Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 194.
-
Xiaomi Mi Pad
recep - - Mi-Pad (Mocha)
ΜήνυμαΑχρείαστο να είναι, ευχαριστώ. Εγώ έμεινα στην 4.8.22 και είμαι οκ έως τώρα
-
Xiaomi Mi Pad
recep - - Mi-Pad (Mocha)
ΜήνυμαΤι ακριβώς έκανες δηλαδή φίλε μου?
-
Καλησπέρα κι από μένα, Ναι έχουμε και προβλήματα μνήμης και προβλήματα αυτονομίας με τη V6, αλλά βάζουμε πάντα την τελευταία ελληνική, αν μη τι άλλο μας αρέσει το γεγονός ότι "κάποια άτομα" κόβουν από το δικό τους πολύτιμο χρόνο για να μας δώσουν μια ρομ μεταφρασμένη έτοιμη, και είναι σα να συμμετέχουμε κι εμείς με κάποιο τρόπο (θέλεις με την ανακοίνωση των προβλημάτων , θέλεις με τη γκρίνια μας?)... Και στην τελική, μέσα από τη συμμετοχή και την εξέλιξη θα φτάσει κάποια στιγμή να γίνει καλύτερη…
-
αποριες για το mi3
recep - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΔε γίνετε προς το παρόν τελικά να προστεθεί ringtone κάτω των 100kb... User Guide on how to change your ringtone in MIUI V6 - MIUI General - MIUI Official Forum
-
αποριες για το mi3
recep - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από recep: “ Επιλέγω τη διαδρομή αυτή και φθάνω στο browse, επιλέγω music και δυστυχώς δε βλέπει τα αρχεία *.ogg που αντέγραψα εκεί παρά μόνο τα 10 άλλα τραγούδια.” Πήγαινε στη Μουσική => Ρυθμίσεις και απενεργοποίησε το Φίλτρο ανά μέγεθος.” Θα σκάσω!!!, πώς επιλέγω ρυθμίσεις / φίλτρο μουσικής???
-
αποριες για το mi3
recep - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από recep: “Ερώτηση 1: πριν κάνω την αναβάθμιση, έκανα backup μέσω recovery, και δε μπορώ να το "δω" μετά την αναβάθμιση.Ερώτηση 2: θέλω να αλλάξω ήχο κλήσης, βάζω το νέο ήχο στο φάκελο μουσική (extention: ogg 7.73kb), αλλά δε μπορώ να το βρω μετά...” 1. όταν την χρειασθείς , με τον ίδιο τρόπο , κάνεις restore2. αποριες για το mi3 το 3.” Επιλέγω τη διαδρομή αυτή και φθάνω στο browse, επιλέγω music και δυστυχώς δε βλέπει τα αρχεία *.ogg που αντέγραψα εκεί παρά μόνο …
-
Καλημέρα παιδιά, Πέρασα τη νέα 4,10,11 από recovery και όλα καλά προς το παρόν, και ευχαριστώ κι εγώ την ομάδα που κοπιάζει για να τα παίρνουμε εμείς έτοιμα. updt_zpsb7359651.jpg Ερώτηση 1: πριν κάνω την αναβάθμιση, έκανα backup μέσω recovery, και δε μπορώ να το "δω" μετά την αναβάθμιση. Ερώτηση 2: θέλω να αλλάξω ήχο κλήσης, βάζω το νέο ήχο στο φάκελο μουσική (extention: ogg 7.73kb), αλλά δε μπορώ να το βρω μετά...
-
Mipad
recep - - Mi-Pad (Mocha)
ΜήνυμαΛύθηκε με τοποθέτηση του update στη μνήμη του τηλεφώνου (αντί της sd)...
-
Εγκατέστησα την gtv-4.10.5 και θεωρώ πώς το κινητό έγινε πιο smooth. Ωστόσο η μπαταρία αδειάζει αρκετά πιο γρήγορα τώρα, και επίσης λείπει ο χάρτης που έδειχνε την αποφόρτιση σε σχέση με το χρόνο...
-
Mipad
recep - - Mi-Pad (Mocha)
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, Παρέλαβα το mipad μου και προσπαθώ να το αναβαθμίσω στην τελευταία Ελληνική ρομ, ωστόσο δεν υπάρχει εγκατεστημένη η εφαρμογή updater. Έτσι κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22 στο pc μου, τη μετονόμασα σε update και την έβαλα στη ρίζα στην κάρτα SD, και μπήκα με vol+ & power σε recovery προσπαθόντας να φλασάρω τη ρομ στο system one. Δυστυχώς όμως τώρα μου λέει: rename the rom in SD to "update" and try again. Η μετονομασία έχει γίνει σωστά όμως (…
-
Settings/Sound/Volumes = τσέκαρε την ένταση, το έπαθα κι εγώ...
-
Παράθεση από eltsil: “Παιδια ηπαρχει θεμα με τη εφαρμογη της καμερας στην εκδοση 18 για MI3. Αν κραταω την συσκευη στα πλαγια και ανοιξω την εφαρμογη της καμερας με πεταει εξω.Αλλα το αξιοσημειωτο ειναι πως το hdr παραμορφωνει την φωτογραφια κ την κανει σαν σκιτσο τις περισσοτερες φορες.” Κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με το φίλο... Η φωτογραφική δεν ανοίγει σε πλάγια θέση!
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από recep: “Καλημέρα στην κοινότητα, Να τη βάλω την Ελληνική 4,7,18 ή έχει bug ακόμα?” περίμενε την επόμενη” Την έβαλα ήδη
-
Καλημέρα στην κοινότητα, Να τη βάλω την Ελληνική 4,7,18 ή έχει bug ακόμα?
-
Παράθεση: “ τώρα είδα την συσκευή σου MI-TWO, ” mi3w έχω βασικά και αφορά αυτό... (το mi2 το έχω πλέον 2η συσκευή)
-
Παράθεση: “ Παράθεση από recep: “Παίδες έχω περάσει πρόσφατα την miui 4.7.11 (4.4.3) στο mi3w μου. Μπορώ να κατεβάσω την xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.15.1-4.7.11.zip και να την εγκαταστήσω μέσω updater / installation pack???” ναι , Από τον φάκελο system/updater/ κ.λ.π. τα ξέρεις ” Αφού ήδη έχω την multi 4.7.11 σίγουρα μπορώ να περάσω την ελληνική χωρίς πρόβλημα? Επίσης ποιά είναι η διαφορά της ελληνικής, με αυτή που έχω τώρα αν αλλάξω τη γλώσσα και βάλλω ελληνικά?
-
Παίδες έχω περάσει πρόσφατα την miui 4.7.11 (4.4.3) στο mi3w μου. Μπορώ να κατεβάσω την xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.15.1-4.7.11.zip και να την εγκαταστήσω μέσω updater / installation pack???
-
Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για ημερομηνία παραγωγής ακόμη... Θα πάει μακριά η βαλίτσα όμως δεδομένου ότι πρώτα θα βγει η έκδοση TDD LTE 16 gb, μετά η TDD LTE 64 gb, μετά η έκδοση FDD LTE 16 gb, και μετά εκείνη που προσωπικά θα επιλέξω (FDD LTE 64 gb), αν τελικά δεν πάρω κάποιο άλλο αφού εξαντληθεί η υπομονή μου
-
Ήδη έχει ανακοινωθεί επίσημα για Σιγκαπούρη... Μέσα στο 2014 θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις πιστεύω.
-
Mi3 μόλις το παρήγγειλα!
recep - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Cr3ativ7: “11GB.” 10gb + 1 κάθε μήνα είναι...