Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
mlab - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “έχεις ξεκλειδώσει bootloader έτσι? ” οχι φιλε μου, ανοιξα το miunlock & ενω λιγους μηνες πριν μπορουσα να ξεκλειδωσω αλλες συσκευες τωρα μπυ γραφει πως δεν το υποστηριζει..
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
mlab - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαολα καλα, αναψε η συσκευη με τη MIUI 7 6.3.31 Beta, μπορειτε τωρα να με βοηθησετε να εισαγω twrp & Eλληνικη Rom ? ευχαριστω κ παλι
-
mlab - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mlab: “στα 57 δευτερολπτα error ” Το error μας θυμιζει πολλά..Το 'error ¨ομως??? ” ελεγα πιο πανω, οταν το miflash tool φτανει στο σημειο ''Send Configure Command '' τοτε λαμβανω το παραπανω error χωρις καποιο αριθμο.. ΑΥτη τη στιγμη προσπαθω τη διαδικασια με παλιοτερο miflash tool 2016.04.01 & δειχνει να προχωραει.. Ελπιζω να ολοκληρωσει με επιτυχια.. ΝΑΙ !!! Επιτυχια, οποτε παραθετω ξανα την εκδοση miflashtool 2016.04.01 για ωστε να αποφυγετε τα errors. Δ…
-
mlab - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα στην ομαδα, ενα νεο χτυπημα με βρηκε με τη συσκευη της κοπελας μου, παλευω απο το μεσημερι με τον οδηγο. Ολα κυλανε κανονικα ομως οταν φτασει στο ''Send Configure Command '' στα 57 δευτερολπτα error. Αυτο κ ξανα απτην αρχη. Υπαρχει κατι που να σας θυμιζει?? ευχαριστω προκαταβολικα
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από mlab: “δηλαδη περνάμε ανεπιφύλακτα??Ας δούμε κ ενημέρωνω από πλευράς μου.. ” Υπόψιν δεν είναι η fix των downloads. Δεν ξέρω εάν έχει δωθεί το λινκ, καθότι έπρεπε να ελεγχθεί για προβλήματα. Η κάμερα δουλεύει, όχι όμως τα modes HHT και πανοραμική. ” θα μπορούσες να μου δώσεις το λινό γιατί αυτό κατέβασα πάλι. Σευχαριστω προκαταβολικά
-
Παράθεση από maddoctor: “Μπήκε τελικά η διορθωμένη έκδοση στο Mi Note Pro χωρίς το πρόβλημα της κάμερας. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30274/ ” δηλαδη περνάμε ανεπιφύλακτα?? Ας δούμε κ ενημέρωνω από πλευράς μου..
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από mlab: “αρα γενικα τζιφος.. θα πρεπει να περιμενουμε κιαλλο α ρε xiaomi ” Η φοβερή ομάδα του φόρουμ δουλεύει ασταμάτητα πάνω στο πρόβλημα. Μπορεί να σας έχουμε κάτι πιο μετά, θα ενημερωθείτε σχετικά. ” με συγχωρειτε, πραγματικα η ομαδα ειναι εξαιρετικη, οφειλω να το ομολογησω
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από mlab: “φιλε μου σε παρακαλω μπορεις να μου πεις τι ακριβως εκανες κ περασε ? ” Αυτό είναι παλιό μήνυμα. Είχα περάσει την πρώτη έκδοση, αλλά δεν είχα δει τα γνωστά θέματα. Η 2η έκδοση δεν έμπαινε με τίποτα, οπότε έκαναν φορμάτ και είμαι με την προηγούμενη τώρα ” αρα γενικα τζιφος.. θα πρεπει να περιμενουμε κιαλλο α ρε xiaomi
-
Παράθεση από maddoctor: “Πέρασα την τελευταία μη nougat στο note pro και όλα δουλεύουν μια χαρά! ” φιλε μου σε παρακαλω μπορεις να μου πεις τι ακριβως εκανες κ περασε ?
-
Παράθεση από gkalen: “@maddoctor Ενδιαφέρον φωτο αυτή που έβαλες .... Δείχνει busy το system και δεν γίνονται εγκατάσταση φακέλων , όπως το init.d απ'οτι βλέπω .. Θα κάνω ένα τσεκ σε λίγο και θα ενημερώσω .. ” Iδιο σφαλμα ακριβως κ σε καθε προσπαθεια περασματος σε mi note pro... εχω ξεμεινει στη 6.12.22 δεν θελει να μπει
-
Παράθεση από nikosef: “Παράθεση από mlab: “Παράθεση από nikosef: “Mi Note Pro. Αν και η μπαταρία στεγνώνει γρήγορα, αν και η κάμερα δεν δουλεύει το κινητό έχει καλύτερη βαθμολογία με Nougat. ” φιλε μου, καθώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να εγκαταστήσω χωρίς το error 7 μπορείς να μ πεις την ακολουθία ?Όπως αναγράφουν οι οδηγίες έχω ήδη περάσει τη τελευταία 6.12.22 Ευχαριστώ προκαταβολικά ” Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες. Ακολούθησε πιστά ότι γράφει. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο…
-
Παράθεση από nikosef: “Mi Note Pro. Αν και η μπαταρία στεγνώνει γρήγορα, αν και η κάμερα δεν δουλεύει το κινητό έχει καλύτερη βαθμολογία με Nougat. ” φιλε μου, καθώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να εγκαταστήσω χωρίς το error 7 μπορείς να μ πεις την ακολουθία ? Όπως αναγράφουν οι οδηγίες έχω ήδη περάσει τη τελευταία 6.12.22 Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
παρακολουθω τη πρόοδο σχετικά με το mi note pro... Αφού έχω περάσει από όλα τα σφάλματα/προβλήματα που έχουν ήδη αναφερθεί, πλέον το πρόβλημα που παραμένει είναι αυτό το error 7 & cannot mount κατά την εγκατάσταση της rom μέσω τwrp. Εύχομαι να υπάρξει λύση Ευχαριστώ ομάδα
-
ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.. κατεβαζω & δοκιμαζω
-
Δοκιμασα & τη Stable_V8.1.2.0 αλλα παλι τα ιδια, επειδη προερχομαι απο ευρωπαικη μηπως χρειαζεται να κανω πρωτα κατι αλλο πριν εγκαταστασω τη νεα?
-
Octaviastikos.. ευχαριστω για τη διαθεση βοηθειας φορουσα τη παρακατω xiaomi.eu_multi_MINotePro_6.12.29_v8-6.0.zip
-
καλησπερα σας, περασα τη 5.1_leo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.4.0 στο mi note pro & μετα την εκκινηση μου εμφανιζει επαναλαμβανομενα σφαλματα 1. unfortunately the process com.android.phone has... 2. unfortunately the process android.process.acore has... 3. unfortunately the process launcher has... 4. unfortunately secure spaces trust agent has... με αποτελεσμα δεν μπαινει καν στον launcher.. εαν καποιος μπορει να βοηθησει , ευχαριστω εκ των προτερων !