Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 495.

• Παιδιά αν κάνω format data δεν θα χάσω το αρχείο που θα έχω κατεβάσει για να το φλασαρω? Και μετά καπουτ? Η να κάνω factory reset να φλασαρω και μετά φορματ ντατα? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lorenzo81: “Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από takisfrag: “Μην σε απασχολεί , εδώ ξεχνάμε εμείς που ασχολούμαστε όλη μέρα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χαχαχα Έχω πολλά στο κεφάλι αυτή τι περίοδο σόρυ... Κάτι για μένα τώρα για πείτε που κατεβάζω την stable που περάσατε? Γιατί δεν την βρίσκω! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” #3970 λίγο πιο πάνω δλδ, πάτα στο "εδω" Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είσαι ωραίος την π…

• Παράθεση από takisfrag: “Μην σε απασχολεί , εδώ ξεχνάμε εμείς που ασχολούμαστε όλη μέρα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χαχαχα Έχω πολλά στο κεφάλι αυτή τι περίοδο σόρυ... Κάτι για μένα τώρα για πείτε που κατεβάζω την stable που περάσατε? Γιατί δεν την βρίσκω! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “το μυαλό μας θα μπρικάρεις!!! μόνο miflash και fastboot rom... :thumbup:” Παράθεση από takisfrag: “Bαλε την official με mi flash θα χάσεις το twrp φυσικά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χαχαχα οκ ευχαριστώ πολύ δεν έχω ασχοληθεί εδώ και καιρό και ξεχνώ χαχαχα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι άσχετο στην αδερφή μου στο 3s έχω περάσει άρωμα αν περάσω από πάνω με factory reset πρώτα την official global dev μέσω updater θα περάσει η θα μπρικαρι? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “χα χα χα χα χα χα ποια έχεις τώρα? μέσα από το twrp, ναι...αν έχεις διαφορετική ρομ (xtrv, official κλπ), χρειάζεται FR προηγουμένως ( εγώ προτιμώ το FORMAT DATA βέβαια )” Χαχαχα οκ άρωμα 8.3.8 έχω τώρα πάνω οκ θα δω μήπως την περάσω αύριο γιατί τώρα νυστάζω χε χε για στείλτε ένα λινκ γιατί δεν τη βρίσκω μην περάσω άλλη Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με τι την φλασαρατε μέσα twrp? Γιατί ξεχνάω και χάνω την μπάλα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ronin13: “Παράθεση από tarnanas: “Που είναι η επιλογή του 3d γιατί δεν την βρίσκω εγώ ” Σε MIUI 9 (8.3.8), με τη χτεσινή arΩma.c01167a56d37cc3fcb2a2f428431ec8b.jpg” Εμένα που πήγε βόλτα χαχα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από leonady2: “Παράθεση από tarnanas: “Που είναι η επιλογή του 3d γιατί δεν την βρίσκω εγώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/αφη 3d. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν την έχει την επιλογή μέσα πουθενά μήπως επειδή έχω την άρωμα 8.3.8 Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που είναι η επιλογή του 3d γιατί δεν την βρίσκω εγώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: AmazFit bt Xiaomi

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από tarnanas: “Πουλάω το ρολόι οποίος ενδιαφέρεται το έχω 8 μήνες σε πολύ καλή κατάσταση εκτός από λίγο φυσιολογική φθορά στο λουρί οποίος θέλει για λόγους υγιεινής θα το κρατήσω εγώ. Τιμή 70 ευρώ! Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άκυρο θα το κρατήσω λίγο ακόμα... Ούτε εγώ δεν ξέρω τη θέλω αν όλα πάνε καλά θα σας πω εντυπώσεις με το καινούργιο το stratos Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Πουλάω το ρολόι οποίος ενδιαφέρεται το έχω 8 μήνες σε πολύ καλή κατάσταση εκτός από λίγο φυσιολογική φθορά στο λουρί οποίος θέλει για λόγους υγιεινής θα το κρατήσω εγώ. Τιμή 70 ευρώ! Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Lazaroskar: “Καλημέρα στην ομάδα.Απο την 8.2.1 θέλει factory reset για την 8.3.1?” Εγώ την πέρασα από πάνω και δεν έχω κανένα θέμα τώρα αν θέλεις εσύ κάνε! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πέρασα την άρωμα 8.3.1 beta και εγώ την εντύπωση πώς κρατάει λίγο παραπάνω η μπαταρία η μου φαίνεται...θα ξανά κοιτάξω και θα σας πω! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “Έχω λύση στο πρόβλημα. Διπλή μάλιστα. Μέχρι να βγει το 7 ασχολείσαι με cryptocurrencies. Επίσης αλλάζεις κάθε 5 μέρες Ρομ. 50€ φιλικά και περαστικά. from my mi5s” Χαχαχα.... Να σου την αλήθεια έτοιμος είμαι να περάσω developer official να το έχω έτοιμο χάχα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Γιατι πρέπει να κάνεις μετάβαση σε mi note 3!!! (holidayspirit)” Χαχα λες εε έτοιμος είμαι! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι άσχετο γιατί σταμάτησαν να έρχονται η ειδοποιήσεις από το Tapatalk στα καλά καθούμενα? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν ξέρω το σκέφτομαι έχω θέμα δεν μπορώ να κρατήσω τηλέφωνο πάνω από 3_4 μήνες τα βαριέμαι εκτός αν μου κάνει τα κέφια όπως αυτό εδώ αλλά Και πάλι έχω ξενερώσει λίγο με την μπαταρία του! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά σκέφτομαι να δώσω το τηλ και να πάω στο mi note 3 αξίζει η να περιμένω το mi7? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από linuxilakis: “Δεν τα έχω δοκιμάσει. Έχω αρκετά θέματα με το mix στην 8. Για την ώρα δεν θέλω αλλα...Δεν θέλω άλλα μέτωπα..Πάντως σχετικές κουβέντες υπάρχουν πάμπολλες στο XDA Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Οκ θα το τσεκάρω αύριο αν είναι και θα ενημερώσω! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk