Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 97.

• Έλα μωρή αρρώστια!!! Xiaomi power!!!

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Γιατί έχει πρόβλημα με deep sleep το Redmi Note 3; ” Βεβαίως και έχει. Έχει γίνει αναφορά από πολλούς και εδώ αλλά και στο MIUI Forum.

• Για όσους έχουν redmi note 3 pro καμία λύση βρέθηκε;

• Bug?!?! της 7.1.19

Gioufkas - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Τα έχω ψάξει αυτά. Δεν υπάρχει εκεί που λες "Ειδοποιήσεις αδειάσματος μπαταρίας". Ευχαριστώ για την ενασχόλησή σου. Μάλλον είναι κάποιο bug της dev rom... =============== Φεβ 19th 2017, 11:58am =============== Μετά από δύο upgrade της dev rom (τώρα είμαι στην 7.2.16), το πρόβλημα με το led όταν πέφτει κάτω από 20% παραμένει. Αν έχει κανένας καμιά ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη.

• Παράθεση από koziris: “παιδια για ριξτε μια ματια εδω.. εχει αρκετα πραγματα Battery Improve | Deep Sleep Fix & More - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” Κάποιος να κάνει μετάφραση ρε παιδιά, μην κάνουμε καμιά βλακεία!

• Bug?!?! της 7.1.19

Μήνυμα

Το έκανα. Τώρα πρέπει να περιμένω κανένα τριήμερο για να δω αν ανάψει... =============== Φεβ 7th 2017, 11:16am =============== Τελικά δεν είναι αυτή η ρύθμιση. Πάλι όταν έπεσε η μπαταρία κάτω από 20% το κόκκινο led δεν άναψε.

• Δε νομίζω πως αν το αφήσεις να ξεφορτίσει εντελώς να γίνει κάτι. Ίσως πρέπει να περιμένουμε το επόμενο update της dev μήπως και το διορθώσουν. =============== Φεβ 5th 2017, 8:23pm =============== Όσοι έχουν το Redmi Note 3 Pro αλλά και οι υπόλοιποι που έχουν πρόβλημα με το deep sleep της συσκευής τους δοκιμάστε κάτι: Ρυθμίσεις --> Οθόνη κλειδώματος και δακτυλικό αποτύπωμα --> Σύνθετες ρυθμίσεις --> Λειτουργία Έξυπνης κάλυψης. Απενεργοποιήστε το. Βάλτε και το cpu spy plus από το play store και δε…

• Bug?!?! της 7.1.19

Μήνυμα

Έχω το Redmi Note 3 Pro με την Global dev έκδοση 7.1.19. Παρατήρησα τελευταία ότι όταν η μπαταρία πέφτει στο 19% και κάτω, ΔΕΝ ανάβει το κόκκινο notification led. Στις άλλες ειδοποιήσεις ανάβει κανονικά, δηλαδή sms, viber, αναπάντητες, apps, φόρτιση κτλ. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Είναι κάποιο bug της 7.1.19; Ή μήπως λύνεται με κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει και τζάμπα ταλαιπωρώ το forum;

• Έστειλα μήνυμα στο MIUI Forum το ask, για το πρόβλημα με το deep sleep του rn3pro μου και είναι εδώ και 4-5 μέρες υπό διεκπεραίωση. Να ελπίζω ότι θα το λύσουν σε κάποιο επόμενο update ή όχι. Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία;

• Για εμένα που έχω το redmi note 3 pro με global dev επίσημη, μπορώ να ακολουθήσω τον οδηγό στη σελίδα 1; Δεν είμαι root ούτε έχω ξεκλείδωτο bootloader.

• Πάντως για την γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας δε φταίει η unofficial rom. Αφότου πέρασα την official global dev το πρόβλημα παραμένει. Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό δε μπαίνει σε deep sleep mode όταν είναι σε αναμονή. Από ψάξιμο εδώ, αλλά και στο επίσημο φόρουμ, κατάλαβα ότι το ίδιο πρόβλημα έχουν και άλλοι είτε έχουν unofficial είτε official stable ή dev σε διάφορες συσκευές της Xiaomi. Είναι bug. Υπάρχουν κάποιες λύσεις αλλά πρέπει να είσαι root. Από την επίσημη εταιρεία ούτε φωνή ούτε ακρ…

• @gkalen δεν έχω δύο sim ούτε root. Οπότε περιμένω. Παρακαλώ αν βγει τίποτα καινούριο ενημερώστε...

• Για το Redmi Note 3 Pro με Global dev τι να κάνω για να μπαίνει σε deep sleep mode; Είχα unofficial global stable και είχα αυτό το πρόβλημα. Μετά το πέρασμα σε Global dev το πρόβλημα παραμένει. Για να μπαίνει το κινητό σε deep sleep πρέπει να το κάνω rebοot. Καμιά οριστική λύση υπάρχει; Παίζει σε κάποια επόμενη αναβάθμιση της dev να το διορθώσουν;

• Πρόβλημα με μπαταριά

Μήνυμα

Απ' ότι κατάλαβα και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Όταν κλείνετε και ξανανοίγετε το κινητό η κατανάλωση παραμένει ίδια; Με factory reset λύθηκε το πρόβλημα; Εγώ πέρασα σε official global dev με ελπίδα να λυθεί το πρόβλημα αλλά δυστυχώς τα ίδια. Πέρασε κανένας την stable; Έγινε τίποτα καλό; =============== Ιαν 17th 2017, 10:30am =============== Μάλλον για αυτό το πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας κανένας δεν μπορεί να δώσει αξιόπιστη απάντηση. Πάντως έχει γίνει αρκετά κουραστικό και ανησυχητικ…

• Αν δεις την κατανάλωση σε mA εκεί είναι σημαντική διαφορά. Και μάλιστα μετά τη φόρτιση έχω "σκοτώσει" όλες τις εφαρμογές. Δεν μπορώ να καταλάβω...

• Τα screenshots πριν τη φόρτιση. Είχα κλείσει το κινητό και το ξανάνοιξα, οπότε η διάρκεια της μπαταρίας ήταν σούπερ. Το φόρτισα πλήρως και πάλι άρχισε την τρελή κατανάλωση... =============== Ιαν 15th 2017, 11:59pm =============== Ακολουθούν και screenshots μετά τη φόρτιση. =============== Ιαν 16th 2017, 12:00am =============== Σε 3 και κάτι ώρες, με μέτρια χρήση έπεσε στο 90%.

• Ευχαριστώ πολύ! =============== Ιαν 14th 2017, 10:14am =============== Παρά το πέρασμα σε official rom δε βλέπω να λύθηκε το πρόβλημα με την μπαταρία. Συνεχίζει να την "τρώει" αφύσικα γρήγορα. Το να πέφτει η μπαταρία 1-2% την ώρα σε αναμονή και μην πω πόσο όταν το πασπατεύω και με WiFi... Θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμα και βλέπουμε.

• Η τελευταία official global dev που έβαλα στο Redmi Note 3 Pro είναι πλήρως μεταφρασμένη, εκτός αν κάτι μου διαφεύγει. Τέλος πάντων, καμία σχέση με τα μισο-ελληνικά που είχε η unofficial global που φορούσε όταν ήρθε από την Κίνα. =============== Ιαν 13th 2017, 3:55pm =============== Ερώτηση: έχω παροχο Cosmote. Στη γραμμή ειδοποιήσεων γράφει GR COSMOTE. Όταν μπαίνω στο wifi από οποιοδήποτε παροχο γράφει GR COSMOTE 4G. Υπόψη δεν έχω ενεργοποιήσει το 4g στη SIM. Γιατί συμβαίνει αυτό; Παίζει ρόλο σ…

• ΟΚ. Στο νήμα που έστειλες βρήκα τη λύση. Να ξαναπώ, χίλια ευχαριστώ!

• Το flash-άρισμα έγινε! Όλα πήγαν τέλεια και σύμφωνα με τον οδηγό. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και ιδιαιτέρως τον geoanto555 για την άμεση βοήθεια. Αν σε βγάλει ο δρόμος για Σέρρες κερνάω τσιπουράκι με όλα τα γύρω-γύρω... =============== Ιαν 11th 2017, 10:27pm =============== Μετά το σημερινό πέρασμα σε global dev δεν μου ανοίγουν τα δεδομένα. Έχει κανένας καμία ιδέα;