Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Έγινε FIX της GTV-6.9.8 ROM για το Mi-4i (Ferrari) για την απώλεια ήχου Κάνετε εγκατάσταση από το TWRP είτε το Patch είτε την FullROM Patch FIX=> ferrari-fix_GTV-6.9.8.zip Κάνετε ένα WipeCache & Dalvik Cache αν περάσετε το Patch Mi-4i(FullROM) =>xiaomi-miui-hellas-5.0.2_ferrari_V8_GTV-6.9.8.zip Mi-4i(Androidfilehostmirror) =>xiaomi-miui-hellas-5.0.2_ferrari_V8_GTV-6.9.8.zip MD5Sum = aa8e13a08c0fae3a3e2f45fc6ed8c9a7” παιδια την ξανα…

• παιδιά. καλησπέρα. αντιμετώπιζε. Το εξής πρόβλημα. Πέρασα την. ROM με. Καθαρή. εγκατάσταση και. Όταν συνδεω τον. Φορτιστής κάνη. Το. Ηχείο έναν δυνατό θόρυβο το ίδιο κάνει. και. Με το pc και. Όταν. Πάω από της ρυθμίσεις να αυξομείωσω Τον ήχο . Και. Το. Βασικότερο όταν με περνούν τηλεφώνων ακουγετε μόνο το. Τρίξιμο του ηχειου λες και είναι βραχικικλομενο ,Ή POM 6.8.25 δούλευε κανονικά. Από εκεί και. Πέρα όλες. Μου. Κάνουν το. Ίδιο δοκιμασία και τίς κινεζικές το ίδιο.αν βάλω πάλη την 6.8.25 δουλεύ…

• χώροςαποθήκευσης

nakos5861 - - Mi-4i (Ferrari)

Μήνυμα

μπορείτε να μου εξηγήσατε γιατί υπάρχουναυτές η διαφορές στον χώροαποθήκευσηςScreenshot_2016-09-04-08-29-05-656_com.android.fileexplorer_zpsfgzhe4qy.pngScreenshot_2016-09-04-08-28-43-539_com.android.settings_zpsqkjwdasg.png

• Τήν έβαλα μέχρι τώρα όλα καλά Στάλθηκε από το Mi 4i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Το Mi-4i δεν έχει κλειδωμένο bootloader για να το κάνεις ξεκλείδωμα. Θα κατεβάσεις την τελευταία ROM που είναι αυτή => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_ferrari_V8_GTV-6.8.11.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Και μετά θα ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό βήμα προς βήμα => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i ” τα καταφερα να εισε καλα

• αγόρασα το κινητό μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και με περασμένη την ελληνική rom από εδώ. τώρα δεν ξέρω τι έκανα και το κινητό άρχισε να κολλάει πολύ, και πήρα την απόφασή χωρίς να ξέρω από αυτά να του ξαναπεράσω την ελληνική rom από εδώ. τελικά δεν τα κατάφερα.και αυτή την στιγμή είμαι με την rom MIUI 8 Global 6.8.11.Beta. που είναι η μόνη που κατάφερα να περάσω με το Miflash και υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα (σχεδόν).μου βγάζει τα μισά σε κινέζικά. έκανα ελενχο για να δω αν έχω ξεκλείδ…

• έχω την MIUI V8 ROM. από εδώ αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε πιο σημείο θα το επαναφέρει

• αναβάθμιση του Android

nakos5861 - - Mi-4i (Ferrari)

Μήνυμα

μπορώ να κάνω αναβάθμιση του Android από 5 σε 6 ενώ έχω περασμένη την v8 από εδώ;