Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Παιδιά καλημέρα. Έχω τη xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8_V12.0.3.0.QCOCNXM_v12-10.zip και προσπαθώ να περάσω επαφές από αρχείο *.vcf πηγαίνοντας στο Επαφές-τρεις τελίτσες-Εισαγωγή από τον αποθηκευτικό χώρο-Τοπικά μου βγάζει ''Δε βρέθηκε κάρτα SD'' Εννοείται ότι υπάρχει SD. Υπ' όψιν το αρχείο υπάρχει και στον εσωτερικό χώρο. Τι συμβαίνει και πως μπορώ να το διορθώσω έτσι ώστε να κάνω εισαγωγή αρχείου επαφών. Και μην μου πείτε από Google ξεχάστε το δεν υπάρχουν, τα διέγραψα.
-
Παράθεση από geoanto555: “δεν έχει.... ΜΟνο Αγγλικα και Κινεζικά. ” Σε ευχαριστώ πολύ !!!
-
Παράθεση από geoanto555: “δεν έχει.... ΜΟνο Αγγλικα και Κινεζικά. ” Σε ευχαριστώ πολύ !!!
-
Ξέρει κανείς να μου πει αν αυτή η έκδοση έχει Ελληνικά; ginkgo_images_V12.0.3.0.QCOCNXM_20201117.0000.00_10.0_cn_fe1f2115e7.tgz
-
Ξέρει κανείς να μου πει αν αυτή η έκδοση έχει Ελληνικά; ginkgo_images_V12.0.3.0.QCOCNXM_20201117.0000.00_10.0_cn_fe1f2115e7.tgz
-
Θα λειτουργήσει; θα γίνει η υποβάθμιση;
-
Geoanto555 θέλω να ρωτήσω αν μπορώ μέσω TWRP και όχι από fastboot (XiaoMiFlash.exe) να αλλάξω τη RΟΜ από την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8_V12.0.3.0.QCOCNXM_v12-10.zip με την παλαιότερη xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8_9.12.12_v11-9.zip Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Επιτρέπεται αυτή η διαδικασία; Ευχαριστώ.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lourtheo - - Recoveries
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ. Την διαδικασία την έχω ξανακάνει απλά με ανησύχησε το ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ.
-
lourtheo - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Redmi Note 8 Ginkgo 3.3.1_03-02-20 3.4.0_24-08_ fix-backup-test 3.4-A9-23-12-20 στο 23-12 MHN KANETE fastboot boot ” Γιώργο Καλή Χρονιά. Γράφεις ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ fastboot boot στο 23-12. Αν δεν μπω στο fastboot πως θα περάσω το TWRP Flash στην συσκευή μου; Περίμενα πάνω από μήνα να το ξεκλειδώσω και τώρα που το ξεκλείδωσα πήγα να κατεβάσω το TWRP flash και έμεινα παγωτό. Τι κάνω; τι εννοείς μην κάνετε; Περιμένω βοήθεια. Υ/Γ Έχω και το redmi note 7 και έκανα κανονικά τη διαδικ…
-
Καλησπέρα στην παρέα και συγχαρητήρια στον η στους δημιουργούς της Ελληνικής ΡΟΜ. Μόλις εγκατέστησα την νέα ROM xiaomi-miui-hellas-stable-XTRV-HMNote7_V12.0.2.0.QFGCNXM_v12-10.zip Εκ πρώτης όψεως είμαι ικανοποιημένος αλλά θέλω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Βασικά μιλάμε για μια ΡΟΜ με Ελληνικά. Όμως δεν είναι αμιγώς Ελληνικά. Είναι κάποιες εφαρμογές και ρυθμίσεις στα Αγγλικά. Η πρώτη εικόνα είναι κατά την ρύθμιση της εγκατάστασης α) Google Services και β) Choose a Theme. Με την εμφάνιση της αρχι…
-
Καλησπέρα στην παρέα και συγχαρητήρια στον η στους δημιουργούς της Ελληνικής ΡΟΜ. Μόλις εγκατέστησα την νέα ROM xiaomi-miui-hellas-stable-XTRV-HMNote7_V12.0.2.0.QFGCNXM_v12-10.zip Εκ πρώτης όψεως είμαι ικανοποιημένος αλλά θέλω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Βασικά μιλάμε για μια ΡΟΜ με Ελληνικά. Όμως δεν είναι αμιγώς Ελληνικά. Είναι κάποιες εφαρμογές και ρυθμίσεις στα Αγγλικά. Η πρώτη εικόνα είναι κατά την ρύθμιση της εγκατάστασης α) Google Services και β) Choose a Theme. Με την εμφάνιση της αρχι…
-
lourtheo - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Το format κανει διαγραφη το userdata, δεν σβηνει twrp κλπ ” Sorry sorry sorry Συγνώμη συγνώμη. Το δοκίμασα κι έχεις απόλυτο δίκιο. Με μπέρδεψε το format που κάνουμε στον υπολογιστή και δεν μένει τίποτα. Νόμιζα πως υπάρχει μόνο ένα partition. Πάντως θέλω να σε συγχαρώ για τη δημιουργία σου το TWRP ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ.
-
lourtheo - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Twrp με official rom δεν θα σου άνοιγε ποτέ. Θέλει root για να ανοίξει... Τώρα θέλει απλά format data. Κανε επανεκκίνηση σε twrp με τα πλήκτρα και κάνε format data και δες... ” Ναι όλα ωραία, αλλά αφού γίνει format data η συσκευή μετά κάνει εργοστασιακή επαναφορά χωρίς twrp k root και άντε πάλι από την αρχή. Κάτι δεν έχω καταλάβει. Τι δεν κάνω σωστά;
-
lourtheo - - Recoveries
ΜήνυμαΦίλε geoanto555 είσαι φανταστικός. Καταπληκτική η δουλειά σου σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έχω το Xiaomi Redmi Note 7. Έκανα εργοστασιακή επαναφορά εγκατέστησα TWRP μέσω adb, reboot με πατημένο το Vol+ και εμφάνιση οθόνης με Ελληνικά. Χρειάζεται format data? όπως αναφέρεις στην πρώτη σελίδα; Έκανα και Root με το Magisk-v21.0.zip. 1. Γιατί εμφάνησε αυτό το μήνυμα; (φωτό) 2. Πως μπορώ να πάρω πλήρες Backup? Τι πρέπει να τικάρω; και 3. Πως μπορώ να βλέπω τον υπολογιστή μου από TWRP μέσω usb-otg?…
-
lourtheo - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “vol- k power ” Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Έκανα 50 διαφορετικές δοκιμές αλλά τζίφος΄ Με καλώδιο χωρίς καλώδιο σε recovery mode, fastboot mode τίποτα. Που αποθηκεύονται; Υπάρχει μήπως οδηγός; Συγνώμη αλλά προσπαθώ να μάθω.
-
lourtheo - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Προσπαθώ να πάρω backup σε pyxis αλλά μου βγάζει error 255. Το backup το έχω στις default επιλογές. Τι φταίει? ” Φίλε μου μια ερώτηση από έναν αρχάριο του είδους. Πως παίρνεις το screen του τηλεφώνου σε κατάσταση recovery mode?
-
lourtheo - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “κι ” Παράθεση από geoanto555: “θα ακολουθήσεις τον 2ο τρόπο. Θα μετονομάσεις το twrp lavender σε twrp θα δωσεις fastboot flash recovery twrp.img fastboot reboot με κρατημενο το vol + και θα μπει.. Αν κρατήσεις official θα πρέπει να κανεις root με το magisk. ” Μια ερώτηση. root χωρίς αλλαγή της recovery δεν γίνεται;
-
lourtheo - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “κι ” Παράθεση από geoanto555: “θα ακολουθήσεις τον 2ο τρόπο. Θα μετονομάσεις το twrp lavender σε twrp θα δωσεις fastboot flash recovery twrp.img fastboot reboot με κρατημενο το vol + και θα μπει.. Αν κρατήσεις official θα πρέπει να κανεις root με το magisk. ” Μια ερώτηση. root χωρίς αλλαγή της recovery δεν γίνεται;
-
Παράθεση από amavroudis: “δες και αυτόν Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019 ” Τι να πω. Δεν έχω λόγια. Φανταστικός!!!. Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής. Ξεκλείδωσα το bootloader της συσκευής μου με κανονικές διαδικασίες μέσω Mi Account. Αν κλειδώσω μέσω εντολής fastboot oem lock μπορώ μετά να ξεκλειδώσω με απλή εντολή η πρέπει διαδικασία από την αρχή; Και αν ναι ποια είναι η εντολή;
-
Παράθεση από NasDriver: “Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) ” Καταπληκτικός οδηγός. Μπράβο ρε παιδιά είστε φανταστικοί. Συγχαρητήρια!!!!