Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 495.
-
Σε δουλειά να βρισκόμαστε χε χε περιττό να πω πως δοκίμασα και την epic την ίδια η οποία είχε μπακγ και εκεί που σου λέει ότι το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο η πρώτη οθόνη που σου εμφανίζει πάταγα να ανοίξει το WiFi και δεν μου έβγαινε το σκούρο φόντο από μπροστά για να βάλω κωδικό... Μετά έβαλα την mi-globe αλλά δεν με τράβαγε και τελικά κατέληξα σε αυτήν.... Αλλά με βλέπω αύριο μεθαύριο για την ελληνική χαχαχα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από demakhs: “Mηλαρά τι ήθελα κ σ΄ άκουσα και δεν ακολούθησα τη διαίσθησή μου? ” Ε θα έρθει και σε stable εφόσον βγάλει αυλάκι στην dev. Πειραματιστείτε ελεύθερα εσείς τα ανήσυχα πνεύματα. Εγώ είμαι την "σιγουριάς". Δεν μου αρέσουν οι beta καταστάσεις. 8)” Για ρίξτε ένα λινκ να δω και εγώ βρε παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μετάφραση Google” Χαχαχα.... Για την ρομ λέω τώρα έχω πάνω την stable 9.5.1.0 πιο καλή η άλλη? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Mηλαρά τι ήθελα κ σ΄ άκουσα και δεν ακολούθησα τη διαίσθησή μου? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51681/ Τώρα τι κάνουμε, πάλι format data? (morningafter)” Ωππ τι έχουμε εδώ για δώσε πληροφορίες? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εχει ... επιλεκτική μνήμη!! :rofl:” Χάχα! Το άφησα έτσι ασχολούμαι από τις 2 το μεσημέρι μέχρι πριν 1 ώρα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tarnanas: “Εγώ το ξέρω αλλά η αδερφή μου που δεν ξέρει τίποτα από αυτά που να το ξέρει και την πέταξε την παλιά κάρτα αλλιώς θα είχα τελειώσει σε 2 λεπτά ” Αυτές οι γυναίκες ... μία ζωή πρόβλημα ρε φίλε!!! Αλλά είναι αδερφή σου, δεν πειράζει. Εάν ήταν γυναίκα σου τότε άλλαζε το πράμα! Υπομονή 3 μερούλες. :rolleyes:” Χαχα έτσι!!! Ευχαριστώ πολύ πάντως! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tarnanas: “Ναι αυτό έκανα τώρα έδωσα τα στοιχεία και μου είπαν σε 3 εργάσιμες ημέρες θα μου απαντήσουν και θα βάλω και καινούριο αριθμό και email ” Άνα μπράβο! Αυτό θα σου έλεγα και εγώ. Δεν ξέρω κάποιον άλλο τρόπο! Έπρεπε να αποδεσμεύσεις τον αριθμό από τον λογαριασμό ρε γμτ πρίν τον κλείσεις! :?” Εγώ το ξέρω αλλά η αδερφή μου που δεν ξέρει τίποτα από αυτά που να το ξέρει και την πέταξε την παλιά κάρτα αλλιώς θα είχα τελειώσει σε 2 λεπτά Στάλθηκε από το MI …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tarnanas: “Sorry για το διπλό ποστ τελικά άλλαξα κωδικό το αριθμό τηλεφώνου δεν μπορώ να αλλάξω! ” Κάτσε, δηλαδή στο mi account μπαίνεις κανονικά;” Ναι αλλά δεν μπορώ να αλλάξω η να προσθέσω τον νέο αριθμό Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά η αδερφή μου ξέχασε τον κωδικό του mi account και εκτός αυτό έχει αλλάξει αριθμό που τον είχε δηλώσει μόνο το mail είναι σωστό καμιά ιδέα τι να κάνουμε? ” ΩΧ! Στο email δεν στέλνουν κωδικό ανάκτησης;” Μου ζητάει τον αριθμό του τηλεφώνου του παλιού μέσω mail δεν μου λέει Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Είναι επειδή το χεις βάλει πάνω σε ροδάκια.. Το κινητό πάει τρένο, γενικώς, με οποία rom κ αν του χω ... που ακριβώς κατάλαβες διάφορες στο τσούλισμα? :huh:” Στο άνοιγμα τον εφαρμογών είναι πιο αισθητή! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@tarnanas γιατί να κάνεις format data; Δεν χρειάζεται...” Καλημέρα!!! Το ξέρω έτσι για να καθαρίσει μωρ... Έτοιμο το εργαλείο μόνο με factory reset για αρχή αλλά δεν βλέπω να έχει θέμα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “ναι θα το χασεις ,αλλα οπως εισαι μεσα στο twrp συνδεεις το κινητο με το pc και το περνας στο κινητο και το κανεις install” Σωστό και αυτό... Θα την περάσω για αρχή με ένα factory reset και αν δω ότι μου κάνει τσαλιμακια θα κάνω ένα format data! Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk