Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 194.
-
-10κ είμαι
-
Παράθεση από maddoctor: “Αυτό το κόλπο το είδατε!? See how you can convert your black Xiaomi Mi Mix into a beautiful white one! ” Γιατρέ μου το μαύρο κεραμικό είναι πανέμορφο, και προσωπικά δεν το αλλάζω για το άσπρο =============== Ιαν 12th 2017, 1:46pm =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Βλέπω πήρες την Premium έκδοση. 256/6GB... Σκάσε τώρα και ένα Antutu έτσι για την συλλογή. Να δούμε αν θα ξεπεράσεις τα 161Κ που έβγαλα εγώ ... ” Με ποια rom το έβγαλες?
-
Θερμά συγχαρητήρια σε διαχειριστές, συντονιστές και μέλη..., impossible is nothing
-
λοιπόν λύθηκε (θέλω να πιστεύω), αφού απεγκατέστησα το google services, και αναβάθμισα μέσω recovery στη νέα ρομ. Μετά έκανε update το google services, και όλα καλά. Αν όχι..., θα γελάσουμε ξανά!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από recep: “Μήπως φταίει το ότι δεν έχω βάλει ακόμα sim ? ” Όχι, καμία σχέση... ” Γιατί με απογοητεύεις???
-
Μήπως φταίει το ότι δεν έχω βάλει ακόμα sim ?
-
Δοκίμασα και αυτό αλλά δυστυχώς τίποτα..., κάθε 10" μου βγάζει αυτό το μνμ pr_zpstia5icup.png[/URL]
-
Καλημέρα, Τα εύσημα στον Κωνσταντίνο για το rootάρισμα του mix μου Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι ότι κάθε 10" μου βγάζει παράθυρο Unfortunately Google Play services has stopped...
-
@Bodai, δε βρίσκω twrp για mi mix σε αυτό τον οδηγό =============== Ιαν 6th 2017, 11:12am =============== Η rom που έχω είναι η MIUI 8.0 Stable 8.0.10.0 MAHCNDI
-
Ξεκλείδωσα bootloader, και τώρα μήπως υπάρχει οδηγός για TWRP καλά μου παιδάκια???
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους, Τώρα μαζεύτηκα από διακοπές και είπα να πιάσω να setάρω το διαμαντάκι! - ακόμη δεν το άνοιξα..., πρέπει πρώτα να το φορτίσω μέχρι το 100% σωστά ? μετά βλέπουμε, γιατί θα παλεύω 1-2 βδομάδες μέχρι να ξεκλειδώσω bootloader, και να περάσω rom κλπ =============== Ιαν 5th 2017, 12:51pm =============== Δώστε και λινκ για θήκη, tempered 2.5D αν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από recep: “Σάββατο παραλαμβάνω κι εγώ το 6/256, θα έχει ξεκλείδωτο bootloader? πως θα περάσω ελληνική ρομ παλικάρια? ” Παρέλαβε με το καλό και μέχρι τότε θα έχουμε βγάλει και οδηγό. Το κακό είναι πως αλλάζουν κάθε τόσο τον Kernel και σχεδόν σε κάθε νέα Version θέλει νέο TWRP, γιατί διαφορετικά δεν δουλεύει το Touch Screen. ” Οκ ευχαριστώ, ωστόσο ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω για αίτημα ξεκλειδώματος για να λάβω το sms?
-
Σάββατο παραλαμβάνω κι εγώ το 6/256, θα έχει ξεκλείδωτο bootloader? πως θα περάσω ελληνική ρομ παλικάρια? =============== Δεκ 20th 2016, 4:42pm =============== Please
-
Antutu score από τα xiaomi
recep - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αντε να ανεβάσω και ένα δικό μου διαφορετικό Bench για να σας τρολάρω λιγάκι... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25801/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25802/ Τι να είναι άραγε ? ” Με γειές, το δικό μου είναι στα χέρια του συνεγράτη μου στην Κίνα, και ακόμα ψάχνω τρόπο αποστολής...
-
Θέλω να πιστεύω πως θα το πάρω από τους πρώτους, όπως έχω πάρει και στο παρελθόν απευθείας από official xiaomi store, μέσω του συνεργάτη μου στην κίνα. Επίσης ένα σχόλιο σχετικά με τη χρήση εξολοκλήρου κεραμικού σώματος στο ΜΙΧ, από τη μέχρι σήμερα εμπειρία μου με το mi5 το οποίο χρησιμοποιώ χωρίς θήκη, είναι σα να το αγόρασα σήμερα, δλδ χωρίς κανένα ίχνος χρήσης! Πέρα από τη σκληρότητα και αντοχή στα χτυπήματα, είναι απίστευτα ελαφρύ σαν υλικό.
-
Μετά από δύο μέρες αϋπνίας κατέληξα στην απόφαση αγοράς του 6/256 ΜΙΧ (κάνοντας τη θυσία της κάμερας συγκριτικά με το note 2), και μη με ρωτάτε πολλά-πολλά γέρος άνθρωπος και πρεσβύωπας γαρ... Όταν με το καλό παραλάβω το Νοέμβρη, θα σας πω εντυπώσεις. Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει με ξεκλείδωμα bootloader και πιστεύω επίσης να το υποστηρίξει η xiaomi με rom όπως όλες τις άλλες συσκευές.
-
Δε ξέρω ρε παιδιά απόψε δε με βλέπω να κοιμάμαι!!!
-
Βοηθάς αφάνταστα φίλε caeser, και ένα είναι σίγουρο πως αν τα πάρω και τα δύο θα με χωρίσει η γυναίκα! Έχω φάει άσχημο μπέρδεμα και παρόλο που η οθόνη και η φωτογραφική του note 2 είναι "αλλού", με εξιτάρει αφάνταστα το bezel free MIX...
-
Το δίλημμα είναι ποιο από τα δύο που παρουσιάστηκαν σήμερα? MI MIX ή MI NOTE 2 γιατί σε διαστάσεις είναι πάρα πολύ κοντά. Αν μπορεί κάποιος mod να βοηθήσει στα υπέρ/κατά να κατασταλάξουμε ρε παιδί μου, γιατί προσωπικά εκεί που ήμουν αποφασισμένος για την αγορά του MI NOTE 2, σκάει το ΜΙΧ και τρέχουμε και δε φτάνουμε!!!