Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 359.

• Παράθεση από Opanos: “Σε παραγγελία είναι και αυτή, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει. Ipaky Hybrid Hornet Shockproof Protection Cover Skin Case for Xiaomi Redmi NOTE2 ” πολύ καλή ,αλλά γαντζώνετε στο πίσω καπάκι & δεν βγαίνει με τίποτα

• tempered glass

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από gatos1986: “Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;;;; ” χρησιμοποίησε το άσπρο ζιλοτέιπ της scotch αν έχεις ...το κολλάς στο μέρος που λερώθηκε & ίσως τραβήξει την βρωμιά την ώρα που θα το ξεκολλήσεις

• Αγορά απο Aliexpress??

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από nikos_v: “Λες ότι είναι ρίσκο το Aliexpres? Future user of Xiaomi, using Tapatalk ” το Fantacy είναι τσεκαρισμένο & είναι ok ... Αν μιλήσεις στα chat με την Eric , να της αναφέρεις ,ότι είσαι member in miui Greece. Υγ : πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ,όταν αγοράζεις από online store

• Παράθεση από Bodai: “Σας ευχαριστούμε ” βρείτε άκρη να βοηθήσουμε & εμείς που δεν έχουμε pay pal paysafe / e-banking

• ssd

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από manospan: “Ναι φίλε μου κάνω έρευνα αγοράς για καμιά σοβαρή διαφορά από τα δικά μας μαγαζιά. ” Μάνο , το έχω ψάξει ,δεν αξίζει να τον πάρεις απ'έξω .... χάνεις τιμολόγιο,εγγυήσεις ....που να βρεις άκρη με τους Κινέζους . άμα το σηκώνει η τσέπη σου ,πάρε τον evo με κλειστά μάτια!!... μαζεύω το χρήμα γιατί θέλω 2 για τα pc στο μαγαζί !

• ssd

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από manospan: “Καλησπέρα φίλοι μου.Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καμιά σελίδα για αγορά ssd.Σας ευχαριστώ. ” SSD SAMSUNG MZ-7KE256BW 850 PRO SERIES 256GB 2.5'' SATA3 - ÓÊËÇÑÏÓ ÄÉÓÊÏÓ (PER.306091) μαζεύω χρήμα για να τον χτυπήσω SSD PATRIOT BLAST 240GB 2.5'' SATA3 - ÓÊËÇÑÏÓ ÄÉÓÊÏÓ (PER.340387) σε προσφορά μέχρι την Κυριακή

• Παράθεση από evankouros: “Πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει ν' αφιερώσετε λίγα λεπτά για να το διαβάσετε όλο από την πηγή του. ” Πως θα το διαβάσουμε ;; .... μας ζητάει να εγγραφούμε στο φόρουμ

• ΧΙΑΟΜΙ REDMIΙ ΝΟΤΕ 3

mankap - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από Panos1975: “Καλησπερα παιδια....Χρησιμοποιω την stable 701900 MIUI 7 rom κ το κινητο παει σφαιρα..Υπαρχει τροπος να το ρουταρω χωρις να φλασαρω κλπ?Το εχει δοκιμασει κανεις? ” κάτσε στα αυγά σου θα έλεγα ! ...

• Παράθεση από zaf_4: “Link για το tempered glass ; ” εδώ είσαι Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

• Παράθεση από vinok: “καποια στιγμη ειχε κολλησει στι mi cloud κ στη ρυθμιση του ” Θα γυρνάς την γλώσσα στα Αγγλικά & όταν τελειώσεις με τις ρυθμίσεις του mi cloud, θα το γυρίσεις στην Ελληνική .

• ίσως να είμαι ο μοναδικός που απογοητεύτηκα με το τζαμάκι της nillkin !!...δαχτυλιές παντού χωρίς ιδιαίτερη χρήση ... παράγγειλα λοιπόν 2-3 ακόμα για να δω τις διαφορές τους .... το πρώτο που παρέλαβα είναι αυτό στη φώτο . κόστισε 4,3$ & είναι η μέρα με την νύχτα !...ελάχιστα σημάδια πλέον & φανταστική αίσθηση στο touch forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9692/

• Παράθεση από vinok: “έχω κάνει σε 3 υπολογιστες πλέον...με xp ” βρες pc windows 7 μπορεί να παίζει & αυτό σημασία ... δοκίμασε τα όλα Παράθεση από vinok: “καλά αυτό που μου αναφέρεις δεν το δοκιμάζω με τίποτα... δυστυχώς @stefanos1985 εγκατέστησα το net.framework χωρίς να προκύψει θέμα στην εγκατάσταησ του αλλά πάλι τα ίδια ... ” Ερώτηση ,το κινητό είναι τσεκαρισμένο ,ότι είναι original!? σε ρωτάω γιατί την είχα πατήσει με ένα xiaomi

• Παράθεση από lafkostas: “kalispera mia voithia sas parakalo ” αν σου είναι εύκολο ,γράφε Ελληνικά

• Παράθεση από vinok: “δεν είναι δύσκολη διαδικασία αυτή που αναφέρεις αλλά κι εδώ μου βγάζει failed ” διάβασε σελίδα 58 το πρόβλημα του @stefanos1985 ,βρήκε λύση με την βοήθεια του @dnomikos καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ... print screen με στοιχεία του κινητού σου ....

• Παράθεση από vinok: “βασικά παρατήρησα ότι κάποια στιγμή μου έβγαζε ότι έλειπε ένα αρχείο sscore.dll αλλά έπειτα άνοιξε το miflash κανονικά , μήπως όμως επειδη δεν λειτούργησε καλά κι δεν προχωρούσε το progress κάπου παίζει κάποιο ρόλο το αρχείο αυτό και έγινε λάθος εγκατάσταση , το θέμα είναι πως κάνεις απεγκαταστείς το miflash , δεν βλέπω πουθενα απεγκατάσταση ” διαγραφή ...& εγκατέστησε το πάλι ....και επανεκκίνηση στο pc μετά

• Παράθεση από vinok: “το χρησιμοποιησα σε εναν παλιό windows xp pc ” κάτι ακόμη ...όταν κατέβασες το mi flash ,έκανες επανεκκίνηση στο pc ;

• Παράθεση από vinok: “το χρησιμοποιησα σε εναν παλιό windows xp pc , μάρκαρα κανονικα την μπάρα και έγινε μπλε ” επανέλαβε την διαδικασία από την αρχή.... τσέκαρε αν έχεις κατεβάσει την σωστή fast boost ρομ από εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6050-FastBoot-ROM/#files διάβασε πάλι τον οδηγό & στην σελίδα 4 από 37 μνμ & κάτω Επίσης δώσε περισσότερες λεπτομέρειες ,βγάλε & ένα print screen να δούνε & οι πιο ειδικοί τι γίνετε .....

• Παράθεση από vinok: “καλησπέρα , καινούριος στον κόσμο του xiaomi , απέκτησα κι εγώ το redmi note 2 prime , κάνω τα πάντα ακριβώς με το mi flash αλλά το progress δεν ξεκινάει καθόλου , βρίσκεται κανονικά ο αριθμός της συσκευής και όταν πατάω flash απλά τρέχουν τα δευτερόλεπτα χωρίς να τρέχει το progress στην μπάρα ξαναλέω ότι επιλέγω τα σωστά αρχεία , ούτε πατάω το οκ μετά το αρχείο flas_all.bat μία έξτρα βοήθεια θα ταν θεμιτή ” Μάρκαρες την μπάρα να γίνει μπλε ;; usb 2 θύρα θέλει ! windows 10 έ…

• Παράθεση από VaggelisL: “κατευθειαν με καρτα πληρωσες στο aliexpress ή με αλλο τροπο; ” moneysafe card

• Παράδοση εντός 14 ημερών από την μέρα της παραγγελίας ,από 3 διαφορετικά μαγαζιά μέσω (του αγαπημένου σε πολλούς ) aliexpress !!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9611/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9612/