Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 151.

• Πότε βγήκε 10.0.3.0, πότε τη μάζεψαν, χαμπάρι δε πήρα - ποτέ δε μου ήρθε ειδοποίηση αναβάθμισης. Πάντως προσωπικά δηλώνω απολύτως ευχαριστημένος από τη συσκευή - heavy duty χρήση και φωτογραφίες, όλα πάρα πολύ καλά.

• Παράθεση από vadmin: “με τη develope και 9 εχουν στρωσει αυτα!! υπομονη ... ” Αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Εν αναμονή λοιπόν.

• Παράθεση από tasos01: “Τι stable έβαλες; ” Την 10.0.2.0. Την επίσημη που δίδεται από τη Xiaomi.

• Απο τότε που αναβάθμισα σε 10.0.2.0 δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω: το πιο σοβαρό ότι πάντα crashαρει το Facebook Messenger όταν κάποιος μοιράζεται μαζί μου multimedia περιεχόμενο και το λιγότερο σοβαρό ότι πλειοψηφικά (όχι πάντα δηλαδή) όταν κατεβάζω ένα αρχείο ή αναβαθμίζω μια εφαρμογή από Play Store ή ανεβάζω μια φωτογραφία, το κινητό δονείται. Κανείς άλλος;

• Αυτη η εφαρμογή γιατί αφαιρέθηκε;

• Πρώτες εντυπώσεις, θετικότατες από τη συσκευή! Βέβαια εδώ και τρια χρόνια με mid range συσκευές, έχω πάθει το..σοκ

• Καλησπέρα στη παρέα και καλό μήνα εύχομαι. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τη Παρασκευή θα έχω στα χέρια μου την εν λόγω συσκευή. Επειδή δεν έχω ιδέα σχετικά, προτείνετε τη μετάβαση σε MIUI 10 (beta) ή είναι ακόμη νωρίς;

• Παντως από τον Οκτώβρη του 2017 που τα έγραφα ως και σήμερα, τίποτα δεν άλλαξε - ούτε βλέπω ν' αλλάζει. Παράθεση από noname1976: “Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα license. Άρα μάλλον πάμε για root το κινητό για να εκμεταλλευτουμε το h/w ” Δε χρειάζεται root: [TOOL] Google Camera without root/magisk (E… | Xiaomi Mi A1

• Παράθεση από panzaxa: “Καλησπερα το κοιταω για αγορα και αλλαγη του redmi note 3 pro τι ? λετε αξιζει ? ” ..μόνο αν θες να κάνεις τη μετάβαση σε Android One.

• Για να δούμε τί μας επιφυλάσσει για αύριο η Xiaomi: twitter.com/xiaomi/status/922777682454102016 =============== Οκτ 25th 2017, 10:43am =============== ..και μας επιφύλαξε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας..

• Για τα χρήματα του, σίγουρα είναι μια πολύ όμορφη και ποιοτική κατασκευή! Εν το μεταξύ, είχα την ευκαιρία να το συγκρίνω με iPhone 7 Plus και για μερικά χιλιοστά το σχέδιο της Xiaomi δεν είναι ίδιο Όχι πως με ενοχλεί αφού μου αρέσει πολύ αυτός ο σχεδιασμός.

• Παράθεση από nikkpap: “Μπορεί κάποιος να κάνει έναν οδηγό root magisk και με όλα τα καλουδια καμερας... Είμαι σε October patch όλα σε stock Ευχαριστώ. Και εάν κατάλαβα καλά έχει system a/b δηλαδή δύο partition για το σύστημα κάνει install το update στο α και μετά reboot στο β τι βλακείες είναι αυτές τεσπα... Λοιπόν θέλουμε τα update patches και θέλουμε και root πως θα γίνει αυτό; =============== Οκτ 24th 2017, 9:28am =============== Εύχομαι όπως και σε άλλες συσκευές άλλωστε να βγει ένας Dev και…

• Με security patch Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, με αυτή τη μέθοδο όπως περιγράφεται κάτω κάτω: [REQUEST]Google Camera with HDR+ on Mi A1? - Pg. 4 | Xiaomi Mi A1 Μπορείς επίσης μέσω του επίσημου tool της Xiaomi να flashαρεις κανονικά τη ROM και να κλειδώσεις bootloader - όπως και με τη MIUI. Δε νομίζω ότι θα τεθεί θέμα εγγύησης. Καλορίζικο!

• Με Google Camera HDR+ port. Τη V1.4 έκδοση, τη μόνη ουσιαστικά που δεν ασχολείσαι με ρυθμίσεις - την ευκολότερη δηλαδή. Το HDR στο Auto (default ρύθμιση).

• Παράθεση από wrydgj: “Μια χαρά θα πάρει ota με magisk, αρκεί να αλλάζεις το buildprop στο κανονικό του πριν απ' αυτό, διαδικασία 2 λεπτών είναι. Ο unlocked bootloader δεν παίζει ρόλο, ούτε και το root αν γίνει με magisk. Οι αλλαγές στα αρχεία συστήματος(π.χ. build.prop), το σπάνε. Sent from my Shamu using Tapatalk ” Ούτως ή άλλως, θα επανέλθω σε κατάσταση unlock/root. Τράβηξα χθες ένα 4K βίντεο των παιδιών μου που έπαιζαν σε ένα από τα δωμάτια (φωτισμός δωματίου) και το αποτέλεσμα όπως το stream…

• Παράθεση από wrydgj: “Παράθεση από hellenicsun: “Παράθεση από dmarccos: “αν δε δούμε δείγμα που να ξέρουμε; ” Μια φωτογραφία που έχω σηκώσει σε άλλο forum. Η πρώτη με HDR On, η δεύτερη με HDR Off και η τρίτη με το Portrait Mode/ Depth of field. Άλλα συγκριτικά δεν έχω προς το παρόν κι εύχομαι να υπάρχουν κι άλλα μέλη να δώσουν feedback! Θα σηκώσω κι άλλες φωτογραφίες όμως. =============== Οκτ 19th 2017, 8:36am =============== Ακόμη ένα παράδειγμα. Αριστερά με HDR On και δεξιά με HDR Off. Όταν έκ…

• Παράθεση από dmarccos: “αν δε δούμε δείγμα που να ξέρουμε; ” Μια φωτογραφία που έχω σηκώσει σε άλλο forum. Η πρώτη με HDR On, η δεύτερη με HDR Off και η τρίτη με το Portrait Mode/ Depth of field. Άλλα συγκριτικά δεν έχω προς το παρόν κι εύχομαι να υπάρχουν κι άλλα μέλη να δώσουν feedback! Θα σηκώσω κι άλλες φωτογραφίες όμως. =============== Οκτ 19th 2017, 8:36am =============== Ακόμη ένα παράδειγμα. Αριστερά με HDR On και δεξιά με HDR Off. Όταν έκανα zoom in στις φωτογραφίες, έχουν και οι δύο θό…

• Παράθεση από Alex_MLT: “Όντως έτσι είναι όπως τα λέει ο φίλος. Τρώει τρελό κράξιμο η εφαρμογη της κάμερας στα φόρουμ του εξωτερικού και στο Youtube. Και είναι κρίμα γιατί σε hardware δεν υστερούν οι συσκευές της Xiaomi.. ” Όποιος περάσει με unlock/ root/ build.prop editing τη Google Camera διαπιστώνει πως το hardware είναι ικανό να παράξει εξαιρετικές φωτογραφίες. Γι'αυτό και η απογοήτευση εκ μέρους μου και φαντάζομαι όλων των χρηστών. Αποκλείεται η Xiaomi να μην έχει διαβάσει τα ατελείωτα κρα.

• Παράθεση από EGW4321: “σορυ δεν το γνωριζω αυτο που λες αν ειναι ετσι παλι για κλαματα θα ειναι σε αυτο το κομματι. ” Οχι "θά". Είναι. ..και το hardware είναι καλό! Ίσως βελτιωθεί σε επόμενες αναβαθμίσεις.