Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 129.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΑν θυμαμαι καλα ειναι ενα .exe που απλα το τρεχεις δεν εγκαθησταται.
-
Το κουτι καπου πρεπει να γραφει 2016101.
-
ΜήνυμαΔυστυχώς όχι, υπομονή...
-
ΜήνυμαΝαι, υπομονή...
-
Κατέβασε απο εδω το TWRP3.0.2-0_by_mic_cancro.zip , πέρνα το στην εσωτερική μνήμη αφού το μετανομάσεις σε update.zip και μετα κάνε reboot to system.
-
Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο. Fastboot rom ειναι ουσιαστικα καμια rom οπου την περνας με το miflash και κανεις καθαρη εγκατασταση. Twrp ειναι recovery αντι του mi recovery που εχουν τα xioami απο την μαμα τους. Εγω προσωπικα χρησιμοποιω stable ελληνικες οπως την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_Stable-V8.0.2.0.zip οπου περιλαμβάνεται και το twrp αφου κανεις εγκατασταση. Πανε στα downloads> Ελληνικες XTRV Rom και απο εκει επελεξε το κινητο σου και κατεβασε οποια rom θελεις.
-
Οχι δεν ερχονται ρουταρισμενες, fastboot roms υπαρχουν εδω και twrp εδω, αν και αυτη που περασες νομιζω πως εχει twrp. εγω προσωπικα θα περνουσα μια stable ελληνικη...
-
Κατέβασε απο εδω την τελευταία stable ελληνική xiaomi-miui-hellas-4.4_armaniXTRVbeta2_Stable_V8.1.4.0.zip και αφου την περάσεις στον εσωτερικό χώρο του κινητού, μπες σε recovery και αφου κανεις wipe all εκτος απο internal storage, μετα κανε install την rom (προσοχη να την μετανομασεις σε update.zip αλλιως δεν θα στην αναγνωρισει) και μετα restart το system.
-
Ναι φιλε εδω εισαι κατεβαζεις την τελευταια Version: V8.2.1.0.KHCMIDL (MIUI8), μπαινεις σε recovery πατωντας power button και volume up ταυτοχρονα και απο εκει κανεις wipe ολα εκτος απο internal storage (αφου έχεις περασει την rom ηδη στην εσωτερικη μνημη του κινητου) και μετα install rom .zip μεσα απ το recovery...απλα ονομασε την rom σε update.zip αλλιως δεν θα την βρει στο recovery.
-
Καλησπέρα, έχω Redmi 4A με ελληνική xiaomi-miui-hellas-6.0_rolex_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0.zip μπορώ να μεταβώ απευθείας σε xiaomi-miui-hellas-6.0_rolex_XTRV_Stable_V8.5.2.0.zip μέσω twrp ή θα χρειαστώ factory reset?
-
Δοκίμασε σε usb 2 καλύτερα και απο πίσω κατεύθειαν στην μητρική.