι δυο, είναι τεμπέλιδες κτλπ. Όσο αφορά την κάμερα καλή είναι του Mi5 αλλά του Mi5s κλάσης ανώτερη. @GogoF εδώ θα δεις την διαφορά (Hidden Content)” Το ξέρω δεν την έχω δει την κάμερα του mi5s αλλά πριν είχα redmi note 3 pro (kenzo) και μετά MI Max τώρα πήρ…
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παιδιά μάθατε τα νέα. Αυτοί που μας έλεγαν διπύρηνους, ναι στους κατόχους συσκευών Mi5s στο Nougat έγιναν και αυτοί διπύρηνοι. Μπορείτε να γυρίσετε πίσω στο android 6.0 παιδιά να καυχιέστε ότι είστε 4πύρινοι. Εδώ ξεκίνησαν οι πρώτοι να το λέμε χαμηλόφωνα (Hidden Content) Έτσι είναι η δική μας συσκευή Mi5 Έτσι και το Mi5s forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38299/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38298/ Αααα μην ξεχάσω η φωτογραφική συνεχίζει να είναι κορυ…