Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 133.

• Καλησπερα! δινω adb εντολη και μου βγαζει αυτο...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51274/ προχωραω στο επομενο βημα κανονικα?

• Ναι το ξέρω ότι πρέπει να περιμένω αλλά κανονικά δε θα έπρεπε να ξεκλειδώσει? Έχω περίπου 5 μέρες που πήρα άδεια... Ή μήπως επειδή άλλαξα rom μετράει από την αρχή...

• Καλησπερα! Για πειτε γνωμες ποια dev rom σας εχει κατσει καλυτερα... η τελευταια ειναι οκ? εβαλα official dev για να ξεκλειδωσω και μου βγαζει αυτο το μνμ...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51146/ ενω εχω παρει αδεια για ξεκλειδωμα... επισης δε μου αναγνωριζει τη συσκευη το mipcsuite γραφει οτι θελει update αλλα δε γινεται τιποτα...

• ολα θελω να τα επαναφερω... θα δοκιμασω το syncdroid που διαβασα σε ενα αλλο νημα.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Βάλε την τελευταία Global Developer μέσω updater και προσπάθησε να ξεκλειδώσεις ξανά. Πάρε όμως backup γιατί θα γίνει Factory Reset. ” backup να κανω απο αντιγραφα ασφαλειας μεσα απο το κινητο ή με αλλο προγραμμα?

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51066/ το εχω κανει @Bodai

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Το oem unlock το ενεργοποίησες; ” το εχω ενεργοποιησει ναι...

• καλησπερα παιδια! παω να ξεκλειδωσω και μου βγαζει αυτο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51065/ εκανα και το βημα που γραφει αλλα παλι το ιδιο...

• Είστε αρχηγόπουλα!!! Εκεί που μου ζητάει να γράψω τον λόγο μπορώ να γράψω ότι θέλω να περνάω άλλες rom? Η θα φάω κανένα άκυρο?

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50864/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50865/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50866/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50867/

• Καλησπέρα! Έκανα τη διαδικασία για ξεκλείδωμα bootloader και στο miunlock μου γράφει "your device isn't supported by mi unlock". Πατάω go και με βγάζει στη σελίδα με το unlock now... Πατάω και μετά με βγάζει κάτι κινεζικά... δε μου βγάζει την καρτέλα που δείχνει στον οδηγό για ξεκλείδωμα...

• Μήπως επειδή το παιδί λέει ότι έχει πρόβλημα το ιντερνέτ δεν έχει κατέβει σωστά η rom? Μήπως να κάνει ένα md5 check για σιγουριά?

• Καλησπέρα! Επειδή και εγώ ψάχνω τζαμακι να ρωτήσω κάτι σχετικό με την προστασία οθόνης... Μου είπαν για ένα υγροποιημένο γυαλί που περνάνε την οθόνη αντί για τζαμακι... Μήπως το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις? Η έχει ακούσει κάτι σχετικά με το αν είναι ανθεκτικό?

• Καλησπέρα! Μια ερώτηση... Αφού ξεκλειδώσω bootloader και τα σχετικά... Μπορώ να πάω από official stable στην stable τη δική μας χωρίς factory reset? Χωρίς να χαθεί τίποτα από το κινητό?

• Παράθεση από antoniscanonis: “Καλησπερα παιδες. Εχω καει. Θελω να αλλαξω κινητο. Εχω το redmi note 2. Ειμαι αναμεσα στο Note 4x me ton x20 και το Max 2. ” Καλησπέρα! Ειχα και εγώ το redmi note 2 και πριν μια βδομάδα παρέλαβα το mi max 2... Αν δε σε ενδιαφέρει το μέγεθος όπως λες πήγαινε σε mi max 2 θα το καταευχαριστηθείς! Έχω δουλέψει και το 4x με snapdragon όμως, η γνώμη μου είναι να μην πας σε mediatek αφού έχεις την επιλογή του snapdragon... Μεγάλες διαφορές σε καθημερινή χρήση δε θα δεις κα…

• Mi Account

psilos - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Α ok γιατί θέλω να το δώσω από βδομάδα... Πρέπει να αποσυνδεθω πρώτα και μετά να βάλω fastboot rom έτσι δεν είναι?

• Mi Account

psilos - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Καλησπέρα! Εχω το redmi note 2 και προσπαθώ να αποσυνδεθω από mi account και μου γράφει "έλεγχος ταυτότητας απέτυχε" αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο... Φοράω xtrv 7.12.14. ο κωδικός είναι σίγουρα σωστός και το σήμα του δικτύου είναι full, δοκίμασα και με δεδομένα αλλά τίποτα... Μήπως μπορώ να αποσυνδεθω από υπολογιστή?

• Καλησπέρα! Ήρθε η ώρα να αποχωριστώ το τουμπανακι που με έβγαλε ασπροπροσωπο 2,5 περίπου χρόνια.... Και θέλω να του περάσω stable rom πρίν το δώσω... Ποια είναι καλύτερη από θέμα διαχείρισης μπαταρίας?

• Ωραίος οδηγός πραγματικά! Ήθελα να ρωτήσω, έχω ένα Redmi note 2 με xtrv περασμένη και θέλω να το δώσω αλλά να του περάσω stable rom τη δική μας φυσικά, πρέπει να κατεβάσω πρώτα την developer fastboot rom ή μπορώ κατευθείαν την stable fastboot και να ακολουθήσω κανονικά τα βήματα του βίντεο?

• Στις 3 τελευταίες rom κολλήματα σε redmi note 2, πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια και σχεδόν όλες τις rom δοκιμασμένες... Με SuperSU απίστευτο lag σε αυτή τη Rom... Δοκιμασα και χωρίς root την πρώτη μέρα ήταν όλα μια χαρά αλλά μετά ξεκίνησε πάλι τα ίδια... Υπομονή μέχρι την επόμενη! Σίγουρα τα τσακάλια θα το λύσουν το θέμα!