Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
Παράθεση από manpit: “φιλε mlab δωσε μας τα φωτα σου το ιδιο προβλημα και γω εχω δοκιμασει τα παντα ...μετα το flash μπαινει μονο του σε recovery ... η χρειαζεται volume up και power??? ” Φυσικά, Λίγο πιο πάνω έχω σύνδεσμο από MegaUpload. Κατεβάζεις το twrp και έπειτα κανονικά fastboot flash recovery "το όνομα του αρχείου" Αφού γίνει το flash recovery, ύστερα reboot με volume+ Εννοείται πρώτα factory reset & data wipe πριν το φλασαρισμα της Ελληνικής XTRV 100 % επιτυχία σε μένα. Καλή τύχη εύχομα…
-
Παράθεση από gthom: “Φίλε amavroudi Συγνωμη αλλά τώρα είδα το μνμ Ναι την πέρασα πάνω από την προηγούμενη 8.11.1 και όλα πάνε τέλεια. Δουλευει πολύ καλά. Δεν έκανα fr. ” Καλημερα σε ολους, φιλε μου gthom, σεμενα υστερα απο 100% επιτυχημενη εγκατασταση (χωρις errors εννοω) η συσκευη εκανε επανεκκινηση & χαθηκαν data & internal storage. Προσπαθω με disk drill για ανακτηση αλλα τιποτα μεχρι τωρα..
-
Παράθεση από gthom: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από gthom: “Παιδια καλημέρα και καλή Κυριακή. Χθες αργά το βράδυ κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10_XTRV_8.11.15.zip και σήμερα που πηγα να κατεβάσω κ την arωma δεν υπάρχουν. Αποσύρθηκαν?? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια ” αν διαβάσεις επάνω θα δεις: Αναστέλονται επ'αόριστον όλες οι ARΩMA ROM για τις συσκευές που έχουν Android 8 & 9 ROM, εκτός από τα Mi-6/ Mi Mix / Mi 5 / Mi 5S / Redmi 5 Plus / Redmi Note 5/Pro και το Natrium δεν ε…
-
Γεια σε όλους, Μηπως θα μπορούσατε να μου πείτε πως ενεργοποιώ το performance mode στη παρούσα έκδοση? Ευχαριστώ προκαταβολικά..
-
ευχαριστω προσωπικα Θερμα τη προσπαθεια ολων για τη παραδοση miui 10, αναμενω πως & πως για mi5s+ ( natrium )
-
Φιλε μου SoniK+ εύγε ! Δεν είναι θεμα συσκευής τελικα. Σε oneplus3 πάλι τα ίδια, άλλη sim σε μένα λειτουργεί κανονικά.. Το περίεργο όμως εξακολουθεί να είναι πως ήρθα από Ελλάδα οδικώς, σε όλη τη διαδρομή δεν είχα θέματα, ακόμα κ τη 1η εβδομάδα κ οι 2 κάρτες λειτουργουσαν.. Σας ευχαριστώ φίλοι μου πολύ για το χρόνο σας. Οπότε στην επιστροφή μου πίσω πάμε για νέες sim ! Καλό απόγευμα σε όλους !
-
Δεν συνδέετε στα δεδομενα. [SOLVED]
mlab - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΦιλε μου με συγχωρείς, μετά είδα πως υπάρχει νεότερο ανοιχτό θέμα.. το 1ο μύνημα διαγράφηκε .
-
Καλησπερα σε ολους, ισως εχει κλεισει το θεμα αυτο αλλα αντιμετωπιζω το ιδιο σε mi5s plus. Εχω cosmote & βρισκομαι Βελγιο ηδη 15 μερες... Τη 1η εβδομαδα η συσκευη λειτουργουσε μια χαρα, υστερα απο τη βδομαδα χωρις καμια αλλαγη, χωρις να πειραξω το παραμικρο τα δεδομενα ενω ολες οι ενδειξεις ειναι σωστες ( Η+, ανω κατω βελακια με μικρα νουμερα να αλλαζουν ) δεν εχω ιντερνετ. Μεχρι χτες φορουσα τη 8.4.19 Aroma Developer & επειτα απο ΟΛΑ τα παρακατω που θα διαβασετε περασα τη Stable 8.5.3 Aroma αφο…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
mlab - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπες να ξανα κανεις αίτηση τότε, στην έκοψαν την άδεια. ” ξεκιναω, να σαι καλα =============== Ιουν 1st 2017, 10:49am =============== καλημερα στην ομαδα έκπληξη. Αλλη μια φορα ευχαριστώ για τον οδηγό κ τη περαιτέρω βοηθεια. Η συσκευή επανήλθε & πέραστηκε η τελευταία XTRV Aroma. Εντυπωσιασμένος απο το τροπο που σχεδιάστηκε, τοσο κατα την εγκατάσταση μεσω twrp οσο κ λειτουργικά. συγχαρητήρια φίλοι μου.