Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.
-
Παράθεση από gkalen: “ @JohnVasileiou Για ποια συσκευή μιλάς για να δούμε μήπως υπάρχει κάτι ή ίσως νεότερο twrp.. ” MI9T PRO και έχω το twrp-3.5.2_9-0-raphael δεν το έκανε ποτέ αυτό σε καμιά ρομ δικιά μας...
-
Καλησπέρα... Μετά από άπειρες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σήμερα σε καθαρό φορμάτ το TWRP το οποίο είναι στη τελευταία έκδοση μου βγάζει error7 και σε 2η προσπάθεια error 1 .... κάποια βοήθεια κάποιο λινκ
-
Η μπαταρία ακόμη σε άθλια επίπεδα... πότε θα τη διορθώσουν? Mi9t pro
-
Το πρόβλημα με την ηχογράφηση κλήσης που δεν παίζει και το πρόβλημα με την βιντεοκλήση στο messenger που δεν ακούει ο συνομιλητής σου τον ήχο, λύθηκε! Απλά απενεργοποίησε το google assistant μετά πας στην εφαρμογή google κάνεις και μία εκκαθάριση δεδομένων και επανέρχονται όλα στο κανονικό...το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε να υπάρχει αυτό το πρόβλημα άρα πρέπει κάποιος να στείλει μία ειδοποίηση στην google για το πρόβλημα αυτό ή οι κατασκευαστές της rom αν μπορούν να το φτιάξουν... Για το mi9t pro …
-
Συνεχίζει μετά από καθαρή εγκατάσταση να δουλεύει για λίγο η ηχογράφηση και μετά να σταματάει σε mi9t pro ... Γιατί?
-
Στην επόμενη αναβάθμιση δείτε γιατί σε mi9t pro δε δουλεύει η ηχογράφηση και στο messenger δεν ακούει ο συνομιλητής τη φωνή όταν κάνεις βιντεοκλήση... η φωνή ξεκολλάει όταν κάνεις πρώτα κλήση. Ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια συνεχίστε ότι κάνετε..
-
Δε Παράθεση από rmarkos49: “ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΙΑ ” Ψάξε ψάξε στο YouTube βιντεάκια θα δεις πολλά εκεί και θα σε βοηθήσουν
-
Εμένα mi9t pro μετά από καθαρή εγκατάσταση δεν δουλεύει ούτε η ηχογράφηση αλλά ούτε με ακούει ο συνομιλητής σε ζωντανή βιντεοκλήση στο messenger πρέπει να κάνω πρώτα κλήση στο messenger και μετά να ανοίξω το βίντεο για να με ακούει ο συνομιλητής δηλαδή αυτά δεν τα έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ή μόνο εγώ έχω αυτά τα προβλήματα? Να περιμένουμε στην Νέα αναβάθμιση να διορθωθούν αυτά?
-
Σε mi9t pro εσάς σας δουλεύει η ηχογράφηση?
-
Οι επανεκκινήσεις είναι θέμα... Δεν μπορώ να γράψω μήνυμα κτλ... περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση...
-
Πείτε μου σας παρακαλώ αν και έχω στις ειδοποιήσεις να μου εμφανίζει όλο το περιεχόμενο και στο Facebook και σε όλα... μου το εμφανίζει απλά ως ''έχετε ενα μήνυμα''... το αντιμετωπίζει και άλλος αυτό?
-
Παράθεση από amavroudis: “Κάνε ένα καθαρισμό των δεδομένων της εφαρμογής και δοκίμασε πάλι. ” Έχω δοκιμάσει τα πάντα τίποτα...
-
O σαρωτής δεν δουλεύει... Σε mi6x
-
Υπάρχει δυνατότητα έχω κάνει εγώ το δικό μου και όλα δουλεύουνε στην πένα δεν ξέρω αν επιτρέπει όμως εδώ η ομάδα να κοινοποιήσω σύνδεσμο από YouTube ή από facebook αν μου δώσουν το ok το κοινοποιώ και κάνε ότι λέει ακριβώς εκεί το βίντεο αν και είναι στα ισπανικά βλέποντας όμως το βίντεο σιγά σιγά τα καταλαβαίνεις όλα
-
Mi A2 αλλαγμένο σε Μi 6X Όλα τέλεια με την ρομ