Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 173.

• Xiaomi box 3

ASXETOSSS - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Καλησπέρα στο forum. Σκέφτομαι να αγοράσω το mi box από εδώ: ( Official International Version ) Original Xiaomi Mi TV Box 2GB RAM+ 8GB ROM - BLACK EU PLUG .Με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι σε φωτογραφίες που παραθέτουν χρήστες που το αγόρασαν φαίνεται ένα κουτί συσκευασίας με τη φίρμα (?) Telebee κι όχι το κλασσικό πορτοκαλί κουτί του mi box. Καμμιά ιδέα?

• Καλημέρα στο forum. Αυτό ( mi_box ) έχει τις επιλογές : 1) Registered Air Mail, 2) Priority Line Για να αποφύγω τελωνείο, τι διαλέγω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Παράθεση από NasDriver: “Έχω πολλές παραγγελίες, συνήθως κάτω των 22 ευρώ...ποτέ δεν είχα πρόβλημα...είναι αρκετά αξιόπιστο πλέον, αρκεί να κοιτάς την βαθμολογία του πωλητή Banggood, Priority Direct Mail , χωρίς τελωνείο ---> BAOFENG-UV-9R Walkie Talkie IP67 Waterproof Dual Band 136-174/400-520MHz Ham Radio 8W 10KM Range Sale - Banggood.com ” Ευχαριστώ Nas...smile.png

• Παράθεση από NasDriver: “Για το Ali λέω κι εγώ, μόνο ένας το είχε ? ” Δεν το γνωρίζω, με το θέμα έχει ασχοληθεί ο φίλος που μου έστειλε το link που ανέβασα, προκειμένου να ρωτήσω για κόστος τελωνείου...Θα το ψάξω κι εγώ πάντως... βέβαια δεν έχω παραγγείλει ποτέ από ali..

• Παράθεση από NasDriver: “Σε άλλα καταστήματα δεν το έχεις βρει ? ” Έχει ήδη κάνει ήδη τρεις φορές παραγγελία από ebay φίλος μου, από διαφορετικούς πωλητές, χωρίς αποτέλεσμα! Δεν του έστειλαν ποτέ τίποτα με διάφορες δικαιολογίες... ευτυχώς του έκαναν refund..για αυτό το λόγο κοίταξα allie..

• Παράθεση από EvangeliaK: “Δεν αναφέρει πουθενά ότι αναλαμβάνουν αυτοί το τελωνείο, οπότε εγώ θα προτιμούσα απλά το φθηνότερο με tracking, το PostNL. ” ok, ευχαριστώ..

• Παράθεση από EvangeliaK: “Ανάλογα με τον τρόπο αποστολής του συγκεκριμένου πωλητή... Αν έρθει με απλό ταχυδρομείο 15 + 24% * (80 + έξοδα αποστολής) = τουλάχιστον 34€ Νεα ειδικά τέλη εκτελωνισμου_11_2018.pdf Αν σου αναφέρει μέθοδο αποστολής με courier από μακριά κι αγαπημένοι, εκτός και αν διευκρινίζει ότι δεν περνάει από τελωνείο. Βάλε τον σύνδεσμο αν θες για να το δούμε. ” Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... ακολουθεί ο σύνδεσμος: VHF BAOFENG Έχει διάφορους τρόπους αποστολής, αν μπορείτε με κατευθύ…

• Καλησπέρα στο forum. Πρόκειται να παραγγείλω από allie προϊόν (συγκεκριμένα συσκευή vhf) αξίας 80,5 ευρώ. Τι κουστούμι να περιμένω από τελωνείο? Επειδή δεν έχω αγοράσει πάλι από allie, υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος αποστολής να επιλέξω όπως στα κινεζομάγαζα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Xiaomi box 3

ASXETOSSS - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Καλημέρα στο forum. Γνωρίζει κανείς κατάστημα από Ελλάδα ή εξωτερικό που να πουλάει mi box international version με android 6.0 και όχι 8.0 oreo? Αν ναι, ας μου στείλει pm - ευχαριστώ..

• original battery xiaomi

ASXETOSSS - - Tips & Tricks

Μήνυμα

Kαλησπέρα στο forum. Αν κάποιος έχει αγοράσει μπαταρία BM45 (nohon ή άλλη) για redmi note 2 hermes και του έχει βγει καλή, αν μπορεί ας μου στείλει pm τη διεύθυνση του πωλητή (ελλάδα ή εξωτερικό) - ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Καλημέρα...μια ψήφος και από τον ASXETOSSS...

• Παράθεση από derveni: “Κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό και θα φύγει Καρντάση ” Ήταν το πρώτο που έκανα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ξανα έκανα επανεκκίνηση μόλις μου το έγραψες και όλα καλά! Ευχαριστώ και τους δυο σας μάγκες μου...

• Παράθεση από amavroudis: “τι "φοράς" στο τηλέφωνο; ” GTV 7.5 stable 7.5.1.0 (LHMCNDE)

• Καλησπέρα στο forum. Πήρε η κόρη μου στα χέρια της το κινητό να παίξει ένα παιχνίδι και μου το παρέδωσε ...αγνώριστο! Στην κάτω αριστερά γωνία της οθόνης γράφει «Ασφαλής λειτουργία» ενώ τα εικονίδια εγκατεστημένων εφαρμογών π.χ. viber,acrobat,word έχουν εξαφανιστεί (στις ρυθμίσεις - εφαρμογές υπάρχουν ακόμα κανονικά, άρα δεν έχουν απεγκατασταθεί αν καταλαβαίνω καλά). Καμμιά ιδέα για το τί έχει συμβεί; Ευχαριστώ..

• Παράθεση από zt654: “από Ευρώπη ποτέ! ” zt654 ευχαριστώ. Έχει αναφερθεί ποτέ ''στραβή'' του τύπου να γράφει η παραγγελία ευρωπαϊκή αποθήκη (π.χ. German warehouse όπως στην περίπτωσή μου) και για κάποιο λόγο να έρθει το προϊόν από Κίνα και να επιβαρυνθεί από τελωνείο;

• Καλησπέρα στο forum. Αγορά mi box από geekbuying από Γερμανική αποθήκη (DE STOCK). Θα πληρώσω μόνο την τιμή που μου βγάζει ή υπάρχει περίπτωση να περάσει και τελωνείο;

• Παράθεση από demakhs: “καμία, θα την αρπάξεις και θα τρέχεις!! eu express θα πρέπει να δεις. ” Δεν έχει άλλη επιλογή. Το αφήνω ή μπορώ να τους ζητήσω eu express?

• Καλημέρα στο forum. Αγορά mi tv box από gearbest (HK WAREHOUSE) και μου βγάζει τις εξής επιλογές: 1) Unregistered Air Mail (No Tracking Number) 2) Registered Air Mail (SingPost Registered) 3) Expedited Shipping (DHL(HK)6,88 € ή DHL 7,98 € ) Ποιά επιλογή είναι η πιο πρόσφορη για το θέμα τελωνείου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Καλησπέρα στο forum. Πρόκειται να παραγγείλω από ebay καλώδιο usb micro αξίας 1,23 ευρώ. Στον τρόπο αποστολής μου δίνει Economy International Shipping - Free και Standard International Shipping - US $1.29 Τί να διαλέξω; Θα επηρεάσει η όποια επιλογή μου το αν θα περάσει τελωνείο ή όχι; Ευχαριστώ..