Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 97.

• Τον συνάδελφο με το πρόβλημα φόρτισης του rn3pro γιατί τον ρωτάτε αν έχει φορτιστή της Blitzwolf; Εγώ έχω και το 5 usb port και ένα κλασικό travel adapter χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολύ καλή φόρτιση στον ίδιο χρόνο με το αυθεντικό. Και μάλιστα με το quick charge 3.0 που υποστηρίζουν και τα δύο ίσως φορτίζει και κανένα 20λεπτο γρηγορότερα. Προσωπικά, είμαι σούπερ ευχαριστημένος από την Blitzwolf για τα ποιοτικά της προϊόντα κυρίως καλώδια και φορτιστές. Αν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο πρόβλημα πείτε…

• Επίσης, όπως φαίνεται στο screenshot το security level είναι το τελευταίο. Είχαμε κανένα δίμηνο να μας δώσει update στη beta η Xiaomi και μας τα έδωσε όλα σε ένα πολύ ωραίο πακετάκι. Και που λέτε συνάδελφοι, εκεί που έλεγα να παρατήσω το kenzo μου για το redmi note 5, λέω να του δώσω μια ευκαιρία ακόμη. Εξάλλου ποτέ δεν με πρόδωσε... Πάμε ρε Xiaomάραααααααααα

• Σήμερα, 2/8/18 μας δώσανε στο redmi note 3 pro MIUI 10 με αναβάθμιση 8.8.2 beta. Φοβερή αναβάθμιση με πολλά νέα features και bug fixes. Το γερό-Kenzo μας πήρε επιπλέον ζωή. Well done Xiaomi.

• Μια ερώτηση ρε παιδιά επειδή μάλλον το Redmi Note 5 θα είναι το επόμενο κινητό μου: Η dual camera πίσω, είναι πραγματική ή είναι μόνο για "εφέ". Το ρωτάω αυτό γιατί σε άλλα κινητά (κυρίως κινέζικα από τριτοκλασάτες μάρκες) με dual camera ακόμα και αν καλύψεις την δεύτερη δεν επηρεάζεται η φωτογραφία. Και αν όλα είναι ΟΚ με την κάμερα, τελικά ο δεύτερος φακός εξυπηρετεί για το bokeh εφέ ή έχει και κανένα άλλο feature;

• Εννοείται πως το update δεν ήταν τίποτα. Γελάνε και τα τσιμέντα με τα τελευταία update του redmi note 3 pro. Απλά φοβήθηκα μήπως έγινε καμία μ@λ@κι@.

• Χίλια συγγνώμη ρε παιδιά... Μόλις κατάφερα και σήκωσα screenshot της οθόνης. Λοιπόν, έκανα update την dev rom σήμερα και μετά όταν πάω ενημέρωση συστήματος - - > σχετικά με το τηλέφωνο, μου βγάζει αυτο:

• Γειά σου κοινότητα!!! Πριν λίγο έκανα update την rom και μου έβγαλε αυτό :

• Παράθεση από amavroudis: “απο τη σελίδα της xiaomi στο mi account σου και κάνε password recovery. Χρειάζεσαι τη κάρτα σου για να πάρεις sms. ” Ευχαριστώ πολύ! Όλα καλά! =============== Νοε 1st 2017, 10:34pm =============== Και πάλι ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το κλείδωσα κατά λάθος (τρεις φορές λάθος PIN και χωρίς PUK), το έκανε και η γυναίκα μου factory reset και άστα να πάνε... Με την βοήθειά σας το κινητό έκανε και restore από το mi cloud και είναι σαν πριν. Ευχαριστώ!

• SOS SOS SOS SOS SOS Ξέχασε η γυναίκα μου τον κωδικό του mi account, έγινε και factory reset το κινητό και τώρα δεν μπορώ να μπω στο κινητό. Πως μπορώ να επαναφέρω τον κωδικό;;;;

• Ήρθε η MIUI 9 για το redmi note 3 pro. Δυστυχώς βασισμένη σε Android 6. Καμία ουσιαστική αναβάθμιση. Απογοήτευσή...

• Αυτός ο οδηγός μου φαίνεται "σχετικά ακίνδυνος" για brick-αρίσματα κτλ ή μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι;

• Θα προτείνατε αυτόν τον οδηγό για Redmi 3s prime με κλειδωμένο bootloader και ψευτο-global rom; Είναι ενός φίλου και δεν έχω τον χρόνο να ξεκλειδώσω bootloader. Αυτός ο οδηγός φαίνεται αρκετά εύκολος και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χρόνο και διάβασμα...

• Καλησπέρα. Μια ερώτηση παιδιά. Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό για τη γυναίκα μου από Ελλάδα. Έχει δύο κάρτες sim και η βασική της είναι της Wind. Θα έχει πρόβλημα με το σήμα ή με την ποιότητα των κλήσεων. Έχει παρατηρήσει κανείς να "βγάζει" προβλήματα με την χρήση 2 sim; Για μέτρια "γυναικεία" χρήση θα το προτείνατε; Τελικά παραπάνω από μία ήταν οι ερωτήσεις...

• Ένα Xiaomi Redmi 3s με κλειδωμένο bootloader και με την ψευτο-global rom από Κίνα θα δουλέψει αυτός ο οδηγός;

• Deep Sleep problem [SOLVED]

Gioufkas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Με ποιο τρόπο; Να στείλω αίτημα στην xiaomi και να περιμένω ή υπάρχει πιο σύντομος τρόπος;

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ. Απλά το δοκίμασα για να δω αν θα επαναληφθεί το πρόβλημα. Θα δοκιμάσω και άλλους για να δω αν πράγματι λύθηκε ή απλά ήταν τυχαίο γεγονός. =============== Μαι 27th 2017, 9:39am =============== Καλημέρα. Δυστυχώς το πρόβλημα με το deep sleep δε λύθηκε. Ο μόνος τρόπος για να μπει είναι να το φορτίζω από τον official φορτιστή του και πάλι δεν είναι σίγουρο. Τυχαίο γεγονός τελικά το deep sleep στο κινητό μου. Εμφανίστηκαν όμως δύο νέα προβλήματα. Που και που κολλάει η οθόνη και δεν αν…

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Θα σου έλεγα για ένα διάστημα να μην χρησιμοποιήσεις τον συγκεκριμένο φορτιστή...χαίρομαι που επιτέλους βρήκες λύση ” Γιατί τον συγκεκριμένο; Έχει ακουστεί τίποτα; Θεωρώ πως είναι αρκετά ποιοτικός. Απλά τον χρησιμοποίησα χθες για να δω αν θα φορτιστεί κανονικά και αν θα μπει σε deep sleep μετά το ξήλωμα της εφαρμογής. Ελπίζω να μην είναι όλα τυχαία και να βρήκα τη λύση... Ευχαριστώ και πάλι.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τι να σου πω...είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να το ψάξεις με κάποιον από κοντά...αν ήταν πρόβλημα hardware δεν θα έμπαινε καθόλου, οπότε γυρνάμε σε θέμα software αλλά άντε να βρεις τι είναι αυτό που το επηρεάζει ” Νομίζω ότι το πρόβλημά μου, με το deep sleep του κινητού, λύθηκε ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Ξήλωσα μια εφαρμογή που μάλλον προκαλούσε το πρόβλημα. Η εφαρμογή ήταν η android assistant. Φόρτισα το κινητό μου από άλλη πηγή (όχι από τον official φορτιστή) μ…

• Καλή επιτυχία μας!!!