Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 113.
-
Για το note απο ΟΤΑ δε μπόρεσα. Που κατεβαζω το zip για να το κάνω με recovery? Edit άκυρο το βρήκα στη πρώτη σελιδα...
-
Ενα μεγαααααλο μπράβο και απο εμένα. Και ενα ευχαριστώ που είστε δίπλα μας με τόσο καλή διάθεση....
-
Για να μην κάνω ερωτήσεις απο δω και απο εκεί, πράγμα που αρκετές φορές ίσως να χαλάει κάποια θέματα με άχρηστα ποστ, αποφάσισα να ανοιξω ενα νέο θέμα. Ίσως από εδώ να βοηθηθούν και κάποιοι άλλη χρήστες που είναι σε μηδενικό επίπεδο γνώσεων όπως εγώ. Όχι οτι δεν θα περνάνε τη βοήθεια τους, από την καλή διάθεση όλων. .. Υγ Αν υπάρχει κάτι παρόμοιο η είναι περιττό ας διαγραφεί
-
Ως Αρχάριος..... Μετά από μερικές μέρες με την 3.19(τη πέρασα με τη πολύτιμη βοήθεια του Torra33) έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Στην αρχή με το που την έβαλα, η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε λίγο γιατί ψιλό κολλούσε λίγο. Έχω την αίσθηση ότι ήταν επειδή έκανα επαναφορά ενα πλήρες μπακαπ που είχα με αρκετές εφαρμογές. Έκανα λοιπόν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και μετά ξανά έβαλα τις εφαρμογές μου... . Ε το λοιπόν, το τηλέφωνο το έχω καταευχαριστηθει..... Σας ευχαριστώ πολύ κα…
-
Την κατέβασα με το κινητό μιας και είμαι σπίτι και το wifi είναι σφαίρα... Έκανα και την μετονομασία όπως λες, και επικόλληση στην sd. Αν κατάλαβα καλά, εμένα που όταν παταω volume- και power μου βγάζει το μενού όπωςτο έχω γράψει παραπάνω, κινούμαι με το volume- μέχρι τα βελάκια (<<==) να πάνε στην επιλογή recovery mode. Και την επιλέγω με το volume up. Σωστα? Τα wipes τι είναι και πως τα επιλέγω? Υγ δεν έχω πολύ μπαταρία. Να το βάλω να φορτίζει και να συνεχίσω? Σε ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!!!
-
Καλησπέρα στα παιδιά.... Αγορασα τελικά μια sd 32G 10αρα. Την έβαλα επάνω και τη διαβάζει. Να ρωτησω κάτι. Βλέποντας το οδηγό πριν κάνω οτιδήποτε έκανα μια δοκιμή για να δω αν μπαίνει σε recovery. Όταν πατησα ταυτόχρονα volume- και power μου έβγαλε κάτι κινέζικα. Τρελάθηκα μη κάνω καμιά ζημιά και αμέσως εβγαλα τη μπαταρία. Ευτυχώς όταν το ανοιξα ξανά ηταν εντάξει. Edit.στον οδηγό γράφει volume+ και όχι volume-, ,που πατησα εγώ. Δοκιμασα λοιπόν το volume+ και power και μου έβγαλε μια μαύρη οθόνη …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εφ΄όσον δεν βρίσκεις την Αναβάθμιση - Updater καλύτερα να σταματήσεις εδώ και όταν βρείς PC συνεχίζεις με το Recovery αφού έχεις βάλει στην SD Card 2 διαφορετικές version ROM για κάθε ενδεχόμενο...” Οπότε θα χρειαστεί και sd card να αγοράσω.... (Να προσεξω κάτι στην αγορά της?) Επίσης ποιές ROM να κατεβασω για παν ενδεχόμενο που λες ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εφ΄όσον δεν βρίσκεις την Αναβάθμιση - Updater καλύτερα να σταματήσεις εδώ και όταν βρείς PC συνεχίζεις με το Recovery αφού έχεις βάλει στην SD Card 2 διαφορετικές version ROM για κάθε ενδεχόμενο...” Την εφαρμογή "λήψεις" την βλέπω στις εφαρμογές. Την "ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ" δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τη βρω σαν εφαρμογή και να τη κανω εγκατάσταση ώστε να την έχω και να μην χρειαστεί pc? Δεν επιμενω να το κάνω τώρα αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αυτή την επιλογή. Το αγορασα …
-
Τι να πω ρε φίλε. Είσαι Σούπερ......!!!!! Όταν λες "την τοποθετεις στο κινητό" τι εννοείς. Γιατί εγώ έχω αρχίσει και την κατεβαζω ήδη στο κινητό. Είμαι στο 60% τώρα.... Edit και όλα αυτά επειδή δεν έχω ενα εικονίδιο. Ααααα θα κάνω παράπονα στο vickmall..... (Δε μπορώ να βάλω αυτό το εικονιδιο με καποιο τροπο?)