Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 194.

• will do, reverting... Thanks Ok, επανήλθε με φλασάρισμα Ευχαριστώ πολύ.

• μετα την αναβάθμιση σε 6.8.25 εξαφανίστηκε το εικονίδιο Dolby

• mi5 - 4/128 3D black

recep - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παρατήρησα ότι η συσκευή υπέρ θερμένεται σε συνεχόμενη χρήση κάμερας..., υπάρχει ανάλογη εμπειρία κι από άλλους χρήστες? Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Παράθεση από Octaviastikos: “Μετά από πολλές διαφορετικές δοκιμές όπου κάναμε χθες με τον @dnomikos και τον @MIUI_ART απο της 6 το απόγευμα έως της 11 το βράδυ καταφέραμε και φτιάξαμε το mi5 ... πλέον δεν χρειάζομαστε το supersu διότι ενεργοποιήθηκε ξανά από την Miui ... Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί χώρος να έχουν την συσκευή οι ίδιοι έκαναν θαύματα εξ'αποστασεως!!! ” Ο δάσκαλος ευχαριστεί τους δασκάλους, μπορούμε να το πούμε και kung fu panda, σωστά??? Ένα τηλέφωνο στο Γιάννη σας έχω γατάκια

• Καλορίζικο @fotizz..., Θα το ξαναπώ πως η βοήθεια των παιδιών εδώ μέσα είναι αμέριστη, ωστόσο πιστεύω πως ένα βίντεο με την όλη διαδικασία θα ήταν ιδανικό, για "εμάς" τους τυφλούς που δεν το "έχουμε"!

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

recep - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Η xiaomi φαίνεται πως στοχεύει σχεδόν αποκλειστικά στις δύο μεγαλύτερες και αναπτυσόμενες αγορές προς το παρόν, Κίνα και Ινδία. Κακό για εμάς, καλό για την xiaomi φυσικά.

• Εντάξει παιδιά!, Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο καρντάσι @Octaviastikos για την υπομονή και την τηλεφωνική καθοδήγησή του να περάσω TWRP και ελληνική GTV, πράγμα το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να τα είχα καταφέρει μόνος μου μέσω των οδηγών! Τώρα μπορώ να χαρώ τη συσκευάρα σούπερναυαρχίδα της xiaomi Ευχαριστώ ΠΟΛΥ @Octaviastikos

• mi5 - 4/128 3D black

recep - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Thanks guys

• mi5 - 4/128 3D black

recep - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ξέρει κανείς τελικά αν το 4/128 μαύρο βγαίνει και σε γυαλί ή είναι μόνο κεραμικό?

• mi5 - 4/128 3D black

recep - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15037/

• mi5 - 4/128 3D black

recep - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα, Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής χρήστης του θρυλικού mi5 1/128 3D black edition. Ήρθε με προεγκατεστημένη stable αγγλοκινέζικη, και θα σας ζαλίσω με τις ερωτήσεις μου 1/ το μαύρο 4/128 είναι μόνο κεραμικό ή βγαίνει και γυαλί? 2/ έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και ήδη πήρα κωδικό με sms. 3/ ποιόν οδηγό να ακολουθήσω για ξεκλείδωμα, και ποια multi developer / greek να περάσω? (ομολογώ ότι δεν είναι και κανένα σαίνι, έτσι?) - η developer φαντάζομαι θα έχει προ…

• Mi5 Black vs Mi5 White

recep - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μαύρο κεραμικό παρέλαβα σήμερα.

• About Mi5

recep - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Αδερφέ γιατί μας το κάνεις αυτό??? Καλορίζικο!!! Το περιμένω κι εγώ

• Για να δούμε!

• About Mi Note Pro...

recep - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ..., έχουν γίνει τα νεύρα μου κοτσίδες περιμένοντας το mi 5 ceramic, και γλυκοκοιτάζω πάλι το note pro το οποίο πλέον έχει πάρα πολύ καλή τιμή 290 ευρώ!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από AbyssD: “Ναι υπαρχουν 3 διαφορετικες εκδοσεις του Mi Note Pro αλλα ολες υποστηριζονται στην Ελλαδα. Στο Vickmall στα σχολια μου ειχαν πει οτι δινουν την 2015021 αλλα οταν τους ρωτησα στο Chat μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουροι.. Τελος παντων δεν εχει σημασια γιατι με καμια δεν θα εχεις προβλημα. ” Υπάρχει διαφορά στα σπεκ, ή και στην τιμή? ποια η διαφορά τους?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Καλημέρα παίδες, Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις mi note pro?, πχ αυτό Original Xiaomi Mi Note Pro 4GB+64GB Smart Cellphone - Golden είναι πλήρως συμβατό με Ελλάδα?

• Mi5 PRO White Edition

recep - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Σε συνεργάτη μου στην κίνα στο επίσημο online της xiaomi όπως έχω πάρει και τα υπόλοιπα.

• Μέσα, και προτείνω το telescope στο λόφο του Προφήτη Ηλία Χαιδαρίου.