Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 151.

• Παράθεση από EGW4321: “καλησπερα.αφου δεν θα εχει miui για πια εφαρμογη της miui λες;;;;; =============== Οκτ 18th 2017, 8:10pm =============== παιζει να ειναι και το μονο που θα μας αφησει αφωνους απο τις φωτο με το λογισμικο της google. ” Η κάμερα λειτουργεί με την εφαρμογή της Xiaomi. Μόνο αυτή μπορεί να εκμεταλλευτεί το dual camera setup. Δεν αναφέρθηκα σε καμία εφαρμογή της MIUI ROM!! Είναι μάλιστα μία εκ των τριών μόνο εφαρμογών της Xiaomi που έρχονται εγκατεστημένες στη συσκευή (οι άλλες …

• Είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και δύο ημέρες περίπου και μπορώ να πω πως έχω απογοητευτεί από το αποτέλεσμα των φωτογραφιών που είτε χωρίς είτε με HDR καταλήγουν πάντα με λίγο έως πολύ θόρυβο. Δεν έχω δοκιμάσει ωραία τοπία τη μέρα αλλά εντάξει, δε περιμένω ένα τέτοιο test από μια - επιπέδου flagship όπως διατυμπανίζει η Xiaomi - κάμερα κινητού για να δείξει τι μπορεί να κάνει. Επιπρόσθετα, η απουσία κάποιου image stabilization δημιουργεί θολούρες σε ορισμένες φωτογραφίες και φυσικά τα βίντεο δε…

• Το hardware της κάμερας είναι όντως καλό. Το software όμως (η εφαρμογή της Xiaomi δηλαδή) είναι ένα χαλί. Όλες οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο έχουν θόρυβο, το HDR δε βοηθά ιδιαίτερα και η σταθερότητα του χεριού πρέπει να είναι απόλυτη. Ανν δε βελτιώσει η Xiaomi την εφαρμογή της, θα είναι μεγάλο κρίμα.

• Παράθεση από spideman3: “Από stable σε beta και το αντίστροφο FR και δεν ξέρω αν είναι σωστό να κάνουμε επαναφορά του back από την προηγούμενη rom. ” Όσο σκέφτομαι τις ρυθμίσεις από την αρχή, τους κωδικούς WiFi, τις ατελείωτες λίστες του Spotify (OK αυτό δε γίνεται backup), το να κάνω login φτού κι από την αρχή σε όλες τις εφαρμογές μου, να συνδεθώ ξανά σε όλες τις bluetooth συσκευές μου, να σετάρω υπενθυμίσεις - DND κ.α.. φςςςς.. .. .. .. Σε 10' θα έχει τελειώσει το download της dev. Για να δού…

• Παράθεση από spideman3: “Δεν έχω την συσκευή σου αλλά ένα θα σε πω πέρασε την άφοβα. Το 80% των κατόχων συσκευών xiaomi beta rom έχουμε. Η μόνη διαφορά είναι ότι στις beta δίνουν κάποια χαρακτηριστικά νέα και μόλις σταθεροποιηθούν τα δίνουν στις stable. ” ΟΚ, αυτό θα κάνω. Όπως καταλαβαίνεις το είχα ήδη αποφασίσει αλλά ήθελα μια επιβεβαίωση. Εύχομαι μόνο να μην έχω θέμα στο restoring.

• Τρέχει κανείς τη συσκευή με τη dev έκδοση; Με ενδιαφέρει πόσο stable είναι σε σχέση με τη ....stable :p

• Παράθεση από Loksias: “Καλημέρα. Έβαλα την 8.5.2.0 στις 25/9 Δεν παρατήρησα καμία αλλαγή στην διάρκεια της μπαταρίας. Την ίδια καλή διάρκεια που είχα και με την 8.4.2.0 =============== Οκτ 2nd 2017, 10:57am =============== Και μια και λέμε για global stable, είδα ότι έχει βγει η 8.5.3.0 Την έχει βάλει κανείς στο kate; ” Εγώ ακόμη την 8.5.2 βλέπω διαθέσιμη: MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• Έχετε βρει κάποια εφαρμογή κάμερας που να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με την εργοστασιακή;

• Είδα φωτογραφίες, reviews στο YouTube και γενικά το έψαξα αρκετά. Όντως πρόκειται για μια μεγάλη συσκευή και δίπλα της το iPhone 7 Plus δείχνει λίγο μικρό. Όμως, θέματα όπως η μεγάλη οθόνη και η αυτονομία που με ενδιαφέρουν, εδώ ικανοποιούνται μάλλον απόλυτα.

• Επειδή ζαχαρώνω το Mi Max 2, ως χρήστης OnePlus One, Redmi Note 3 και γνωρίζοντας το μέγεθος του iPhone 7 Plus, πόσο θα με ξενίσει - αν με ξενίσει - το μέγεθος;

• Firstly, thank you very much for the detailed review. Από εκεί και πέρα, το είδα σήμερα μέσω Skroutz και τιμή πάνω από 300 ευρώ. Μεγαλη διαφορά σε σχέση με το Note 4X και ομολογώ πως δε το περίμενα καθώς βρίσκομαι σε αναμονή αγοράς του επόμενου Xiaomi και είχα αποφασίσει πως θα πάρω το Note 4X αν δεν ερχόταν στη χώρα μας (έστω και ανεπίσημα) το 5X. Να που ήρθε λοιπόν, πανάκριβο όμως θεωρώ. Ν' αναμένουμε πτώση της τιμής;

• Mi Band 2: The New Successor!

hellenicsun - - Mi Band

Μήνυμα

Πολυ ωραία πάντως η νέα έκδοση της εφαρμογής. Καιρός ήταν να μην έχει περιορισμό στις εμφανιζόμενες ειδοποιήσεις εφαρμογών. Παρατηρώ επίσης πως στην ίδια συσκευή ο συγχρονισμός δεδομένων γίνεται πιο γρήγορα ή είναι ιδέα μου;

• Γνωρίζουμε αν τα Note 4X με ελληνικό μενού που πωλεί η Citismarket είναι με global official; Αν μη τι άλλο η τιμή σε σχέση με του επίσημου δικτύου είναι σεβαστή.

hellenicsun - - Mi Band

Μήνυμα

Παρέλαβα πριν λίγες μέρας από Κίνα (..και χωρίς κανένα τελωνειακό θέμα - υποθέτω λόγω μικρής αξίας/ μεγέθους) το συγκεκριμένο strap: Luxury Leather Replacement Band Strap + Metal Case For Xiaomi Mi Band 2 Bracelet | eBay Μερικές φωτογραφίες: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37507/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37508/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37509/ Το λουρί φαίνεται πως θ' αντέξει. Για τη θήκη δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Παρ΄ολα αυτά είναι κάτι ωραίο - πάν…

• Παράθεση από zt654: “Βάλε Ελληνική βρε! ” Ούτως ή άλλως σκόπευα να δοκιμάσω τη νέα "δική μας" οπότε μάλλον σήμερα ήρθε η ώρα.

• Πρώτη φορά σήμερα παρατήρησα ότι στη Downloads εφαρμογή της τελευταίας official ROM εμφανίζονται διαφημίσεις

hellenicsun - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από newsformobiles: “Δοκίμασε να βάλεις του φόρουμ. ” Μάλλον έφταιγε η γλώσσα συστήματος (ελληνικά). Στ' αγγλικά εμφανίζονται οι επιπλέον λειτουργίες αναγνώρισης των επαφών. Λέω "μάλλον" διότι με του forum την εφαρμογή δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

• Κατέβασα τη τελευταία μεταφρασμένη έκδοση 2.3.0 και για κάποιο λόγο όταν επιλέγω το Ξεκλείδωμα της οθόνης η εφαρμογή crashαρει. Καμία ιδέα; Επίσης, πως θα μπορούσα να βοηθήσω στη μετάφραση ή που να στείλω προτάσεις επί τούτου;

hellenicsun - - Mi Band

Μήνυμα

Για κάποιο λόγο πλέον στην οθόνη του band δεν εμφανίζεται ο αποστολέας του sms κι έχω την εντύπωση πως δε βλέπω και μια ακόμη ρύθμιση στο ανάλογο πεδίο της εφαρμογής Mi Band. Δοκίμασα unpair/pair κι επανεγκατάσταση της εφαρμογής χωρίς όμως αποτέλεσμα. Καμία ιδέα; Είμαι με τη latest official από το Play Store και latest global stable ROM στο RN3 SE.