Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-97 από 97.
-
Εδώ έχεις δίκιο. Θα δω αν κάποια από τις ενημερώσεις της dev το λύσουν.
-
OK ευχαριστώ! =============== Ιαν 11th 2017, 7:28pm =============== Σήμερα πήγα από unofficial global rom σε official global dev. Ενώ νόμιζα ότι έφταιγε η rom μου και με την official το "πρόβλημα" παραμένει. Συνεχίζω να το λύνω με τον τρόπο που έχω γράψει πριν, δηλαδή με γρήγορο, κοφτό και όχι βίαιο κούμπωμα του βύσματος jack, στην υποδοχή. Οπότε πιστεύω ότι δεν είναι θέμα software αλλά μία "ιδιοτροπία" του Redmi Note 3 Pro...
-
Ευχαριστώ όλους και για όλα. Μόλις κάνω το flash-άρισμα θα ενημερώσω. Prey for me... =============== Ιαν 11th 2017, 2:15pm =============== στην εγκατάσταση του miflash μου βγάζει "Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του εκδότη αυτού του προγράμματος οδήγησης από τα windows" . Συνεχίζω με εγκατάσταση ή όχι;
-
Και μια τελευταία ερώτηση (ελπίζω). Χρειάζεται να έχω 64άρια windows και να κάνω Απενεργοποίηση του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής για όλα τα Windows x64;;; Το ρωτάω γιατί σε αυτόν τον οδηγό δεν λέει κάτι τέτοιο.
-
Ευχαριστώ! Είτε σε global dev είτε σε global stable; Υπάρχει κίνδυνος brick-αρίσματος;
-
Ξεκλείδωτος με unofficial τρόπο. Από την Κίνα έτσι ήρθε.
-
Έχω unofficial global rom 8.0.1.0.0 kenzo. Με αυτόν τον οδηγό μπορώ να περάσω σε official global 8.1.1.0; Στη σελίδα 25 του νήματος διάβασα πως για να περάσει κάποιος την global dev έπρεπε να ακολουθήσει τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) μέχρι το βήμα 7β και μετά αυτόν εδώ από το βήμα 2 και μετά. τα ίδια πρέπει να κάνω και εγώ; Β Ο Η Θ Ε Ι Α pleaseeeeeeeee
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Gioufkas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠως πέρασες την Global Stable 8.1.1.0 με ελληνικά; Με mi pc suite, MiPhone, Mi Flash Tool κτλ;
-
Νομίζω ότι είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη διαδικασία. Έπεσε αρκετό διάβασμα. Αλλά ακόμα δε κατάλαβα τι θα έχει γίνει στη συσκευή μου μετά. Είναι ασφαλής διαδικασία; Κινδυνεύει να χαλάσει η συσκευή; =============== Ιαν 10th 2017, 12:47am =============== Μετά από αρκετό διάβασμα κατάλαβα ότι η διαδικασία που περιγράφεις θα μου κάνει update αυτόματα στην τελευταία official rom. Αυτό που δε βρήκα όμως είναι αν θα έχω ελληνικά.
-
Δε νομίζω να διορθωθεί. Και άλλοι το προσπάθησαν με αλλαγή ROM αλλά δεν... Κάποιος στο νήμα λέει ότι πείραξε την θύρα Jack και το διόρθωσε. Εμένα πάντως έτσι μου δουλεύει μια χαρά σε όλες τις περιπτώσεις.
-
Μετά από αυτό τι θα γίνει; θα έχει official ROM το κινητό; και κάτι άλλο. Πρέπει να βγάλω SIM και κάρτα sd μήπως γίνουν διαγραφές; =============== Ιαν 8th 2017, 5:59pm =============== Το αρχείο που πρέπει να κατεβάσω στο βήμα 4 με κόβει το antivirus. Υπάρχει πρόβλημα ή να σταματήσω για λίγο το antivirus και να το κατεβάσω; Επίσης το αρχείο adb στο βήμα 6 το πετάω στο C έτσι όπως είναι ή το κάνω unzip; Μετά από όλα αυτά θα έχει κάνει update η rom μου ή απλά θα διορθώσει τα σφάλματα; Σας είπα ότι …
-
Είχα/έχω το ίδιο πρόβλημα. Ενώ έβαζα hands-free άκουγα και δε με άκουγαν. Επίσης αν έβαζα headset ή συνέδεα ηχεία με jack σαν να μην τα έβλεπε καθόλου και άκουγα από το ηχείο του κινητού. Το πρόβλημα το έλυσα σε όλες τις περιπτώσεις ως εξής. Βάζεις το jack του hands-free στην θύρα μέχρι εκεί που πάει χαλαρά. Το τελικό κούμπωμα το κάνεις με μια γρήγορη και κοφτή κίνηση προς τα μέσα. ΟΧΙ βίαιη αλλά γρήγορη. Το αναφέρει και κάποιος άλλος στο νήμα, αλλά είπα να το επιβεβαιώσω και εγώ.
-
Έχω το Redmi Note 3 Pro εδώ και 3-4 μήνες. Δεν το έχω πειράξει καθόλου. Φοράει την MIUI Global Stable 8.0.1.0.0. Εδώ και περίπου 2 εβδομάδες παρατήρησα το εξής πρόβλημα. Η μπαταρία με την μέτρια χρήση που το κάνω κρατάει 3 με 3,5 μέρες. Τελευταία όμως αφού το βγάλω από την φόρτιση (στο 100%) αρχίζει η μπαταρία να πέφτει πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να κρατάει 1 μέρα. Για να επανέλθει το κινητό στα φυσιολογικά του πρέπει να το σβήσω ή να κάνω reboot. Τότε πάλι η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ. Πρέ…