Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 316.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TonyKouk: “Ναι μου βγάζει... Έχω κάνει 2 μέχρι στιγμής νομίζω :') άρα είμαι οκ; δεν χρειάζεται να βάλω το stable ¿” Όχι, δε χρειάζεται. Έχει κάθε βδομάδα και περισσότερα ελληνικά. Μια χαρά είσαι! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Κανένα θέμα σε Kenzo με άλμπουμ-Viber και γενικά μοίρασμα φώτο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Ούτε σε Gemini (mi5 ) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απορίες για το Mi5
ΜήνυμαΈχω ρωτήσει και τον "γκουρού" της ρομ αλλά θα ρωτήσω κι εδώ γιατί δε βρήκα λύση. Παρατήρησα στη ρομ 6.9.15 ότι οι ήχοι κλειδώματος και ξεκλειδώματος ήταν πολύ πιο δυνατοί από τις 2 τελευταίες. Μπορούμε να βρούμε αυτούς τους ήχους και να τους φλασαρουμε μ' ένα ζιπακι ή να αλλάξουμε κάποιο κείμενο στο σύστημα με κάποιον root explorer ? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xristo2121: “Από αυτονομία μπαταρίας πως πάει σε εσας ή .29; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ξέρω πώς τα πάει ακόμα από αυτονομία, αλλά από σβελταδα είναι εμφανής η διαφορά... Τουλάχιστον αυτό έχω να παρατηρήσω εγώ σε MI 5 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δεν είναι θέμα εφαρμογής, κατι αλλο φταιει.. Έχει τύχει αρκετές φορές να χάνονται μηνύματα.” Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο meizu pro 6 όταν είχα το ίδιο application. Με το μαμισιο, δεν είχα τέτοια θέματα αλλά δε μ' αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί γι' αυτό και προτιμώ το chomp Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από pillopoulos: “Σήμερα δεν πήρα δύο μηνύματα που μου έστειλαν. Παίζει ρόλο που έχω βάλει την εφαρμογή chomp SMS? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν αποκλείεται! :/” Γιατί ρε γαμωτο; Μ' έχει βολέψει πολύ αυτή η εφαρμογή Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα δεν πήρα δύο μηνύματα που μου έστειλαν. Παίζει ρόλο που έχω βάλει την εφαρμογή chomp SMS? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@xristo2121 Τη λειτουργία "μην ενοχλείται" θες. Το εικονίδιο στην κουρτίνα με τα εικονίδια έχει την περιγραφή "DND" Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Vagelis Minas Να ξέρετε ότι μάλλον το καλώδιο μου την έκανε τη ζημιά... Όπου αλλού κι αν έχω βάλει το φορτιστή, δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Nikos_77: “Παράθεση από pillopoulos: “Χαμήλωσε ο ήχος κλειδώματος/ξεκλειδωματος; Στην 6.9.15 ήταν πιο έντονος και ήταν το αγαπημένο μου καινούριο feature! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως έχει απενεργοποιηθεί το dolby atmos?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ενεργοποιημένο είναι :(. Στου φίλου μου το 3 προ ακούγεται πολύ πιο δυνατά, δεν είναι η ιδέα μου... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαμήλωσε ο ήχος κλειδώματος/ξεκλειδωματος; Στην 6.9.15 ήταν πιο έντονος και ήταν το αγαπημένο μου καινούριο feature! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει παρατηρήσει άλλος να μην ακούγεται μουσική στα ακουστικά όταν τα συνδέεις; Έκανα κι επανεκκίνηση αλλά τίποτα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Dimitris Zair: “Παιδιά καλησπέρα, Έχω ξαναγράψει για το ζήτημα αλλά δεν μπορώ ακόμα να βρώ λύση. Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα ένα xiaomi mi5 απο vickmall. (Πρώτη φορά αγοράζω xiaomi) Ήρθε το άνοιξα έβαλα sim αλλά δεν λειτουργεί η sim 1. Μπορεί καποιος να με βοηθήσει?” Κατά πάσα πιθανότητα, φταίει η ρομ που έχει η συσκευή σου. Μπες στο φόρουμ εδώ και ψάξε πώς να βάλεις official για να ησυχάσει το κεφάλι σου Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις τώρα παρατήρησα στη "Μπαταρία" ότι έχει γίνει στυλ aosp και πολύ γουστάρω! Επίσης έχω ενθουσιαστεί με τους ήχους κλειδώματος/ξεκλειδωματος. Τους άκουγα σε ένα φίλο μου που έχει το redmi 3, και ζήλευα! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen Παρατήρησα ότι στο ξυπνητήρι, όταν επιλέγω ήχο από τα mp3 μου, δεν ακούγεται ήχος. Δοκίμασα πολλά τραγούδια και κανένα δε λειτούργησε. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xristo2121: “Η 6.9.15 κολλάει αρκετά σε kenzo ,ειδικά αμα εισαι σε brοwser και χρησιμοποιείς και messenger τότε κολλάει παρά πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασε αν θέλεις να πας ρυθμίσεις, μπαταρία και να απενεργοποιήσεις τα animation. Το έκανα αυτό και δε βλέπω πλέον αυτά τα κολλήματα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά αυτή η έκδοση τα σπάει από μπαταρία (ΜΙ 5)... Άξιος!! @gkalen 8475bcc4faa9a445fcfa510bb25c7bbe.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kolakokas: “καλημερα!σε redmi note 3 pro που φοραω την ελληνικη 6.8.18 (lollipop) για να περασω την νεα κανω full wipe cash/system/data/dalvik μεσω twrp, η θα πρεπει να περασω πρωτα την προηγουμενη που ειχε βγει χωρις supersu και atmos? ” Έχω την εντύπωση ότι το system wipe δε χρειάζεται, αρκούν τα άλλα 3. Επίσης λένε ότι αν κάνεις system wipe μετά πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επανεκκίνηση στη recovery αλλιώς μπορεί να μπρικάρει το κινητό
-
Απορίες για το Mi5
ΜήνυμαΕίχα πάει για μια μέρα σε cm13 αλλά μου έκανε κάποια κολλήματα και επέστρεψα στο nandroid backup που είχα κρατήσει (τελευταία ρομ του gkalen). Δεν δουλεύει το αποτύπωμα ούτε το ταπ στο home button. Επίσης, στις ρυθμίσεις, δεν υπάρχει η επιλογή του δακτυλικου αποτυπωματος Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk