Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 129.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
pavkarip - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα, εχω μια ερωτηση, χρησιμοποιω global stable rom, εβαλα την 7.1.1 αλλα θελω να περασω την παλια γιατι δεν μου αρεσε η καινουργια. Εφοσον περασω την fastboot rom 7.0.9 μεσω του miflash μετα δεν χρειαζεται να περασω παλι την 7.0.9 απο πανω ε?
-
+1 και απο εμενα με username pavlos0160
-
Καλησπερα, εχω στο redmi 2 την 5.10.15, για να παω στην τελευταια, την περναω κατευθειαν ή θελει να βαλω και τις προηγουμενες?
-
Εκτος απο αυτες ειχε και δυο εφαρμογες κινεζικες τις οποιες απεγκατεστησα. Αυτο που λετε για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τι ειναι? Για ποιο λογο να το κανω? Το wipe all data τι διαφορα εχει απο το wipe user data?
-
Εγω αυτο που εκανα ηταν wipe cache, wipe user data και μετα install απο zip.
-
Περιμεντε λιγο γιατι μπερδευτηκα τωρα, κανω wipe cache μετα wipe user data και μετα ξαναανοιγω το κινητο και κανω επαναφορα εργ. ρυθμισεων? Εγω αυτο που εκανα ηταν wipe cache, wipe user data και μετα install απο zip. To wipe all data τι κανει ακριβως σε σχεση με τα αλλα wipe?
-
Εκανα wipe user data. Τις απεγκατεστησα και φαινεται να δουλευει καλα, απλα βλεπω οτι δεν υπαρχουν τα google apps. Με ποιον τροπο τα εγκαθηστω?
-
Περασα την τελευταια developer σε redmi 2. Κατι κινεζικες εφαρμογες εχουν παραμεινει μπορω να τις βγαλω ή μπορει να δημιουργησουν προβλημα?
-
Τελικα το εβαλα χημα στην μνημη του κινητου και το πηρε. Πριν κανουμε install, κανουμε wipe cache και wipe user data ή πρεπει να κανουμε και το wipe all data?
-
Το εκανα αλλα παλι μου λεει: Can't find update.zip in sdcard. Please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of SD Card.
-
Καλησπερα, προσπαθω να περασω την τελευταια ελληνικη developer σε redmi 2 αλλα δεν βρισκει το αρχειο update.zip. Το αρχειο .zip το βαζουμε στην sd ή στην εσωτερικη μνημη του κινητου? Επισης να ειναι χημα ή μεσα σε φακελο?
-
Καλησπερα, μολις περελαβα ενα redmi 2 για ενα φιλο ο οποιος θελει να εχει ελληνικα το κινητο. Επειδη βλεπω οτι η stable εχουν ενα θεμα με το sim lock που λενε, ποια developer θα μου προτεινατε να βαλω ωστε να μην χρειαστει να ασχοληθω ξανα με φλασαρισμα και να ειναι και ικανοποιημενος ο φιλος μου για τον οποιο ειναι το κινητο?
-
Οταν κανουμε FR, το κινητο παραμενει στην τελευταια εκδοση που του εχουμε βαλει απλα σβηνονται ολα?
-
Παλι stable απο en.miui.com, απλα προηγουμενη, πχ τωρα εχω την 6.7.1 και λεω να γυρισω στην 6.6.6
-
Μια ερωτηση, εχω stable rom απο en.miui.com. Σε περιπτωση που θελω να περασω παλιοτερη rom απλα την περναω απο πανω ή πρεπει να κανω τιποτε αλλο(wipe cache)?
-
Μπορει να μου απαντησει καποιος γιατι π.χ στο redmi 2 οι εκδοσεις εγιναν απο V6.6.8.0.KHJMICF, V6.7.1.0.KHJMICH ?? Γιατι αλλαξε το τελευταιο γραμμα τους?
-
Να ρωτήσω κάτι, εχω το redmi 2 (1GB), μέχρι τώρα οι Rom γράφανε KΗJMICF ενώ τώρα βλέπω οτι η κανούργια stable γράφει KHJMICH. Το ίδιο ισχύει και για το Mi4 του αδερφού μου. Υπάρχει θέμα αν την κατεβάσω? Γιατι αλλαξε το όνομά τους?