Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 151.

• Με τη Developer ROM έναντι της Stable, έχετε παρατηρήσει διαφορές προς το χειρότερο όσο αφορά αυτονομία και σταθερότητα; Σκέφτομαι να τη flashάρω μέσω Fastboot/MiFlash.

• Σήμερα δεν υποτίθεται ότι θα γινόταν διαθέσιμη η 8.2 για τη συσκευή μας; Έχω χάσει κάτι;

• Παράθεση από zisistil: “Τσίμπα το. Στα 120 ευρώ το έχει στο ali. ” Βρε το παίρνω και από εδώ (που το προτιμώ λόγω εγγύησης και φυσικά χρόνου) αλλά μόλις πριν 2 μήνες και κάτι πήρα το SE και βέβαια δεν είναι ότι χρειάζομαι δεύτερη συσκευή. Αλλά είναι πολύ πιο όμορφη, αυτό μ' έχει κερδίσει.

• Παράθεση από zisistil: “Κινητάρα ρε συ τι λες τώρα. Όντως πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Μπορώ να σου πω σε σχέση με το redmi 3 αυτό μου άρεσε πολύ περισσότερο στην αίσθηση τουλάχιστον αλλά οπωσδήποτε και σε απόδοση. ” Για την αίσθηση, συμφωνώ μαζί σου απολύτως. Για την απόδοση, δυστυχώς δε θα μάθω - μάλλον - ποτέ :p

• Καλημέρα στη κοινότητα. Σας γράφω για να μοιραστώ μαζί σας τις έως τώρα εμπειρίες μου με την official Lineage OS ROM 14.1 με Android Nougat 7.1.1 την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Για όσους δε, ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν, θα χρειαστεί φυσικά να έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader, να εγκαταστήσουν TWRP και μέσω αυτού το firmware για Kate, τη ROM και τέλος τις GApps. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα και μου έκανε ευχάριστη εντύπωση είναι πως το κινητό ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τη la…

• Χθες φίλοι μας που ήρθαν σπίτι, είχαν ο καθένας από ένα Redmi 4 Pro. Πολύ όμορφη συσκευή έχω να πω, placebo effect το βάρος που για μια στιγμή νόμιζα ότι είναι βαρύτερο του Redmi Note 3 SE μου. Να πω την αλήθεια μου, ξύπνησε ο υπερκαταναλωτισμός μέσα μου για μια στιγμή.

• Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από apsogos4ever: “Ρε παιδιά το nougat τεχνικά τι διαφορά εχει; Μόνο εμφανισιακά; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Φυσικά και όχι.Το Nougat (στην AOSP version τουλάχιστον) προσφέρει: - Split-screen multitasking - Multi-window mode. - Instant Apps. - Καλύτερο Doze. - Seamless updates. - Καλύτερο notification bar με περισσότερες ρυθμίσεις. κτλ Λεπτομέρειες εδώ. Το θέμα είναι πόσα και ποια απ' όλα αυτά τα features θα δούμε στο MIUI και πότ…

• Εχετε βρεί κανένα theme ωραίο;

• Κοιτούσα το ρυθμό αναβάθμισης των επισήμων ROM και το υπολόγισα στους δύο μήνες. Εφόσον είμαι σωστός ως τωρα, δε θα έπρεπε εντός του Φεβρουαρίου ν' αναμένουμε;

• Παράθεση από Antretng: “Θηκη της lenuo λες; ” Ακριβώς.

• Έκανα τη παραγγελία στις 31/12 και σήμερα (καλό μήνα BTW) βρήκα στη πόρτα μου - περίτεχνα κρυμμένο - το κουτί εντός του οποίου βρισκόταν αυτή η θήκη " Fashion 152mm Redmi Note 3 3i Pro SE Coque Phone Back Cover Case For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Special Edition Leather Case" . Long story short πρόκειται περί μιας κακής ποιότητας απομίμηση απομίμησης δέρματος και παρ' ότι είναι για το σωστό μοντέλο, δεν αγκαλιάζει απολύτως το κινητό - δηλ. δύο εκ των γωνιών έχουν ακόμη μπόσικα και η θήκη "παί…

• Παράθεση από Antretng: “Εβαλες unofficial. Αν εβαζες καμια official snapshot (πχ την 13) ή καποια αλλη δουλεμενη πιθανοτατα να ηταν καλυτερο στη μπαταρια ακομα και απο stock. Εγω παλι ζαχαρωνω αυτον τον kernel [KERNEL][15-01][Radon Kenzo V3.6][STABLE][CM… | Xiaomi Redmi Note 3 σε miui αλλα θελω πρωτα να δουλεψω λιγο παραπανω τη συσκευη ωστε να μπορω να καταλαβω τυχον διαφορες. ” Οπως τα λες. Γι αυτό και θα περιμένω να γίνει η 14.1 stable ή να φέρει εις πέρας όσα έχει υποσχεθεί ο developer της RO…

• Για την ιστορία, φαγώθηκα κι έκανα τη δοκιμή με unofficial Lineage OS 14.1 (Android 7.1.1). Η μπαταρία όντως κράτησε λιγότερο σε σχέση με τη MIUI (αναμενόμενο) ενώ υπάρχουν ορισμένα bugs (πχ θέματα με τη χρήση κάμερας από άλλες εφαρμογές ή bootloop εξαιτίας ενημέρωσης τρίτης εφαρμογής μέσω Play Store) που μάλλον θα λυθούν όταν κι αν δώσει Nougat στο Redmi Note 3 η Xiaomi. Από εκεί και πέρα όμως η συσκευή "πέταγε". Μη πω ότι μου φάνηκε και πιο γρήγορη (μετά το πέρασμα όλων των εφαρμογών). Παρακολ…

• Επαφες στο Messaging App

hellenicsun - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Εγώ πάντως το θεωρώ bug και ως τέτοιο το ανέφερα μέσω της εφαρμογής του MIUI. Δε θυμάμαι να έχω συναντήσει ξανά το πρόβλημα αυτό στο παρελθόν.

• Παράθεση από RockHead: “Κάπου διάβασα για να μην έχεις θέμα με το launcher πρέπει να κάνεις στο developer options , το MIUI optimization disable...Ισχύει; βασικά το έκανα και βλέπω ακόμα καλύτερη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών. Οπως επίσης και το memory optimization.Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη launchers. ” Προσωπικά δεν έχω ιδέα για κάτι τέτοιο και δεν έχω αντιμετωπίσει σχεδόν κανένα πρόβλημα ή καθυστέρηση, εκτός του θέματος με τις αλλαγές wallpapers με τον Nova. Αφού το κινητό είναι "τούμπανο" :…

• (ξανά) Ψήφισα ως hellenicsun. Περιττό να πω ότι "πετάμε"!

• Παράθεση από GR-Macedon: “Αν μου πεις κάτι που κάνει και δεν το κάνει ο home, θα το βάλω. Εκτός από το οτι μικραίνει τα εικονιδια ” Κάνει δύο πράγματα, βασικά για μένα: επιτρέπει τη χρήση icon packs που με γλυτώνει από το άσχημο (πάλι κατ' εμε) masking των εικονιδίων του stock launcher και μου μαζεύει τις εφαρμογές μέσα στο app drawer που το βλέπεις με swipe up (τύπου Pixel launcher). Bonus η fixed μπάρα αναζήτησης (όχι της Google) που ψάχνει τοπικά και διαδικτυακά και μάλιστα εντός κι εφαρμογών…

• Παράθεση από GR-Macedon: “Παράθεση από hellenicsun: “Καλημέρα και καλή χρονιά εύχομαι. Αν και δηλώνω φανατικος του Nova εδώ και χρόνια, από χθες έχω τον Evie launcher και σας προτείνω να τον δοκιμάσετε. ” "Evie κάνει το τηλέφωνό σας πιο γρήγορα και πιο εύκολο στη χρήση" Μα το τηλέφωνό μου είναι γρήγορο και με το miui launcher πάρα πολύ εύκολο στη χρήση. ” Δε πιστεύω πως υπάρχει launcher που να μην ισχυρίζεται το ίδιο πράγμα όπως επίσης, δε πιστεύω πως πρέπει να δίνεις σημασία σε τέτοιες - αυτόμα…

• Καλημέρα και καλή χρονιά εύχομαι. Αν και δηλώνω φανατικος του Nova εδώ και χρόνια, από χθες έχω τον Evie launcher και σας προτείνω να τον δοκιμάσετε.

• Παράθεση από jefm: “Από ότι ειχα διαβάσει και εδώ γίνεται να τραβήξει 4Κ ” Λοιπον το διάβασα κι όντως το hardware είναι ικανό για 4Κ ανάλυση απλά δεν υποστηρίζεται από τη τωρινή εφαρμογή της Xiaomi - ολίγον αψυχολόγητο. Αφού όμως υποστηρίζεται από άλλη εφαρμογή, κανένα πρόβλημα. Αντίθετα χάρηκα που το είδα! Κρίμα βέβαια που δεν έχω καμία οθόνη ανάλυσης 4Κ ώστε να διαπιστώσω τη ποιότητα.