Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-106 από 106.
-
>Καλησπερα παιδια .. Σημερα ηρθε και το δικο μου... Πολυ πιο γρηγορα απο οτι περιμενα Για τα λεφτα του δειχνει πολυ καλοφτιαγμενο και ομορφο. Ξεκινησα να το σκαλιζω να του βαλω ελληνικη και αφου ελεγξα τον bootloader που ειναι κλειδωμενος προσπαθησα να τον ξεκλειδωσω αλλα κολησα στο 50% και στο μυνημα οτι δεν ειναι ιδιος λογ/σμος στο τηλ. (ο ιδιος ειναι που εκανα την αιτηση και μου απαντησαν θετικα. Και στο τηλ και στην εφαρμογη unlock) Δοκιμασα οτι κολπακι κυκλοφορει στο ιντερνετ αλλα δεν.... Μ…
-
Παράθεση από pechr: “@colossusr μπορείς να δοκιμάσεις τον οδηγό στο πρώτο ποστ ώστε να υπάρχει μία δευτερη επιβεβαίωση για την συσκευή σου; ” Δυστυχως εγω ακομη δεν το εχω στα χερια μου... Το περιμενωωωωωωω !!!!
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από colossusr: “mi account εφτιαξα ηδη αλλα αιτηση για ξεκλειδωμα δεν εβγαλα ακρη πως. Υπαρχουν καπου τα βηματα και οι εργασιες που πρεπει να κανω για να παω σε Ελληνικη ΡΟΜ? ” Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ ” Αποψες Aψογες οι οδηγιες .... Το εκανα και περιμενω. Ευχαριστω πολυ.
-
Παράθεση από Futureshock: “οποτε αν θες ξεκινα την διαδικασια να φτιαξεις mi account και να κανεις αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader αν δε το εχεις κανει ηδη. ” mi account εφτιαξα ηδη αλλα αιτηση για ξεκλειδωμα δεν εβγαλα ακρη πως. Απο το σαιτ τους το κουμπι unlock με στελνει σε ενα φορουμ. Μηπως πρεπει να εχω πρωτα το τηλ και να το καταχωρησω καπου εκει ? Υπαρχουν καπου τα βηματα και οι εργασιες που πρεπει να κανω για να παω σε Ελληνικη ΡΟΜ? Αν και ακομη ειναι στο δρομο οποτε μαλλον εχω χρονο γι…
-
Καλημερα στην καινουργια παρεα ... Περιμενοντας το δικο μου να κανω τις ερωτησεις του ασχετου (Die Hard Windows Phone user) Το εχει παρει κανεις απο GeekBying ? Με ποια ΡΟΜ ερχετε απο αυτους ? Προφανως και δεν θα εχει Ελληνικα αλλα με μια ματια που εριξα στο φορουμ ειδα οτι γινεται ευκολα. Επισης να πω οτι δουλεια που γινεται εδω ειναι απιθανη και αξιζει ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συντελεστες. Με την πρωτη ευκαιρια θα παω και σε VIP status.