Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 106.

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

colossusr - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 Ενημερώνω ότι για το mix3 η 3.3.1 που μου είπες δουλεύει αψογα. Και με την σημερινή ρομ (9.5.30) που έχει security patch Μαϊου. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

colossusr - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@colossusr για δοκιμασε με την πρώτη ευκαιρία. twrp_perseus_3.3.1_25-05-19” Ααααα ωραία .. κατεβάζω την νέα ρομ οπότε θα την δοκιμάσω. Μήπως ξέρεις αν η σημερινή ρομ από εδώ τι security patch έχει; Απριλίου η Μαϊου? Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν έχει security patch Μαϊου χρειάζεται recovery 3.3.1.0 για να δουλέψει. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το security patch σε αυτήν την έκδοση είναι του Μαϊου η ακόμη Απριλίου ? Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

colossusr - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μην τρελενεστε. Δοκιμάστε να αναβαθμισετε κ αν υπάρχει θέμα βάζεις πιο νέο. Αυτές τις μέρες ίσως το αναβαθμίσω κ γω το twrp για την συσκευή αυτή.” Οκ ευχαριστώ για την απάντηση. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

colossusr - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Επίσης πες μου ποιο twrp εχεις. ” Καλησπέρα Γιώργο Διάβασα στο xda και αλλού ότι Τα TWRP που έχουμε έχουν πρόβλημα με το decryption σε όσες ρομ έχουν security patch του Μαϊου. Αυτό ισχύει και στις miui ? Και αν ναι αν η επόμενη έκδοση έχει security patch Μαϊου πριν την αναβάθμιση βάζουμε την 3.3.1.0 που βγήκε σήμερα ? Ευχαριστώ

• RE:

colossusr - - Mi-Mix 3 (Perseus)

Μήνυμα

Παράθεση από Murderous: “Καλημέρα. Υπάρχει κανένας καλός kernel για το perseus; Στο dipper είχαμε το Sphinx αλλά για εδώ δεν έχω βρει κάτι” Όχι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον μαμά κερνελ αυτήν την στιγμη. Ο Sphinx είναι φοβερός κερνελ αλλά μιλώντας με τον Μιχάλη που είναι ο δημιουργός του δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι. Όλη η ιστορία με σοβαρές custom rom για το mix3 (Los, PE, CAF, RR) ξεκίνησε πριν 1 μήνα. Έχουμε δρόμο ακόμη για κερνελ αλλά οι rom που προανέφερα είναι σε πολύ καλό στάδιο. Γενι…

• Mix 3 πέρασε κανονικά αφού πρώτα έσβησα τα modules tou Magisk. Κάτι που είδα είναι ότι δεν ανοίγει τις ρυθμίσεις από το εικονίδιο που υπάρχει στο πάνελ των ειδοποιήσεων (πάνω αριστερά). Ευχαριστούμε για την άψογη δουλειά. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από z953rr: “Xiaomi χωρις Miui= φαγητο χωρις αλατι..η ταπεινη μου γνωμη.Stock android το 2019? Μου θυμιζει το Galaxy Nexus του 2011.” Ότι αρέσει στον καθένα είναι το καλύτερο για αυτόν. Επιλογές να υπάρχουν καθώς καθένας από εμάς εχει και διαφορετικα γούστα. Άλλο τηλέφωνο είναι το mix3 ακόμη και με την πρώτη έκδοση του Los που βγήκε σήμερα. Αλλά είπα και πριν. Καλύτερο είναι αυτό που αρέσει στον καθένα μας. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Μέγαλη προσοχή σε custom rom εκτός miui....θα έχετε σοβαρά προβλήματα εάν δεν έχετε γνώσεις....” Συμφωνώ απόλυτα... Δεν είναι για όλους απλά το έγραψα γιατί τώρα θα γίνουν όλα πιο εύκολα για περισσότερες custom romsκαι γενικά για το development στο mix3 που μέχρι τώρα ήταν στα σπάργανα. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• H Πρώτη LOS rom για mix3 είναι γεγονός. Και από ότι λένε τα παιδιά στο group του Telegram δουλεύει αρκετά καλά για πρώτη έκδοση. Τώρα θα ακολουθήσουν και άλλες Aosp. Μας λείπει ένας καλός kernel και είμαστε κομπλέ. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

colossusr - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μονο με format αλλά μην το σκέφτεσαι . Ίσα ίσα αυτό είναι ασφάλεια στην συσκευή.” Εντάξει Ευχαριστώ... Αν και πριν βάλω την ρομ έκανα φόρματ και το data partition. Anyway... Όπως ειπες είναι καλύτερα από πλευράς ασφαλείας. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από colossusr: “Mi mix 3 με την δική σου twrp και XTRV rro ” βαζεις κωδικό που έχεις στην συσκευή και περνάει; ” Ναι περνάει κανονικά. Η ερώτηση είναι αν μπορεί να μην χρειάζεται κωδικό. Ευχαριστώ

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν βάζεις τον κωδικό συσκευής και περνάει είναι ότι καλύτερο. Για ποιο κινητό μίλαμε και ποιο twrp έχει;” Mi mix 3 με την δική σου twrp και XTRV rom Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Αλλάζεις twrp ή κάνεις format data.” Ωραία.... Πάντως μετά τον κωδικό μπαίνει κανονικά και βλέπω και την εσωτερική μνήμη. Ποια twrp να βάλω? έχεις κανένα λινκ για κατεβάσω? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όταν μπαίνω στο twrp (την τελευταία από εδώ την κοκκινη) πάντα μου ζητάει κωδικό για να μπει. Υπαρχει τρόπος να σταματήσει να ζητάει? Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mix3 τελικά πέρασε αφού έφαγα 2 ώρες για να καταλάβω ότι πριν την αναβάθμιση πρέπει να απενεργοποιησεις όλα τα modules από το magisk. Μάθημα για την επόμενη αναβάθμιση. Τέλος καλό όλα καλά.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Τρέχουσα ενημέρωση 9.4.11/12 (14/04/2019 22:15) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Έγινε Re-Upload όλων των 9.4.11 ROM εκτός από το Mi6X (Wayne) Νέα Version 9.4.12 πήραν οι παρακάτω συσκευές HMnote5Pro, POCOF1, HMnote6Pro, MI8SE, MIMAX3, MIMIX2S ” Καλησπέρα. Επειδή θα το κάνω πρώτη φορά μέσω ΟΤΑ να ρωτήσω τα εξής: 1. Από την εφαρμογή αναβάθμισης από 9.3.28 και magisk εγκατεστημένο κάνω την ενημέρωση κανονικά; Το twrp θα είναι εντάξει; 2. Πρέπει να ξαναεγκαταστησω το magisk? Μπορώ να κατεβάσω κα…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από intheend: “Σε mi mix 2s xtrv δεν τα βρισκω μέσα το magisk . Που ακριβώς να κοιτάξω?? ” Κανονικά έπρεπε να είναι χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου.Αν δεν βρίσκεις το magisk.zip εκεί, υπάρχει μέσα στο zip της ROM στο φάκελο magisk. Μπορείς να το κάνεις extract και να το κάνεις flash. ” Πέρασα για πρώτη φορά την ρομ σε mix3 με την twrp από εδώ και όλα πήγαν μια χαρά. Εβαλα την 9.3.28 και όχι την 9.4.11 λόγω κάποιων προβλημάτων που διάβασα ότι έχει. Και σ…

• Καλησπέρα παιδιά. Σε mix3 την έβαλε κάνεις; Πως είναι και με ποιο twrp την βάζουμε?