Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 173.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Όχι. Μιλάμε για αντιχαρακτική προστασία και σκλήρυνση του τζαμιού. Τώρα για τα καλά tempered είναι θέμα πτώσης. Έχω δει πολλές σπασμένες οθόνες με καλά tempered. ” Συμφωνώ, όλα είναι σχετικά. Φαντάσου το κινητό μου φοράει το tempered glass με το οποίο μου ήρθε σαν δώρο από το κινεζομάγαζο (μέτριας ποιότητας στην καλύτερη περίπτωση), έχει φάει τρεις άσχημες πτώσεις αλλά η οθόνη σώθηκε (όχι όμως και το tempered glass..!). Ευχαριστώ για το tip, φαίνεται ενδιαφέρον και το κ…
-
Καλησπέρα στο forum. Υπάρχει έστω ένας στο forum που να έχει πρόσφατα αγοράσει ''μαμίσια'' (εννοώ μία από αυτές που φαίνεται να έχουν πορτοκαλί χρώμα και μοιάζουν με original) και έστω από τύχη να του έχει βγει καλή; Αν ναι, ας μας πει από πού (έστω με pm). Εναλλακτικά, υπάρχει τρόπος να διαπιστώσουμε αν η μπαταρία που σκοπεύουμε να παραγγείλουμε (αναφέρομαι πάλι σε αυτές τις πορτοκαλί χρώματος που διαφημίζονται ως μαμίσιες) είναι original ή fake; Είπα να ρωτήσω, αν και υποψιάζομαι ποιά είναι η …
-
Καλή επιτυχία μάγκες μου !!!
-
Μπράβο σε όλους/-ες για την πρωτιά, καλή επιτυχία στην κλήρωση.
-
Μία ακόμη ψήφος κι από μένα..
-
Καλησπέρα στο forum. Πως μπαίνει ρε μάγκες η micro sd card στο slot 1; Στο redmi note 3(MTK) που μόλις παρέλαβα για λογαριασμό φίλου μου,τα slots έχουν και τα δυο σχήμα κάρτας sim. Στο internet που κοίταξα είδα ότι υπάρχει ξεχωριστή υποδοχή στο slot1 που παίρνει ''πλαγιαστά'' την sd card, εμένα όμως δεν είναι έτσι...
-
Καλησπέρα στο forum. Σε redmi note 3 (MTK) φίλου τοποθετήθηκε κάρτα sim vodafone (στο slot 2), σήμα κινητής κανονικά αλλά δεν κατεβαίνουν δεδομένα όταν ενεργοποιείται internet μέσω τηλεφωνίας. Το κινητό έχει την ελληνική miui8 stable 8.0.1.0.φλασαρισμένη σύμφωνα με τον οδηγό του παρόντος.Τί μπορεί να φταίει; Sorry για την γενικόλογη ερώτηση, επειδή το τηλ. δεν το έχω μπροστά μου αλλά το έχει ο φίλος και είναι αρκετά μακριά, ό,τι πιθανή αιτία ή ρύθμιση μου προτείνετε θα προσπαθήσω να του τη μεταφ…
-
Παράθεση από lallasgr: “έχεις σίγουρα το αρχείο img μέσα στον φάκελο του adb και με ακριβώς το ίδιο όνομα? ” lallasgr τελικά με την παρέμβαση του NasDriver μέσω teamviewer το κινητό σεταρίστηκε. Τον υπερευχαριστώ και δημοσίως Ένα μεγάλο ευχαριστώ με αφορμή τον Nas και σε όλους σας, που έχετε την υπομονή και τη διάθεση να αφιερώνετε το χρόνο σας και να βοηθάτε όλους εμάς που ρωτάμε όταν αντιμετωπίζουμε θέματα. Η δουλειά σας και η παρουσία σας εδώ όλο το 24ωρο είναι ίσως ο βασικότερος λόγος (για μ…
-
Παράθεση από lallasgr: “φίλε μου ανάμεσα στο 5 και στο 6 βήμα πρέπει να βάλεις το κινητό σε fastboot mode. Οπότε πληκτρολόγησε μετά την εντολή adb devices το adb reboot bootloader. Αν δεν μπει σε fastboot να βλέπεις το λαγουδάκι απλά κράτα πατημένα τα Volume- και Power μέχρι να το δεις! ” Έδωσα την εντολή adb reboot bootloader.Δεν μπήκε σε fastboot mode, μπήκα όμως με τα ανωτέρω πλήκτρα και εμφανίστηκε το λαγουδάκι. Πληκτρολόγησα fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img και με enter μου…
-
Λοιπόν, αναφέρω τα βήματα που έχω κάνει εως τώρα και όποιος μπορεί ας μου πει τί κάνω λάθος ή παραλείπω: 1)Κατέβασα τα σχετικά αρχεία για τον οδηγό (rom - adb - twrp recovery - mi phone) 2)Εγκατάσταση miphone 3)Extract τα αρχεία adb στο σκληρό, μεταφορά στο φάκελλο adb του αρχείου twrp recovery. 4) τοποθέτηση rom στο τηλέφωνο 5)Usb debugging - άνοιγμα Command Windows στο φάκελλο adb - σύνδεση τηλ με pc - πληκτρολόγηση adb devices και αναγνώριση τηλ κανονικά 6)Πληκτρολόγηση εντολής fastboot flash…
-
Παράθεση από Bodai: “Λοιπόν @ASXETOSSS 1. Κατεβάζεις αυτό -> MEGA 2. Το φλασάρεις με την βοήθεια της εντολής fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img END OF STORY ” Κατέβασα το αρχείο, το έβαλα στον φάκελλο adb, usb debugging, εντολή adb devices και αναγνώριση συσκευής μου, κανονικά, εντολή fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img και μου βγάζει στο command windows <waiting for device>... τώρα ;
-
Παράθεση από Bodai: “Ξανακοίταξα το αρχικο ποστ μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά, και .... Παράθεση από ASXETOSSS: “Ξεκίνησα τα βήματα του οδηγού για το RN3 (MTK) μου, κατέβασα το αρχείο twrp3_by_mic_hennessy.img κ ” κατεβάζεις ήδη το img Αυτο δεν το περιάζεις!! Το αφήνεις ώς έχει και το φλασάρεις με την εντολή fastboot flash recovery 'ονομα αρχείου Τσάμπα παιδεύεσαι ... ΠΡΟΣΕΧΕ τον οδηγό ... ” Δλδ παίρνω όπως είναι zip το αρχείο, το βάζω στο φάκελλο adb και συνεχίζω μετά με τα settings της συσκευής…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Κοίτα δεν γίνεται να μην είναι σε καμιά μορφή Άσε το ποντίκι πάνω του και δες αν σου εμφανίζει την κατάληξη του (ή δεξί κουμπί properties) Λογικά θα είναι .img απλά δεν στο δείχνει ο υπολογιστής σου ” λοιπόν...είτε αφήσω το ποντίκι πάνω του είτε με properties, μου βγάζει: Τύπος αρχείου: Αρχείο !! Τί να πω...δεν περίμενα να κολλήσω εδώ.. Να προχωρήσω τη διαδικασία χρησιμοποιώντας αυτό ή θα έχω πρόβλημα;
-
Παράθεση από Bodai: “@ASXETOSSS το .img αρχείο που ψάχνεις είναι μέσα στο zip. Αν σκοπεύεις να κάνεις εγκατάσταση με την fastboot κάνε extract το recovery.img απο το zip ” Bodai έκανα extract και το αρχείο που περιείχε είναι το twrp3_by_mic_hennessy, πάλι χωρίς .img Η αλήθεια είναι ότι το ξεζιπάρισα online γιατί δεν είχα winzip στο pc ...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.. 'Εχω ξεκλειδώσει bootloader, φοράω πλέον την MIUI 8 6.9.1./Beta και σκοπεύω να ακολουθήσω τον παρόντα οδηγό για να βάλω twrp, να φλασά…