Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 173.
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο forum. Σκέφτομαι να αγοράσω το mi box από εδώ: ( Official International Version ) Original Xiaomi Mi TV Box 2GB RAM+ 8GB ROM - BLACK EU PLUG .Με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι σε φωτογραφίες που παραθέτουν χρήστες που το αγόρασαν φαίνεται ένα κουτί συσκευασίας με τη φίρμα (?) Telebee κι όχι το κλασσικό πορτοκαλί κουτί του mi box. Καμμιά ιδέα?
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχω πολλές παραγγελίες, συνήθως κάτω των 22 ευρώ...ποτέ δεν είχα πρόβλημα...είναι αρκετά αξιόπιστο πλέον, αρκεί να κοιτάς την βαθμολογία του πωλητή Banggood, Priority Direct Mail , χωρίς τελωνείο ---> BAOFENG-UV-9R Walkie Talkie IP67 Waterproof Dual Band 136-174/400-520MHz Ham Radio 8W 10KM Range Sale - Banggood.com ” Ευχαριστώ Nas...smile.png
-
Παράθεση από EvangeliaK: “Ανάλογα με τον τρόπο αποστολής του συγκεκριμένου πωλητή... Αν έρθει με απλό ταχυδρομείο 15 + 24% * (80 + έξοδα αποστολής) = τουλάχιστον 34€ Νεα ειδικά τέλη εκτελωνισμου_11_2018.pdf Αν σου αναφέρει μέθοδο αποστολής με courier από μακριά κι αγαπημένοι, εκτός και αν διευκρινίζει ότι δεν περνάει από τελωνείο. Βάλε τον σύνδεσμο αν θες για να το δούμε. ” Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... ακολουθεί ο σύνδεσμος: VHF BAOFENG Έχει διάφορους τρόπους αποστολής, αν μπορείτε με κατευθύ…
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΚαλημέρα στο forum. Γνωρίζει κανείς κατάστημα από Ελλάδα ή εξωτερικό που να πουλάει mi box international version με android 6.0 και όχι 8.0 oreo? Αν ναι, ας μου στείλει pm - ευχαριστώ..
-
original battery xiaomi
ΜήνυμαKαλησπέρα στο forum. Αν κάποιος έχει αγοράσει μπαταρία BM45 (nohon ή άλλη) για redmi note 2 hermes και του έχει βγει καλή, αν μπορεί ας μου στείλει pm τη διεύθυνση του πωλητή (ελλάδα ή εξωτερικό) - ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλή τύχη!
-
Καλημέρα...μια ψήφος και από τον ASXETOSSS...
-
Καλησπέρα στο forum. Πήρε η κόρη μου στα χέρια της το κινητό να παίξει ένα παιχνίδι και μου το παρέδωσε ...αγνώριστο! Στην κάτω αριστερά γωνία της οθόνης γράφει «Ασφαλής λειτουργία» ενώ τα εικονίδια εγκατεστημένων εφαρμογών π.χ. viber,acrobat,word έχουν εξαφανιστεί (στις ρυθμίσεις - εφαρμογές υπάρχουν ακόμα κανονικά, άρα δεν έχουν απεγκατασταθεί αν καταλαβαίνω καλά). Καμμιά ιδέα για το τί έχει συμβεί; Ευχαριστώ..
-
Καλημέρα στο forum. Αγορά mi tv box από gearbest (HK WAREHOUSE) και μου βγάζει τις εξής επιλογές: 1) Unregistered Air Mail (No Tracking Number) 2) Registered Air Mail (SingPost Registered) 3) Expedited Shipping (DHL(HK)6,88 € ή DHL 7,98 € ) Ποιά επιλογή είναι η πιο πρόσφορη για το θέμα τελωνείου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...