Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 495.

• RE:

tarnanas - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Προσπάθησα αλλά μου κολλάει στον ταχυδρομικό κώδικα ” Δεν χρειάζεται να βάλεις ΤΚ... ;)” Τα κατάφερα!!! Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπέρα παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται δίνω το mi5s 3/64 χρυσό για να μην κάθεται πηρα το mi 9 lite Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ποσο? ” 70 μόνο αυτό το χτύπημα έχει. Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Βάλε αγγελία xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Category/” Προσπάθησα αλλά μου κολλάει στον ταχυδρομικό κώδικα Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται δίνω το mi5s 3/64 χρυσό για να μην κάθεται πηρα το mi 9 lite Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από tarnanas: “προχθές πέρασα την ελληνική αλλά μου κάνει κάτι νερά με την gcam και έλεγα να την κάνω backup να δοκίμαζα την σταθερή μέχρι να βγει και μετά να το έκανα επαναφορά ” δεν κάνεις επαναφορά αντίγραφο που πήρες σε κάποια dev σε μια stable. Αν θέλεις κάνεις δοκιμή να περάσεις τη stable πάνω από τη dev, δυστυχώς θέλει factory reset, και αν δε σου κάτσει θέλει εκ νέου πέρασμα η dev που είχες όταν πήρες το αντίγραφο και μετά από επανεκκίνηση σε twrp επανα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τι θέλεις να πάρεις backup; Επιστροφή μόνο στην ίδια rom που είχες, όταν πήρες το αντίγραφο. Περνάς τη rom που είχες και επαναφέρεις.” Για να μην ξανά στήνω το τηλέφωνο από την αρχή προχθές πέρασα την ελληνική αλλά μου κάνει κάτι νερά με την gcam και έλεγα να την κάνω backup να δοκίμαζα την σταθερή μέχρι να βγει και μετά να το έκανα επαναφορά Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά πείτε μου λίγο γιατί δεν θυμάμαι αν κάνω από twrp backup περάσω ελληνική stable μετά μπορώ να ξανά επαναφέρω το backup και να περάσω και την εβδομαδιαία που θα βγει; ότι γίνεται γίνεται αλλά μήπως έχει αλλάξει τίποτα και το πάρω στο χέρι Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπέρα παιδιά έχουμε κανένα νέο για το mi 9lite pyxis??? ” Δεν έχει βγει ακόμη και δεν έχουμε Source για να παραδώσουμε ROM. ;)” Κατάλαβα... Οκ οπότε αναμονή σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά έχουμε κανένα νέο για το mi 9lite pyxis???

• Παιδιά κάτι άσχετο όταν πέρασα την Ρομ δεν μου έβγαλε την εισαγωγή πού την αρχική πού λέει καλός ήρθατε και τέτοια γιατί; Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Όχι, απλά κάνεις install ” Οκκκ σε ευχαριστω και παλι!!!!

• Παράθεση από NasDriver: “την XTRV έβαλες, αν ναι, υπάρχει ήδη μέσα το magisk.zip αρχείο, θέλει μόνο install από το TWRP ” Ναι την XTRV ωραια..τελεια δεν το ηξερα πρεπει κατι να προσεξω ?

• καλησπέρα παιδιά σήμερα μόλις ξεκλείδωσα και πέρασα την 11.9.12.5 ροοτ με την κάνουμε με magisk απο που την κατεβάζω play store? σορρυ εχω μείνει λιγο πίσω σε αυτα αν μπορεί να κάποιος να με κατατοπίσει!!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από tarnanas: “Μήπως θυμάται κανείς πως σου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το messenger γιατί όταν μπαίνω στην εφαρμογή τα βλέπω ή όταν έχω ανοίξει την εφαρμογή και τρέχει αν τις κλείσω όλες και κλείσω την οθόνη τίποτε... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapaΡυθμίσεις ” Ρυθμίσεις τηλεφώνου - Ειδοποιήσεις - Βρίσκεις την εφαρμογή την ενεργοποιείς με το κουμπί - κλικ πάνω της και μετά στο παράθυρο που ανοίγει ενεργοποιείς ότι σε ενδιαφέρει.” Από την α…

• Μήπως θυμάται κανείς πως σου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το messenger γιατί όταν μπαίνω στην εφαρμογή τα βλέπω ή όταν έχω ανοίξει την εφαρμογή και τρέχει αν τις κλείσω όλες και κλείσω την οθόνη τίποτε... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγω χθες το σύνδεσα μου έβγαλε 168 ώρες σε μια βδομαδουλα θα παίζω μπαλίτσα!! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά σήμερα μόλις το πήρα και εγώ υπάρχει κάτι που να προσέξω δεν το του έχω βάλει ακόμη τζαμακι μόνο τη θηκουλα που είχε μέσα... Αξίζει να περάσω την gcam και αν ναι ποια έκδοση μήπως την έχει κανένας; Έρχομαι από mi5s Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά είμαι Ανάμεσα σε blitzwolf bw-fye7 Και τα Xiaomi Mi AirDots Pro Εκτός εάν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ρίξε μία ματιά στο xda, όλο και κάποιος οδηγός θα υπάρχει :)” Αυτό θα κάνω τώρα.. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi5s Gcam

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά καιρό έχω να γράψω... Έκανα μαμά το τηλέφωνο και θέλω να βάλω την gcam πάλι αλλά δεν θυμάμαι τίποτα έχει ασχοληθεί κανείς τώρα τελευταία ποια δουλεύει σωστά; έχει κανείς κανένα λινκ;;;; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk