Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 113.

• τι αετός???? κατέβασα τη ρομ, την έκανα μετονομασία σε update, και μετά με TWRP πήγα να τη φλασάρω..... αμ δέ... μου έβγαλε fail και κόντεψα να λερωθώ πάνω μου πάτησα reboot πάνω στο πανικό μου και κόλλησε στο mi..... εδώ είμαστε λέω ξαναμπήκα στο twrp και έψαχνα μήπως έχω βάλει πουθενά καμιά παλιότερη ρομ ,,,, βρήκα μια και λέω να τη φλασάρω..... το έκανα και άνοιξε το τηλέφωνο με τη 3.21.... ίσως δε κατέβηκε σωστά, δε ξέρω θα το δοκιμάσω πάλι και θα σας ενημερώσω....

• Δε με πειράζει να το ξανά στήσω. Λίγα πράγματα έχω. Εννοείς να μπω σε recovery με TWRP, να κάνω όλα τα wipe, και μετά να φλασαρω τη rom αφού πρώτα την έχω ρίξει στην SD. Σωστά?

• Καλησπέρα τα παιδιά.... Έχω περάσει φυσικά τη 4.9.5 με ΟΤΑ και έχω παρατηρήσει ότι κολλάει λιγάκι. Δε ρολαρει όπως πριν.... Υπάρχει περίπτωση να μη έχει κάτσει καλά η rom? Μπορώ να τη περάσω από την αρχή με download στην SD και κάνοντας τα wipes να τη φλασαρω? Η να περιμένω μια και καλή την επόμενη και να τη φλασαρω?

• Ασφάλεια /λίστα φραγων /ρυθμίσεις

• Και εγώ πριν από λίγο με ΟΤΑ τσακ μπαμ. Όλα καλά. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά...

• Το αγόρασες με τη multi, γι αυτό το recovery είναι χαλασμένο. Διάβασε από την αρχή το θέμα και σε λίγη ώρα θα είσαι κομπλέ. Αν πάλι κάπου κολλήσεις.... Εδώ είμαστε

• Αυτό που λέτε για το κέρσορα και την επιλογή, το έχω και γω στο Note με τη 3.21. Το κάνει με το στοκ browser. Με dolphin και Chrome δουλεύει κανονικά. Οπότε δοκιμάστε άλλο browser!

• Τη πέρασες τελικά? Μην ευχαριστείς εμένα. Να φανταστείς ότι μια φορά μόνο το έχω κάνει με τη βοήθεια του tora33. Γι αυτό και ήμουν διστακτικός, μη σου λέω κάτι λάθος. Οπότε τα ευχαριστώ ανήκουν στον tora33..... Και στα υπόλοιπα παιδιά για τη δημιουργία της rom.....

• Δηλαδή άνοιξες το Mobileuncle tools πήγες στην επιλογή recovery update και επέλεξες να τρέξεις αυτό που έχω βάλει στη φωτογραφία?

• Αυτό για να διορθωθεί και να το μπορείς να επιλέξεις το recovery πρέπει να κάνεις αυτά που είπαμε πριν με το MTK TOOLS. το βάζω σε παράθεση πάλι.... Παράθεση από mike_k: “Αυτό σου έμεινε τώρα (αλλά κάνε λίγο υπομονή να μπει ο tora33 για να είμαστε σίγουροι ) Παράθεση από tora33: “για να έχεις σωστό recovery Κατεβάζεις αυτό , recovery.img recovery.img — Yandex.Disk το βάζεις στην καρτούλα κατεβάζεις αυτό στο κινητό σου , Mobileuncle MTK Tools play.google.com/store/apps/det…mobileuncle.toolbox&hl=…

• Με κλειστό το κινητό πατάς power και volume (-) ταυτόχρονα και σου βγάζει κινέζικα?

• Καταρχάς δοκίμασε αν έχεις σωστό recovery. Δηλαδή 1 κλείνεις το κινητό. 2 πατάς ταυτόχρονα το power και το volume(-) 3 σου βγάζει τρεις επιλογές. Recovery , fastboot, normal mode. Αν είναι σωστό το recovery πας πάνω κάτω στις τρεις επιλογές με το volume (-) και επιλέγεις το recovery με το πλήκτρο volume (+). ????? Αν σου βγάλει τίποτα κινέζικα μη πανικοβληθεις και πατάς στη τύχη. Απλά βγάλε τη μπαταρία και θα είσαι οκ.... 4 αν όλα είναι όπως τα λέω, όταν πατήσεις το recovery θα δεις καμιά δεκαρι…

• Αυτό σου έμεινε τώρα (αλλά κάνε λίγο υπομονή να μπει ο tora33 για να είμαστε σίγουροι ) Παράθεση από tora33: “για να έχεις σωστό recovery Κατεβάζεις αυτό , recovery.img recovery.img — Yandex.Disk το βάζεις στην καρτούλα κατεβάζεις αυτό στο κινητό σου , Mobileuncle MTK Tools play.google.com/store/apps/det…mobileuncle.toolbox&hl=el το τρέχεις , παίρνει δικαιώματα root πατάς το recovery update επιλέγεις το recovery TWRP (κάτι τέτοιο) και είσαι σε σωστό recovery μπαταρία πάνω απο 70% ,”

• Ρίξε μια ματιά εδώ Νέος κάτοχος Redmi Note

• Πολλοί από μας όπως και εγώ, σας ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνετε. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, που έχετε τη διάθεση να μοιράζεστε όλες αυτές τις γνώσεις σας... Το κάθε Παρασκευή δεν είναι σημαντικό για εμένα. Το πιο σημαντικό είναι η διάθεση σας. Αυτή μας κάνει χαρούμενους.... Και ένα χαμόγελο Το ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς!!!!! Keep walking

• Νέος κάτοχος Redmi Note

mike_k - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Χα χα. Κατά λάθος φίλε μου! Το διόρθωσα!

• Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχεις μια εφαρμογή superuser. Δες απο εκεί να πάρεις δικαιώματα root. Αν εννοείς αυτό. Υγ.κανε λίγο υπομονή να μας πει κάποιος έμπειρος για σίγουρα, γιατί εγω δε τα ξέρω καλά, και δε θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Η ημιμάθεια λένε είναι χειρότερη της αμάθειας. Οπότε ας σε καθοδηγήσουν οι έμπειροι. Έχουν την διάθεση όλα τα παιδιά μόλις βρουν λίγο χρόνο

• Με τη σειρά οτι έκανα και γω στα προηγούμενα ποστ.

• Κατάφερα τελικά να κάνω και τον dolphin να παίζει YouTube που βρίσκονται σε διάφορα site. Φώτο 1 Έκανα εγκατάσταση αυτό το app. Στη συνέχεια μπήκα ξανά στο dolphin, στο ίδιο site που δεν μου άνοιγε τα YouTube, και επάνω ακριβώς στο σημείο που ήταν τα video από YouTube έγραψε ένα μήνυμα για flashplayer. Έκανα κλικ επάνω και κατέβασε ένα flashplayer (φώτο 2). Το έτρεξα, μπήκα ξανά στο dolphin και όλα καλά (Φώτο 3) Edit @georgegamma για δοκίμασε και αυτό να δούμε.

• Καλησπέρα! Μια σελίδα πίσω διάβασε πώς τη πέρασα εγώ με τη βοήθεια του tora33 Φαντάζομαι σου ήρθε με multi?