Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 106.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
colossusr - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Έδωσα το λινκ για perseus στο group του telegram και μου είπαν ότι δεν μπουτάρει. Δείχνει μόνο το twrp logo και κολλάει εκεί. Δεν έχω βάλει ακόμη Q και δεν μπορώ να δοκιμάσω εγώ.
-
colossusr - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@colossusr Αν έχεις κάνει format data θα δουλέψει . Αν όχι λογικά δεν θα μπουτάρει. Είναι που το πρόσθεσα έτσι απλά χωρίς να κάνω compile από την αρχή. perseus_twrp_dtbo Όταν το κατεβάσεις πες μου να το σβήσω από τα αρχεία μου. ” Όχι δεν θέλω να κάνω format. Θέλω να περάσω ένα dtbo image που ανεβάζει την οθόνη στα 66hz. Να το δοκιμάσω η δεν θα μπουταρει όπως λες.
-
colossusr - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 στη έκδοση 3.3.1_25_05 για mix 3 δεν υπάρχει στην λίστα με τα partition (για backup/restore/flash) το dtbo partition. Μπορεί να προστεθεί; Ευχαριστώ
-
Για το Redmi Note7 (Lavender) (που θα έχω μεθαύριο) αυτή είναι η ρομ ? xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_9.8.22_v10-9.zip
-
Περαστηκε χωρίς προβλήματα σε mix3. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.
-
Καλησπερα. Στο xiaomi.eu υπάρχει ρομ για το mix3. Εμείς θα έχουμε η πάμε για την άλλη βδομάδα? (Εκτός και αν είναι κάπου και δεν την βρίσκω)
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχεις κρατήσει backup στο twrp. Αν ναι, πέρνα μια τη rom που πήρες το backup κάνοντας factory reset και μετά επαναφορά του backup. ” Δυστυχώς όχι δεν έχω backup της ρομ που θέλω. Ρώτησα μήπως υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς factory reset.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από colossusr: “Παω να κατεβάσω την ρομ και μου ζητάει login sto Android file host ?????? ” Δοκίμασε και πάλι, διορθώθηκε το link στην αρχική σελίδα... ” Ναι τώρα είναι εντάξει... Ευχαριστώ.
-
Πως μπορώ να γυρίσω πίσω σε προηγούμενη xtrv (13.06.2019)? Οποία και να βάλω προηγούμενη δεν μπουταρει. Η γυρνάει αμέσως σε recovery η μένει στο logo xtrv. Οι τελευταίες ρομ για mix3 είναι χάλια από πλευράς μπαταρίας.
-
Παω να κατεβάσω την ρομ και μου ζητάει login sto Android file host ??????
-
Την εβαλα σε Mix3 χωρίς προβλήματα ... Την μπαταρία θα δούμε σε 2-3 μέρες
-
Mix3 Περάστηκε χωρίς προβληματα. Θα δούμε και στην μπαταρία πως πάει σε σχέση με την προηγούμενη που ήταν απίστευτα καλή. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φλασαρα Χωρίς θέματα το mix3 ... Όλα καλά προς το παρόν. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από z953rr: “Ειναι το ΤΕΛΕΙΟ mix3! Τρομερη ποιότητα ακουστικών από την έξοδο 3.5mm.Απο το ελ.βενιζελος έως την Αθήνα 4G κανονικότητα (κ με την παλιοwind!) δυστυχώς δε μπορώ να ξεκλειδώσω επειδή ξεκλειδώσω πριν μια βδομάδα το mi9...” Καλοδουλευτο φίλε. Είχες mix3 πριν? Τι διαφορές είδες με αυτό; Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από mula: “Καλησπέρα, φίλος παρατήρησε ότι δεν εχει το πιστοποιητικό στο google play. Κατεβάζει εφαρμογές κανονικά αλλά δεν μπορεί να βάλει το Netflix, ούτε απο6 .apk Γνωρίζετε κάτι?” Σε μένα με ξεκλειδωτο bootloader & root με Magisk και είναι πιστοποιημένη. Αν έχεις Magisk τσεκαρε αν περνάει το safety net και από το Magisk hide κρύψε τα Google play και Google play services 5a27aec4e371a300d269535a1ae781ab.jpg Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Murderous: “Καλημέρα. Πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν ήξερε ότι η συσκευή έχει φλας μπροστά και το ανακάλυψα μετά απο 4 μήνες . Ήθελα να πω το πόνο μου και να φύγω. Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι” Χαχαχαχα ... Καλό καλοκαίρι φίλε. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επανέρχομαι για το mix3 για να πω ότι η τελευταία αναβάθμιση έχει απίστευτη διάρκεια μπαταρίας, η καλύτερη από όλες μέχρι τώρα. Στις προηγούμενες το sot για την δική μου χρήση (δεν παίζω παιχνίδια) ήταν γύρω στις 6 ώρες (100%- 15%) Τώρα άνετα πάει πάνω από 7.30 ώρες. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mix3 πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστούμε και πάλι. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα πήγαν καλά σε mix3. Και μάλιστα με την νέα recovery από τον @geoanto555 και το Magisk 19.2 έγινε φλασαρισμα της ρομ χωρίς να αφαιρέσω τα modules από το magisk και όλα τα modules δουλεύουν μετά το φλασαρισμα. Και παρότι έχει security patch Μαϊου κάνει κανονικά decrypt. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ομάδα Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk