Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
μπορει να βοηθήσει καποιος η οχι
-
κατεβασα και βγάζει error mi authorization,δε μπαινει σε fastboot είναι μόνιμα σε qdloader 9008, υπαρχει λύση
-
poco f3 brick after update, εχει μαυρη οθονη και μονο qdloader 9008 βλεπει, τι κανουμε τωρα, παντως με mi flash βγαζει authedication error, το κλαιμε η γινετε
-
Μετα απο το τελευταιο update fastboot xtrv το κινητο μπρικαρε και εχει μαυρη οθονη, στις συσκευες βλεπει qdloader κανονικα οταν το συνδεω, αν περασω κανονικη ρομ θα δουλεψει?
-
poco f3 μετα τη τελευταία εγκατάσταση της xtrv miui 13 υπάρχει προβλημα σε ολες τις εφα4μογες που μιλάω ο συνομιλητης ακούει τη φωνή του επιστροφη, ειναι θέμα bugs?θα το διορθωσετε ?
-
Δοκίμασα και με το τελευταίο twrp σε mi9 και έχει το ίδιο θέμα, έχει πρόβλημα η ρομ
-
Mi 9 τα ίδια πάλι error
-
Mi 9 βγάζει error
-
Τελικα λύθηκε το overlay και είναι οκ τώρα, έχω βάλει το ampere και φορτίζει με 2380 αμπέρ βλέπω, μπορεί κάποιος που έχει mi 9 να πει πόσα αμπέρ φορτίζει σε αυτόν? Κάποια στιγμή θυμάμαι παλιά φορτίζει με 3200 τώρα βλέπω ένα αμπέρ κάτω...
-
Σε mi9 εάν βάλετε χειρονομίες προβολής υπάρχει ακόμη το overlay? Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει? Μόνο σε προβολή χειρονομίες πείτε μου αν έχει θέμα σε εφαρμογή όπως winbank.
-
Το χω στήσει πάνω από πέντε φορές με φορμάτ τα ίδια κάνει και το πρόβλημα δεν είναι μόνο το overlay, αν πας στο playstore που έχει την επιλογή play protect και θες να το απενεργοποιήσετε δε πατάει τίποτα είναι freeze και το ίδιο κάνει σε σάιτ αν σου βγάλει κάποιο μήνυμα το σάιτ απόρριψη η επιτρέπεται και εκεί freeze..,έχει θέματα πολλά ..έβαλα τη stable 11 και είμαι οκ .αν ποτέ φτιαχτεί θα το βάλω
-
Δυστυχως σε mi 9 το πρόβλημα overlay screen συνεχίζεται όταν το έχουμε σε προβολή χειρονομίες εκεί το κάνει. Πετάει και αυτό το μήνυμα συνέχεια. Απολύτως τίποτα τα ίδια όπως πριν καμιά διορθωση
-
Μουφα και αυτη με πολλα προβληματα ,ακριβως τα ιδια οπως πριν δεν εγινε ουτε μια διορθωση, τι αναβαθμιση ειναι αφου δεν υπαρχει διορθωση?
-
Mi 9 beta 20.3.26
ΜήνυμαΕννοω την ελληνική τη global τη δική σας να έβαζα αν είναι καλύτερη
-
Mi 9 beta 20.3.26
ΜήνυμαΕκανα τα πάντα και φορμάτ και όλα τα σχετικά, έχει θέμα η ρομ
-
Mi 9 beta 20.3.26
ΜήνυμαΝα δοκιμάσω την ελληνική τη δική σας?Δώσε λινκ για να δω ποια ρομ εννοείς .Το θέμα είναι ότι στην επανεκκίνηση χάνει τις ρυθμίσεις
-
Mi 9 beta 20.3.26
ΜήνυμαΔιεγραψε το πρώτο ποστ εσύ αν μπορείς δε βρήκα επιλογή να το κάνω, η ρομ είναι developed η δική σας aroma, έχω κάνει reset αλλά πάλι τα ίδια Ξεκλειδωτο ειναι. Μέσω twrp τη πέρασα και πριν είχα την official rom
-
Mi 9 beta 20.3.26
ΜήνυμαΚαλησπέρα, η beta τελευταία έχει μερικά θέματα, όταν κάνεις restart το κινητό δε κρατάει στη μνήμη του διάφορες ρυθμίσεις όπως ρυθμίσεις στον ήχο στις πρόσθετες ρυθμίσεις, ένα άλλο πρόβλημα δεν κρατάει στη μνήμη την επιλογή ανασηκωστε τη συσκευή και τέλος όταν μιλάω σε κλήση παγώνει η οθόνη και δε μπορώ να χειριστώ τίποτα, μερικές φορές ξεκολλάει αλλά γενικά έχει θέματα, παίρνει διόρθωση η να πάω σε άλλη ρομ.Ειναι πολύ σπαστικό να κάνω ρυθμίσεις από την αρχή πάλι σε κάθε restart.Ξεχασα και ένα τ…