Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 113.
-
Βγάλατε 4.10.10 για το note, 3G ρε θηρία? Έτσι λέει ο ΟΤΑΣ....
-
Καλά πόσες ώρες δουλεύεις ρε ανδμιν? Α πα πα...!!!! Respect για το κουράγιο σου!!!!
-
Τι έγινε ρε παιδιά? Μας τη πέσανε? Πισωωω.... Keep walking!!!!!
-
gps
mike_k - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΌλα αυτά από τη θήκη? Μπράβο.... Το νου μας λοιπόν!!
-
Τελωνείο
mike_k - - Ο καφενές μας
Μήνυμα+1 Singapore post!!!!
-
Για άλλη μια φορά respect για όλη τη προσπάθεια σας!!!!!
-
Καλησπέρα στα παιδιά.... Μετά από καιρό απουσίας, και έχοντας μείνει με την 3.21 σήμερα κατέβασα από ΟΤΑ τη 4.9.30.... Έκανα φλας με twrp βρίσκοντας τη ρομ στο φάκελο του ΟΤΑ. Έγινε το φλας κανονικά, και wipe και reboot.... Δε δουλεύει το μεσαίο πλήκτρο όσο αφορά το καθάρισμα της ραμ! Έχει αλλάξει κάτι και γίνετε από αλλού, γιατί έχω χάσει επεισόδια?
-
Ωραία.... Τις πρώτες που έβαλες, πρώτη φορά τις βλέπω. Πολύ ωραίες! Απλά δε ξέρω αν το παράθυρο έχει διαφανές μεμβράνη η αν είναι κουφιο. Αν περνάνε τα δάχτυλα από το παράθυρο και ακουμπανε οθόνη είναι λίγο επικίνδυνη. Έχω μια με κενό στο παράθυρο αλλά θα προτιμούσα να έχει κάποια προστασία (διαφάνεια)...
-
redmi note
Μήνυμα@Deus164 Εδώ το έχει. Λίγο τσιμπημενο σε σχέση με ένα μήνα πριν αλλά το μαγαζί είναι γκαραντι. Wholesale Original Xiaomi Redmi Note(Hongmi Note) WCDMA Original 5.5 inch MTK6592 Octa Core Android Phone 2GB RAM 8GB ROM 3200MAh OTG GPS MIUI V5
-
Full ROM Wipes για το RedMi Note
mike_k - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλά βρε! Δε το δοκίμασες? Έτσι μας το δίνεις..... Απρουβ ντεν έχει? Δε πειράζει.... Θα θυσιασω (άλλη μέρα όμως) το υπακουο τούτο Redmi Note, στο βωμό της miui.... Ω.... Άρχοντα μας!
-
Full ROM Wipes για το RedMi Note
mike_k - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VangX: “Γιατί ενώ κάνω στο HongMi (GTV 4.9.5) ακριβώς τα βήματα που αναφέρονται στον Οδηγό Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων συν τη διαγραφή των εφαρμογών , μετά την επανεκκίνηση σχεδόν όλες οι εφαρμογές είναι στη θέση τους και μόνο οι ρυθμίσεις, οι λογαριασμοί και οι φάκελοι έχουν χαθεί ? Θέλω να διαγράφουν τα πάντα να γίνει σαν καινούριο.” Αν θέλεις πραγματικό Wipe, έχω φτιάξει ένα τέτοιο αλλά πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς τα βήματα που θα σου πώ. - Κατεβ…
-
Τελικα δε μπορεσα να τη φλασαρω. Μου κατεβαζει 413mb. Αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό. Ευτυχώς μέσα απο twrp στο φάκελο ΟΤΑ είχα τη 3.21 και έβαλα αυτή. Όταν βγάζει το fail για τη 4.9.5 και μετά αμέσως πάμε στο φάκελο ΟΤΑ για τη 3.21 , πάλι δε μπορεί να φλασαρει τη 3.21. Πρέπει να κανείς reboot, να μπεις πάλι σε recovery, και μετά να φλασαρεις τη Ρομ 3.21. (Ενημερωτικά το γράφω) Τελικά θα περιμένω τι νέα Ρομ να προσπαθήσω μια και καλή με αυτή......