Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 106.
-
Καλησπερα και από μένα Περάστηκε σε nikel πάνω απο την προηγούμενη όπως πάντα χωρίς θεματα και δουλεύει άψογα χωρίς κανένα από αυτα που αναφέρουν οι φίλοι εδώ. Ένα μόνο πρόβλημα έχω στο nikel εδώ και πολύ καιρό. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο από ακουστικά ( και xiaomi και άλλα) ο συνομιλητής με ακούει με διακοπές. Αυτό δεν συμβαίνει όταν ακούω μουσική. Αν κάποιος φίλος ξέρει κάτι ας ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά.
-
Σε nikel εγκατασταθηκε άψογα χωρίς πρόβλημα πάνω από την προηγούμενη. Θα δούμε πως θα πάει σε θέματα μπαταρίας και αν βγάλει τα θέματα με τις διακοπές ήχου στις κλήσεις. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ την ομάδα για την δουλειά που κάνει κάθε εβδομάδα.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Την έβαλα σε nikel χωρίς κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση από την Παρασκευή. Υπάρχουν τα εξής θέματα 1. Η κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη είναι χάλια. 2. Σε Πολλές από τις κλήσεις έχω ψιλό διακοπές στον ήχο. 3. Σήμα κινητής και WiFi χειρότερα από την προηγούμενη. Θα περιμένω και την καινούργια και αν συνεχίσουν τα θέματα θα γυρίσω στην . 29 που για μένα είναι η καλύτερη μέχρι τώρα.
-
Παράθεση από Dasop: “μεχρι στιγμής όλα καλά σε nikel! Το antutu έπεσε λιγάκι, οι sim κομπλε και μπαταρία σε δοκιμή και βλέπουμε... ” Στο δικό μου ανέβηκε λίγο... 89. 332 Όλα είναι άψογα και πηγαίνει αρκετά πιο γρήγορα από την προηγούμενη. Θα δούμε και την μπαταρία αλλά από τα μέχρι τώρα που είδα νομίζω ότι αυτή θα μείνει για λίγο. Άαα και πρώτη φορά είδα στο nikel 1.8gb ελεύθερη Ram.
-
Περαστηκε αμεσα και σε nikel πανω απο την προηγουμενη και δεν βλεπω καποιο θεμα. Σιγουρα παει καλυτερα απο την προηγουμενη παρολο που την προηγουμενη την εκανα εγκατασταση απο την αρχη με πληρες format γιατι κατι δεν μου πηγαινε καλα. Θα επανελθω για μπαταρια Ενα μεγαλο ευχαριστω στην ομαδα για την πολυ και καλη δουλεια που κανουν. Αρκετα φιδια ακουνε απο καποιους περιεργους εδω μεσα που αντι για ευχαριστω ζητανε και τα ρεστα. Παράθεση από george.var: “καλημερα παιδιά!!!Έχω redmi note 4 και οι R…
-
Την εβαλα και εγω απο χθες σε Nikel πανω απο την προηγουμενη. Αυτην την φορα δεν μου ζητησαν οι εφαρμογες των τραπεζων να ξαναβαλω αποτυπωμα. Νομιζω οτι καθε βδομαδα γινομαστε και καλυτεροι. Ακομη δεν εχω τρακαρει σε κανενα απο τα προβληματα που αναφερονται εδω. Ευχαριστουμε πολυ την ομαδα....
-
Παράθεση από gkalen: “ @colossusr Δώσε μου ένα screenshot από το , σχετικά με το τηλεφωνο... ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23985/
-
Ενα προβλημα που μολις εντοπισα και δεν ξερω αν υπηρχε στις προηγουμενες. Αν ειναι ανοιχτο το ΒΤ οι ταχυτητες του WiFi ειναι για κλαματα. Μολις κλεισεις ΒΤ τοτε επανερχετε σε κανονικες ταχυτητες .... Απο οτι ειδα στο ιντερνετ ειναι προβλημα γενικα με πολλα Χiaomi . Υπαρχει κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα ? Υπαρχει καποια λυση αλλη εκτος απο το κλεισιμο του ΒΤ ?
-
Παράθεση από Takis K: “Φιλε colossusr μπορεις να μου πεις τη περασες πανω απο αλλη μεσω twrp h με καθαρη εγκατασταση και ποιας εταιρειας sim εχεις τη βλεπει κανονικα γιατι σε μενα με cosmote αδυνατει να την δει ” Την περασα οπως παντα με twrp και χωρις καθαρη εγκατασταση. Καθαρισμα μονο Davlik/cache. Εχω 2 καρτες Wind & Vodafone και τις βλεπει κανονικα.
-
Περαστηκε μια χαρα στο RedMi Note 4 και ολα δουλευουν αψογα. Δεν ξερω αν πρεπει ετσι να γινεται αλλα καθε φορα πρεπει να ξαναπερναω το SuperUser, DoldyAtmos, SMS Fix.
-
Ωραια την βαλαμε και την νεα XTRV/GTV και ολα φαινεται οτι δουλευουν καλα. Ειναι πιο γρηγορη και με καλυτερη μπαταρια απο την προηγουμενη (τουλαχιστον ετσι φαινεται σε μενα) Αλλα αφου η ΡΟΜ εχει το φιξ για τους 160 χαρακτηρες στο SMS εγω γιατι δεν το βλεπω πουθενα ΟΕΟΟΟΟ ? Υπαρχει καπου το apk/zip/script αυτο να το κατεβασω ?
-
Παράθεση από osalonikios: “Αν φορας global δεν πας σε china με updater. Δοκιμάσε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι. ” Οπως τα λες .... Δεν ξεκλειδωνε με τιποτα και δεν εμπαινε η κινεζικη με updater. Το εκανα με φλασερ με ενα απο τους πολλους οδηγους που διαβασα σημερα ... Και στο τελος καταφερα και εβαλα τη Ελληικη ...(και στην πορεια θυμηθηκα γιατι παρατησα το android !!!!) Kαι μια ερωτηση ακομη. Με την Ελληνικη δεν παιρνουμε πια ΟΤΑ ? Και οταν βγαινει νεα εκδοση της Ελληνικης απλα την περναμε απο παν…
-
Παράθεση από osalonikios: “Με official china stable ξεκλειδώνεις 100000%. Με αυτην ήρθε το τηλέφωνο και το ξεκλέιδωσα χωρίς να περάσω την dev. ” Αυτη ειναι ετσι ? MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την κατεβαζω τωρα να δοκιμασω Tην κατεβασα την εβαλα στο τηλ και ο Updater λεει ... Can't verify update Την κατεβασα 2 φορες μην τυχον και ηταν προβληματικο download αλλα τα ιδια ...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από colossusr: “Αφου ξεκλειδωσει απο εδω που ειμαι παω σε ελληνικη ? ” Αν ξεκλειδώσεις ναι.. πας σε Ελληνική... Αν δεν τα καταφέρεις βάλε μία developer Με το flash tool να τελειώνεις..” Όπως είμαι βάζω Dev Tom και μετά ξεκλειδώνει; Έχεις πρόχειρο λίνκ για την Dev; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Παράθεση από demakhs: “Αν πατήσεις στον updater, σου βγάζει να κάνεις update στην global developer? δες κ εδώ: Λύση στο πρόβλημα "current account is different from the account info on the device" ” Καλημερα Οχι δεν βγαζει κανενα update ... Eκανε ενα μολις το ανοιξα (το .04 νομιζω) Το δοκιμασα και αυτο που λεει ο τυπακος στο βιντεο, οπως και οτι αλλο υπαρχει για το θεμα αλλα τιποτα. Καποιοι λενε οτι πρεπει να περιμενεις 2-3 μερες και γινεται μονο του. Αφου ξεκλειδωσει απο εδω που ειμαι παω σε ελλ…