Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 316.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θέλει windows για τα περισσότερα Δες όμως και αυτό ---> Ελληνικός οδηγός χρήσης Vmware Machine με Windows 10 x64 για φλασάρισμα με MiFlash Official Rom σε Xiaomi με κλειδωμένο Bootloader” Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ο,τι νέα έχω, θα σε ξαναενοχλήσω. (Hidden Content) Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “μπες σε fastboot mode και κάνε έλεγχο του bootloader” Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή. Μου λέει ότι η συσκευή είναι συνδεδεμένη με τον Mi λογαριασμό μου και μπαίνω μέσω του Mac (laptop) που έχω στη διεύθυνση i.mi.com για να βγάλω τυχόν την εύρεση συσκευής αν έχει ενεργοποιηθεί αλλά μου βγάζει σφάλμα. Θέλει αποκλειστικά από Windows να μπω; Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μία φώτο με το μήνυμα που σου εμφανίζει ? ” Έπαθα σήμερα ακριβώς το ίδιο, περνώντας την τελευταία ελληνική stable rom της κοινότητας. Είχε unofficial rom με ξεκλείδωτο bootloader και απλα πέρασα twrp και τη ρομ. Τώρα κολλάει σ'αυτη την οθόνη και μου πετάει συνέχεια το μήνυμα που προείπε κι ο φίλος d4667018dc04cd73de19ed7ad1a6cd4d.jpg Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και Χριστός ανέστη! Πέρασα κι εγώ χτες τη ρομ και παρατήρησα ότι όταν πατάω στη χρήση μπαταρίας μέσα στις ρυθμίσεις, κρασαρει. Η συσκευή μου είναι Mi5s (Capricorn) Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση από derveni: “@pillopoulos Το τελευταίο καιρό υπήρξαν ορισμένα προβλήματα σε 3s με την αναβάθμιση τους από official rom, και με αφορμή αυτό που είπες επιβάλλεται να έχεις δική σου άδεια ξεκλειδώματος δια παν ενδεχόμενο. ” Σε 3s την είχα πατήσει κι εγώ,προσπάθησα να κάνω αίτηση απ'τον δικό μου λογαριασμό αλλά δε μ άφηνε. Τελικά όλα πήγαν καλά ευτυχώς Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα και χρόνια πολλά !!! Μπορείς…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@pillopoulos Το τελευταίο καιρό υπήρξαν ορισμένα προβλήματα σε 3s με την αναβάθμιση τους από official rom, και με αφορμή αυτό που είπες επιβάλλεται να έχεις δική σου άδεια ξεκλειδώματος δια παν ενδεχόμενο.” Σε 3s την είχα πατήσει κι εγώ,προσπάθησα να κάνω αίτηση απ'τον δικό μου λογαριασμό αλλά δε μ άφηνε. Τελικά όλα πήγαν καλά ευτυχώς Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Τελευταία dev πολύ δυνατή στην μπαταρία Sent from my MI 5s using Tapatalk Χωρίς παιχνίδια.. και αρκετό wifi..” Με φωτεινότητα στο 0 ή εκεί κοντά; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από tsine: “Το ξέρατε ότι υπάρχει αυτό? ” Σε ποια rom είσαι φίλε; Στην xtrv stable δεν έχει αυτή την επιλογή. ” Πας battery and performance->battery use ->screen->reduce the screen brightness Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Παντως στην τελευταια 7.4.6 της xiaomi eu. δεν υπαρχει ουτε αυτη η επιλογη..!! Εσυ ποια ρομ εχεις και στο δειχνει αυτ φιλε ..???” Ούτε σε stable Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “maxresdefaultMi6.jpg Τα νέα για το Xiaomi Mi 6 έρχονται… από παντού και το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, αφού είναι το πρώτο που μας δίνει τις επιδόσεις του Xiaomi Mi 6 στο δημοφιλές Geekbench! Breaking: «τούμπανο» οι επιδόσεις του Xiaomi Mi 6 στο Geekbench!” Δεν εμφανίζεται η φωτογραφία. Μήπως φταίει το ότι είμαι από Tapatalk? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Flamef: “Γεια σε όλους,σήμερα παρέλαβα το mi max,ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω όσον αφορά την φόρτιση,το αφήνω να πέσει 2-3% και το φορτίζω full η κατευθείαν full?Και κάτι ακόμα,το power button νομίζω ότι είναι λίγο "χαλαρό",αν θελήσω μπορώ να το αντικαταστήσω στο μέλλον? Ευχαριστώ :)” Δε θα πρέπει να αφήνεις τη μπαταρία να πέφτει πολύ κάτω απ'το 10% εκτός κι αν δεν έχεις τη δυνατότητα να το φορτίσεις. Φορτισε το στο φουλ όποτε θες Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας T…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikpoth: “Στήν ασφάλεια, αυτόματη έναρξη, στο έχει το viber κανονικά? Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βέβαια Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, πέρασα προχτές την τελευταία ελληνική stable και ενώ έχω ενεργοποιήσει τα πάντα για τις ειδοποιήσεις, εξακολουθούν να έρχονται όταν ενεργοποιηθεί η οθόνη. Ακόμα και το viber που του έχω βάλει και λουκέτο, εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Μήπως φταίει που έκανα επαναφορά τις εφαρμογές από titanium backup? Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Περασα από developer ελληνική, σε stable και είχα κρατήσει σε τοπικό αντίγραφο όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές. Δοκίμασα να τις περάσω και μου βγάζει σφάλμα, δίπλα από κάθε εφαρμογή μου βγάζει ένα κόκκινο "x". Έχω παραλείψει κάτι; Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kostas_falcon: “Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση από kostas_falcon: “Ρε παιδιά υπάρχει θέμα με FB & messenger απο τότε που η dev πήγε σε nougat...μην αποδέχεστε αδίκως... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το περίεργο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο στη global. Πέρασα την ελληνική nougat ρομ που έχει παρθεί από την κινεζική developer και το facebook δουλεύει κανονικότατα Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι να σου πω....Προσωπικά μέχρι και …
-
Παράθεση από kostas_falcon: “Ρε παιδιά υπάρχει θέμα με FB & messenger απο τότε που η dev πήγε σε nougat...μην αποδέχεστε αδίκως... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το περίεργο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο στη global. Πέρασα την ελληνική nougat ρομ που έχει παρθεί από την κινεζική developer και το facebook δουλεύει κανονικότατα Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
pillopoulos - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@pillopoulos αυτό -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…t-1-3-912-401-GR-tweaked/ θέλεις?” Το ανοίγω απ' το tapatalk και με πάει κάθε φορά εδώ 99a800b405a2c0419405f880b97ef4eb.jpg Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk