Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 189.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
t54g05 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@takisfrag Σε ευχαριστώ..... θα το προχωρήσω στο σπίτι και τα λέμε μόλις κολλήσω
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
t54g05 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον οδηγό για να πάω στην xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_arΩma_Stable_V9.2.1.0.zip από την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip που έχω τώρα ή πρέπει να ακολουθήσω άλλο οδηγό;
-
Παράθεση από spideman3: “Θα κατεβάσεις αυτό το twrp twrp_gemini_3.2_miui-hellas Το βάζεις χύμα στην συσκευή Όπως είσαι σε twrp λειτουργία Τέρμα κάτω επιλογή εγκατάσταση img το περνάς αν συνεχίσει να ζητάει κωδικό βάζεις ότι είναι μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα για factory reset ή κάτι παρόμοιο - κάνε το. Ή αν θέλεις δες αυτόν τον οδηγό και τους τρόπους εγκατάστασης TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” Πως θα κάνω την εγκατάσταση του νέου twrp μέσω του παλιού αφού μου κολλάει στην αρχική οθόνη; μήπω…
-
Καλημέρα. Προσπαθώ να περάσω για πρώτη φορά ελληνική ρομ στο κινητό ενός φίλου ακολουθώντας αυτό τον οδηγό Mi5. Έφτασα μέχρι το σημείο να περάσω το twrp. Όταν όμως μπαίνω στο twrp κολλάει το κινητό στην αρχική οθόνη που ζητάει έναν κωδικό αλλά δεν ανταποκρίνεται η οθόνη σε κανένα άγγιγμα. Τι μπορεί να κάνω λάθος;
-
Αρχίζω και γερνάω και βγαίνω εκτός τεχνολογιας . Όταν επιστρέψω θα κάνω τον έλεγχο για τον bootloader και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ =============== Σεπ 28th 2017, 7:35pm =============== @NasDriver Ανέστη προσπάθησα να το κλειδώσω με εισαγωγή λανθασμένου κωδικού αλλά το κλειδώνει για μισό λεπτό και μετά επανέρχεται..... δεν βγάζει επαναφορά εργοστασιακών.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. Απο ποιό κατάστημα το πήρες; Βάλε σε παρακαλώ drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και κάνε τον εξής έλεγχο: => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Καλημέρα. Η αγορά έγινε από my megastore. Το κινητό δεν το έχω τώρα στα χέρια μου για να κάνω την δοκιμή που μου λες. Θα το κάνω σε μια εβδομάδα που γυρίζω από εξωτερικό. Ανέστη το κινητό είναι όπως το αγ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από t54g05: “Τελικά δεν χρειάστηκε να το γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Απλά πήγα στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησα όλα τα κλειδώματα που είχα. Μετά έβαλα νέο μοτίβο και στο κρυφό άλμπουμ δέχτηκε το νέο μοτίβο ” Όταν απενεργοποιείς τα κλειδώματα δεν σου ζητάει να βάλεις το παλιό μοτίβο; ” Όχι, κωδικό πιν μου ζήτησε..... ευτυχώς τον θυμόμουν αυτόν
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@geoanto555 αν το αφήσω έτσι για κανένα μήνα τρέχει τίποτα; δεν το έχω στα χέρια μου και είναι λίγο δύσκολο να προχωρήσω με teamviewer
-
Μήνυμαέλεγξα bootloader και είναι κλειδωμένος
-
Μήνυμα@geoanto555 ζήτησα.... το θέμα είναι ότι μόλις είδα ότι το κινητό μου ήρθε από κίνα με την ελληνική GTV dev. πως έγινε αυτό;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπορείς να ξεκλειδώσεις με τον ίδιο λογαριασμό αρκεί να είναι διαφορετικός μήνας από αυτόν που έκανες το δικό σου. ” και μετά το ξεκλείδωμα μπορώ στο νέο κινητό να περάσω το δικό του mi account που δεν έχει λάβει δικαιώματα ξεκλειδώματος;