Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 188.

• Καλησπέρα και εγώ προσπαθώ να ξεκλειδώσω την συσκευή μου έκανα όλα τα βήματα παει στο 100% κανει το πρωτο πρασινο τικ αλλα μετα μου βγαζει μηνυμα binding time is too short less than 72 hours... τι εννοει? ευχαριστω πολυ!

• Παράθεση από GEORGE13: “Οχι μοναχα αν ισχυει η αδεια η αν ειχες παλιοτερα συσκευη καμια φορα κανει κ την αλλην εμενα ετσι εγινε κ ημουν τυχερος οποτε δεν χρειαστηκα ξεκλειδωμα ειχα το παλιο ” Και αυτό πως το καταλαβαινω??

• Παράθεση από geoanto555: “Μέσα σε developer options είχες τις επιλογές που σου είπα? Στο find device βλέπει την συγκεκριμένη συσκευή? ” Ναι την είχα την ενεργοποίησα. ναι την βλέπει

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από GogoF: “για να κανω και το συγκεκριμενο κινητο πρεπει να ξανα παρω αδεια ή ισχύει η αδεια για όλες τις συσκευες? Αυτο δεν εχω καταλαβει. ” Όχι.Βέβαια ελέγχεις αν η άδεια σου ισχύει ακόμη γιατί σε πολλούς την έκοψαν. Όπως σου λέει και ο Μανώλης, δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις και βλέπεις./ Πάει στο 50% και μου λέει ότι δεν έχει ίδιο mi account με την συσκευή. ενώ το ίδιο είναι ”

• Παράθεση από geoanto555: “Με αυτή την ρομ που έχεις μπορείς να ξεκλειδώσεις(λογικά). Θα μπεις σε developer options και θα ενεργοποιήσεις το oem unlock και θα βάλεις τον λογαριασμό σου στο unlock status. Ελπίζω να έχεις άδεια για ξεκλειδωμα. ” είχα ξανα κάνει unlock σε άλλες xiaomi συσκευές με το mi account μου. για να κανω και το συγκεκριμενο κινητο πρεπει να ξανα παρω αδεια ή ισχύει η αδεια για όλες τις συσκευες? Αυτο δεν εχω καταλαβει. Και δεν θυμαμαι κιολας καθολου το πως τις εγκαθιστω για αυ…

• @demakhs είναι από σκρουτζομάγαζο το κινητό δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.. γραφει miui Global 8.2 | σταθερή 8.2.2.0 (ΝΑΑΜΙΕΒ) έτσι όπως τα γράφω ακριβώς. και έκδοση android 7.NRD90M

• Καλησπέρα για να ξεκλειδώσω το mi5 που έχω πρέπει πρώτα να περάσω πρωτα την κινεζικη global stable? Δεν γίνεται αλλιώς?

• Ok ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω κάνω επαναφορά το τηλέφωνο μου σαν καινούργιο να μην έχει μέσα δικά μου πράγματα έχω την τελευταία ρομ ελληνική. Πώς το κάνω αυτό μέσω recovery? Το factory reset? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GogoF - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GogoF: “Καλησπερα ποτέ θα βγει η καινούργια ρομ για mi max ? ” Ετοιμάζει η Xiaomi νέα ROM βασισμένη σε Android 7 (Nougat), και δεν ξέρουμε πότε θα την παραδώσει. :D” Αα τελεια ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα ποτέ θα βγει η καινούργια ρομ για mi max ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από GogoF: “Καλησπερα . Έχω ένα θέμα με τα θέματα μου εμφανίζει παρά πολύ λίγα γύρω στα 20 θέματα και στο search γράφει μόνιμα "mix" χωρίς να το έχω γράψει εγώ αλλά δε μπορώ να το βγάλω. Ξέρει κανείς πώς το βγάζω? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε όλους mix γράφει. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ δε το ήξερα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα . Έχω ένα θέμα με τα θέματα μου εμφανίζει παρά πολύ λίγα γύρω στα 20 θέματα και στο search γράφει μόνιμα "mix" χωρίς να το έχω γράψει εγώ αλλά δε μπορώ να το βγάλω. Ξέρει κανείς πώς το βγάζω? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Christos122: “ Ναι το έχω κάνει αυτό.Απλά π.χ όταν έχει ένα like πρέπει να μπεις μέσα στην εφαρμογή για να το δεις. Ευχαριστώ πάντως. ” Ναι. Μπορεί να είναι και θέμα facebook αυτό δεν είμαι σίγουρη όμως. Αλλά το είχα και σε άλλο κινητό έτσι και δεν είχε ειδοποιηση πανω στο εικονίδιο. : ) Να είσαι καλά : ) Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Christos122: “ Πολύ σπαστικό αυτό! Και καθόλου χρήσιμο! ” Το έχω συνηθίσει :Ρ βασικά έχω βάλει να μου φαίνονται οι ειδοποίησεις πάνω στην μπάρα που φαινεται η ώρα . Αν αυτό σε εξυπηρέτει μπορείς να το βαλεις. Είναι στις ρυθμίσεις στο "γραμμή κατάστασης" πατας το " προβολή εικονιδίων ειδοποίησης ". Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jgougos: “@GogoF δεν το θεωρώ σοβαρό πρόβλημα απλά λοκαρει πιο αργά από άλλα κινητά. Κατά μέσο όρο 5-10sec αργότερα θα έλεγα.” Μόνο με αυτή την ρομ το κάνει αυτο? Γιατί με τις άλλες μία χαρά ήταν. Πάντως χθες δεν ήξερα πού βρισκόμουν :Ρ Έδειχνε 5 στενά πριν ότι ήμουν. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Christos122: “Σας έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις στο facebook? Εννοώ στο εικονίδιο του facebook.” Εμένα όχι αλλά νομίζω και στις προηγούμενες δεν μου εμφανίζοντουσαν. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jgougos: “@'GogoF είναι αρχεία που τα δημιουργεί το twrp όταν πέρνεις backup. Όλα βρίσκονται σε υποφάκελο του /sdcard/TWRP” Ωραία ευχαριστώ πολύ!!! Άσχετο αλλά τελικά το θέμα με το gps στο hydrogen το είχε και κάποιος άλλος ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@pavlosGr Οι ρομς περιέχουν Gps Fix και δε χρειάζεται καμία παραπάνω εφαρμογή για καλύτερο σήμα στο gps.. Φαίνεται όμως ότι ή τελευταία ρομ του Hydrogen έχει κάποιο πρόβλημα με το gps και μάλλον είναι πρόβλημα based rom .. @GogoF Αν θες να καθαρίσεις τον εσωτερικό χώρο του τηλ... θα σου πρότεινα να το κάνεις με κάποιον file manager ή από το pc .. Μπορείς να σβησεις τα πάντα όλα από τον εσωτερικό χώρο και μετά από επανεκκίνηση θα δημιουργηθούν όλα αυτά που χρειάζεται να υπάρ…

• Καλησπερα. Αυτα τα αρχεία είναι της ρομ? Δε πρέπει να τα διαγραψω έτσι ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk