Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 151.

• Καλησπέρα στη κοινότητα και καλό τριήμερο εύχομαι! Έχω ορισμένες προτάσεις που θεωρώ ότι θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του forum για το σύνολο των χρηστών. Δε γνωρίζω τι απαιτείται τεχνικά και/ή χρονικά όπως κι αν κάτι έχει ήδη αναφερθεί οπότε συγχωρέστε την άγνοια μου: Ειδήσεις: ένα κλικ για την ανάγνωσήη των άρθρων. Παρατηρώ ότι είτε από την Αρχική Σελίδα είτε από σύνδεσμο μέσω Facebook, οδηγούμαι πάντα σε μήνυμα που ουσιαστικά εμπεριέχει περίληψη της είδησης, μια εικόνα και κάτω κάτω το σ…

• Έχει περάσει κανείς την 7.4.27 να μας πει εντυπώσεις;

• Είδα ένα unboxing της κεραμικής έκδοσης και ομολογώ πως πολύ θα ήθελα να κρατήσω ένα στα χέρια μου. Βέβαια, δε το βλέπω (στη παρούσα έκδοση) να έρχεται επίσημα στην Ελλάδα και γενικά, όχι σύντομα. Όχι πως αυτό είναι απαραίτητα κακό αφού όσο να ναι θα κοστίζει αρκετά κι εδώ ο χρόνος είναι σύμμαχος! Πάντως δείχνει μία πολύ όμορφη συσκευή!

• Εγώ πάντως επέστρεψα σε 8.1.3. Better safe than sorry.

• Mi Band 2: The New Successor!

hellenicsun - - Mi Band

Μήνυμα

Fabulous

• Φίλος με Redmi 4 Pro πήρε 8.2.4. Πάλι πριν από εμένα. Ξέρουμε τίποτα για τις δικές μας συσκευές;

hellenicsun - - Mi Band

Μήνυμα

Καλημερα. Έχουμε κάποιο οδηγό για firmware downgrade; Η ειδοποίηση αποσύνδεσης είναι καθημερινό φαινόμενο πια ακόμη κι αν έχω συγχρονίσει πριν λίγα δευτερόλεπτα.

hellenicsun - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από ToroLoco: “Είμαι κάτοχος ενός miband 2 και το χρησιμοποιώ με iPhone. Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου και λειτουργούσε άψογα, μέχρι το τελευταίο firmware update που έκανε εχθές. Από τότε χάνει συνέχεια την σύνδεση με τι κινητό και φυσικά δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. Βλέπω ότι αναφέρεστε σε ελληνική έκδοση (που διορθώνει και το πρόβλημα των ελληνικών στην αναγνώριση κλήσεων), αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή για android? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? ” Ναι, ε…

• Αναρωτιεμαι άν θά έρθει επίσημα στην Ελλάδα.. Πάντως φαίνεται μία πολύ ωραία συσκευή - για μένα σε μαύρο.

• V8 themes

hellenicsun - - V8 Themes

Μήνυμα

Υπεροχο (.. και νέο) theme από τη Xiaomi: Xiaomi Mi 6 Official Customized Theme Launched! Download It Now! - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum Κάντε ένα restart μετά την εγκατάσταση.

hellenicsun - - Mi Band

Μήνυμα

Απο σήμερα το πρωί και ανά διαστήματα το Mi Band 2 με ειδοποιεί ότι χάνει τη σύνδεση με τη συσκευή. Αλλά εκτός αυτού λειτουργεί ως συνήθως, το κινητό ξεκλειδώνει κανονικά, συγχρονίζεται άμεσα. Περίεργα πράγματα..

• Πολύ φοβάμαι πως όντως έρχεται το τέλος και προσωπικά δηλώνω απογοητευμένος. Ήθελα μια Windows Mobile συσκευή (μάλιστα κοιτούσα μια για δεύτερη) και μου άρεσε ιδιαίτερα η ιδέα χρήσης του λειτουργικού στα πρότυπα του OS X/iOS

• Όσοι βλέπετε ταινία ή σειρά με το έτερον σας ήμισυ, συμφωνείτε ή διαφωνείτε;

• Το αυθεντικό παραμένει μακράν ομορφότερο!

• Αυτό που "μοιάζει απίστευτο" και σίγουρα είναι "πραγματικότητα", είναι το γεγονός του ότι αυτή εδώ η κοινότητα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά χαρακτηριστικά που με τη σειρά τους προσφέρουν σ' εμάς τους χρήστες την υπεραξία χρήσης των προϊόντων της Xiaomi. Για όποιον αφιερώσει λίγο χρόνο εδώ, γίνεται αμέσως αντιληπτό αυτό που αναφέρω και γι' αυτό προσωπικά αποφάσισα να υποστηρίξω τη κοινότητα (όπως και πόσοι άλλοι - εύχομαι ακόμη περισσότεροι)! Από εμένα, εις ανώτερ…

• Σας crashαρει η κάμερα στη τελευταία official global stable;

• Έχετε δοκιμάσει εγγραφή 4K βίντεο και να τη δείτε μετά σε 4K οθόνη; Ρωτάω αν αξίζει το κόπο ή τζάμπα ο επιπλέον χώρος.

• Παράθεση από snb: “Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω σε lineage, έχω κάποιες ερωτήσεις. Η ROM είναι για το kenzo, κάνει και για την kate; Ποια gapps πρέπει να βάλω; ” Η ROM βγαίνει μόνο για Kenzo κι απλά πριν το flash αυτής, flashάρεις το firmware για Kate. GApps προτείνω τα Nano (ARM64, 7.1) ώστε να σου περάσει τα απαραίτητα κι εσύ μετά εγκαθιστάς όποιες επιπλέον Google εφαρμογές θες.

hellenicsun - - Mi Band

Μήνυμα

Απέκτησα κι εγώ το εν λόγω band χθες. Η πρώτη μέτρηση ύπνου δεν ήταν ακριβής. Όμορφο gadget όμως.

• Ουδέν νεώτερον κι αναρωτιέμαι τι απέγινε το συγκεκριμένο tablet; Πολύ θα το ήθελα.