Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 113.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από giokou: “Παράθεση από angeloscha: “Παράθεση από giokou: “Καλά αυτό το έκανα από τη 1η στιγμή, γιατί εδώ είναι αποκλεισμένο το market. Τα καλύτερα θέματα όμως και δη για Miui 10 που έχω τώρα, είναι στο forum της xiaomi κι όχι στο market, οπότε πρέπει να γίνουν import κτλ. ” Για δωσε κανα λινκ για theme... Poco friendly ” [MIUI Designer Team] Night Star - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum Δε ξέρω τα γούστα σου, αλλά αυτό έχω τώρα και είναι απίστευτο, τα θέματα για miui 10 είναι ποιο…
-
Ποια rom?
ΜήνυμαΝαι ειχα ξεχασει για το google store... οποτε μονοδρομος
-
Ποια rom?
ΜήνυμαΕγω aroma φυσικα ειχα Για τον συναδελφο ομως.. ? δε τα ψαχνει.. ενα σταθερο κινητο θελει...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλο ειναι να μην απενεργοποιησεις το antivirus. Αντι αυτου βαλε το exe στα exclusions/allowed η οπως αλλιως το λεει
-
-
Ποια rom?
ΜήνυμαΜετα την αγορα του pocophone ειχα το 5Χ για πουλημα.. Οποτε το θελει ενας συναδελφος. Τι rom να του περασω? Fastboot rom για 5χ δεν εχει στο Xiaomi MIUI Official Forum Να του βαλω aroma stable? Βρηκα αυτη MIUI 9.5 China Stable ROM V9.5.1.0.NDBCNFA for Mi 5X Released! - Xiaomi Mi 5X - Xiaomi MIUI Official Forum και αυτη Xiaomi Mi 5X MIUI 10 Fastboot ROM Update LINK - Xiaomi Mi 5X - Xiaomi MIUI Official Forum τι λετε?
-
Λοπον προς το παρον... Η μπαταρια κραταει πολυ... η οθονη μια χαρα για τα ματια μου... Ειναι γρηγορο. Ειναι ελαφρυ για το μεγεθος αλλα και στιβαρο. Στα αρνητικα.. τρωει καπια κοληματα αλλα πιστευω με το επομενο upgrade θα στρωσει.. Δεν πεζει σωστα το android auto.. ειναι θεμα rom...εως τωρα με 4Χ και μετα με 5Χ ηταν μια χαρα. Το silicon case που ερχετε με το κινητο ειναι χαλια...περιμενω την nillkin Για τα λεφτα του και με 2 χρονια εγγυηση ειναι μια καλη αγορα. Αν ειχε και NFC θα επερνε σβαρνα α…
-
Poco launcher
ΜήνυμαΔεν μου αρέσει προς το παρόν. Ίσως είναι θέμα συνήθειας...