Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 151.
-
Απο τότε που αναβάθμισα σε 10.0.2.0 δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω: το πιο σοβαρό ότι πάντα crashαρει το Facebook Messenger όταν κάποιος μοιράζεται μαζί μου multimedia περιεχόμενο και το λιγότερο σοβαρό ότι πλειοψηφικά (όχι πάντα δηλαδή) όταν κατεβάζω ένα αρχείο ή αναβαθμίζω μια εφαρμογή από Play Store ή ανεβάζω μια φωτογραφία, το κινητό δονείται. Κανείς άλλος;
-
Καλή επιτυχία!
-
Παντως από τον Οκτώβρη του 2017 που τα έγραφα ως και σήμερα, τίποτα δεν άλλαξε - ούτε βλέπω ν' αλλάζει. Παράθεση από noname1976: “Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα license. Άρα μάλλον πάμε για root το κινητό για να εκμεταλλευτουμε το h/w ” Δε χρειάζεται root: [TOOL] Google Camera without root/magisk (E… | Xiaomi Mi A1
-
Παράθεση από nikkpap: “Μπορεί κάποιος να κάνει έναν οδηγό root magisk και με όλα τα καλουδια καμερας... Είμαι σε October patch όλα σε stock Ευχαριστώ. Και εάν κατάλαβα καλά έχει system a/b δηλαδή δύο partition για το σύστημα κάνει install το update στο α και μετά reboot στο β τι βλακείες είναι αυτές τεσπα... Λοιπόν θέλουμε τα update patches και θέλουμε και root πως θα γίνει αυτό; =============== Οκτ 24th 2017, 9:28am =============== Εύχομαι όπως και σε άλλες συσκευές άλλωστε να βγει ένας Dev και…
-
Με security patch Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, με αυτή τη μέθοδο όπως περιγράφεται κάτω κάτω: [REQUEST]Google Camera with HDR+ on Mi A1? - Pg. 4 | Xiaomi Mi A1 Μπορείς επίσης μέσω του επίσημου tool της Xiaomi να flashαρεις κανονικά τη ROM και να κλειδώσεις bootloader - όπως και με τη MIUI. Δε νομίζω ότι θα τεθεί θέμα εγγύησης. Καλορίζικο!
-
Παράθεση από wrydgj: “Μια χαρά θα πάρει ota με magisk, αρκεί να αλλάζεις το buildprop στο κανονικό του πριν απ' αυτό, διαδικασία 2 λεπτών είναι. Ο unlocked bootloader δεν παίζει ρόλο, ούτε και το root αν γίνει με magisk. Οι αλλαγές στα αρχεία συστήματος(π.χ. build.prop), το σπάνε. Sent from my Shamu using Tapatalk ” Ούτως ή άλλως, θα επανέλθω σε κατάσταση unlock/root. Τράβηξα χθες ένα 4K βίντεο των παιδιών μου που έπαιζαν σε ένα από τα δωμάτια (φωτισμός δωματίου) και το αποτέλεσμα όπως το stream…
-
Παράθεση από wrydgj: “Παράθεση από hellenicsun: “Παράθεση από dmarccos: “αν δε δούμε δείγμα που να ξέρουμε; ” Μια φωτογραφία που έχω σηκώσει σε άλλο forum. Η πρώτη με HDR On, η δεύτερη με HDR Off και η τρίτη με το Portrait Mode/ Depth of field. Άλλα συγκριτικά δεν έχω προς το παρόν κι εύχομαι να υπάρχουν κι άλλα μέλη να δώσουν feedback! Θα σηκώσω κι άλλες φωτογραφίες όμως. =============== Οκτ 19th 2017, 8:36am =============== Ακόμη ένα παράδειγμα. Αριστερά με HDR On και δεξιά με HDR Off. Όταν έκ…
-
Παράθεση από dmarccos: “αν δε δούμε δείγμα που να ξέρουμε; ” Μια φωτογραφία που έχω σηκώσει σε άλλο forum. Η πρώτη με HDR On, η δεύτερη με HDR Off και η τρίτη με το Portrait Mode/ Depth of field. Άλλα συγκριτικά δεν έχω προς το παρόν κι εύχομαι να υπάρχουν κι άλλα μέλη να δώσουν feedback! Θα σηκώσω κι άλλες φωτογραφίες όμως. =============== Οκτ 19th 2017, 8:36am =============== Ακόμη ένα παράδειγμα. Αριστερά με HDR On και δεξιά με HDR Off. Όταν έκανα zoom in στις φωτογραφίες, έχουν και οι δύο θό…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Όντως έτσι είναι όπως τα λέει ο φίλος. Τρώει τρελό κράξιμο η εφαρμογη της κάμερας στα φόρουμ του εξωτερικού και στο Youtube. Και είναι κρίμα γιατί σε hardware δεν υστερούν οι συσκευές της Xiaomi.. ” Όποιος περάσει με unlock/ root/ build.prop editing τη Google Camera διαπιστώνει πως το hardware είναι ικανό να παράξει εξαιρετικές φωτογραφίες. Γι'αυτό και η απογοήτευση εκ μέρους μου και φαντάζομαι όλων των χρηστών. Αποκλείεται η Xiaomi να μην έχει διαβάσει τα ατελείωτα κρα.
-
Παράθεση από EGW4321: “σορυ δεν το γνωριζω αυτο που λες αν ειναι ετσι παλι για κλαματα θα ειναι σε αυτο το κομματι. ” Οχι "θά". Είναι. ..και το hardware είναι καλό! Ίσως βελτιωθεί σε επόμενες αναβαθμίσεις.