Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 179.
-
καλησπέρα ευελπιστώ ότι θα είναι μέσα στην λίστα και το hennessy μπας και αποτινάξω από μέσα του την τελευταία dev rom με china source.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από gkalen: “@instant_diver Καρφωσε από πάνω την απλή xtrv για σιγουριά .. ” Παράθεση από instant_diver: “Παράθεση από gkalen: “@instant_diver Καρφωσε από πάνω την απλή xtrv για σιγουριά .. ” Σας ευχαριστω πολύ για την συμβουλή και την προτροπή. Έβαλα την XTRV να κατεβαίνει κι ελπίζω να μ΄ην ξαναενοχλήσω το νήμα με 'μπελάδες'" ” Αγαπητοί chefs, η συμβουλή σας να περάσω την xtrv από πάνω έιναι ότι καλυτερο έχει συμβεί στην συσκευή μου αφότου ξεκινησα να βάζω τις devs στο nikel μου. Η συσ…
-
Παράθεση από gkalen: “@instant_diver Καρφωσε από πάνω την απλή xtrv για σιγουριά .. ” Σας ευχαριστω πολύ για την συμβουλή και την προτροπή. Έβαλα την XTRV να κατεβαίνει κι ελπίζω να μ΄ην ξαναενοχλήσω το νήμα με 'μπελάδες'"
-
καλημέρα σε nikel που είχε 8.3.1 με eu source πήγα στην 8.3.8 global με factory reset. Χρησιμοποίησα τον arΩma installer για να επιλέξω εγώ τι θα εγκατασταθεί. Στο twrp όταν η μπάρα προόδου έφτασε κάπου στο 10 % έκανε επανεκκίνηση και άνοιξε η συσκευή και μου ζήτησε να βάλω τον κωδικό του mi account. Αφού το έβαλα και συνέχισα, όταν τελικά άνοιξε η συσκευή παρατήρησα ότι τίποτα από όσα είχα επιλέξει μέσω του installer, δεν είχε εγκατασταθεί (πχ root, gmail, adway, mozilla browser, number fixer, …
-
Καλησπέρα και πάλι, πήρα τελικά την απόφαση να κάνω αναβάθμιση σε nikel από 8.3.1 με eu source σε 8.3.8 με global source. Να την κάνω μέσω updater που μου ήρθε ειδοποίηση ή να την κατεβάσω από τους σερβερς; Θέλω για πρώτη φορά να κάνω backup μέσω twrp για τον φόβο των Ιουδαίων. Να τικάρω τα πάντα ή κάποια συγκεκριμένα? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την καθοδήγηση
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλησπέρα κι από μένα σε hennessy, όπως έγραψα και χθες βραδυ στο νήμα της beta 2, με ενημέρωση μέσω updater μου έβγαζε να κάνω αναφορά διότι η Ασφάλεια δεν λειτουργεί κι έπεφτε σε bootloops. Δοκίμασα ένα fix που μου πρότεινε ο @dnomikos αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα. Έβαλα την διορθωμένη arΩma επίσης με factory reset και η συσκευή είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά οπως και πριν με bootloops και αναφορά για Ασφάλεια. Τελικά έβαλά την XTRV κι εδω και 1 ώρα δεν έχω κανένα παρατράγουδο. Αν η arΩm…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από instant_diver: “σε hennessy , έκανα factory reset και προσαρμοσμένη εγκατάσταση για να βάλω αυτά που θέλω και όταν άνοιξε η συσκευή με τάραξε στο να μου βγάζει αναφορά σφάλματος ότι η Ασφαλεια δεν λειτουργεί. Οταν με χίλια ζόρια όλοκληρώθηκε η εγκατάσταση και μου έβγαλε μήνυμα ότι εγκαταστάθηκε η ρομ και μπήκε στην αρχική οθόνη, επεσε σε loop και μου βγάζει το logo XTRV με τις 3 τελιτσες μπαίνει στην αρχική οθόνη , ξανά logo και πάει λέγοντας. Το έσβησα, μπήκ…
-
σε hennessy , έκανα factory reset και προσαρμοσμένη εγκατάσταση για να βάλω αυτά που θέλω και όταν άνοιξε η συσκευή με τάραξε στο να μου βγάζει αναφορά σφάλματος ότι η Ασφαλεια δεν λειτουργεί. Οταν με χίλια ζόρια όλοκληρώθηκε η εγκατάσταση και μου έβγαλε μήνυμα ότι εγκαταστάθηκε η ρομ και μπήκε στην αρχική οθόνη, επεσε σε loop και μου βγάζει το logo XTRV με τις 3 τελιτσες μπαίνει στην αρχική οθόνη , ξανά logo και πάει λέγοντας. Το έσβησα, μπήκα σε TWRP , έκανα ξανά factory reset , ξανά εγκατάστα…
-
Καλησπέρα όλοι όσοι έχουμε dev rom απο .eu, θα πρέπει να κάνουμε factory reset ? Καλό θα ήταν να το ξέρουμε εκ των προτέρων, προτού αρχίσουν τα bootloops κλπ
-
Καλημέρα αφότου ξανανέβηκε διορθωμένη η ρομ για hennessy, δοκίμασα την arωma installer και όλα κύλησαν κατ' ευχήν . Κολλησε στις 3 τελίτσες για 18 λεπτά και καρδιοκτύπησα να πω την αλήθεια. Την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση. Δεν μου δουλεύει καθόλου η μαμά browser, στο play store σε όποια εφαρμογή πατήσω το 'περισσότερα' μου κάνει force closure ενώ στο viber που διάβασα ότι δεν καλοδουλεύει σε άλλα παιδιά σε εμένα κανει κλήσεις και βιντεοκλήση. Wifi & data δουλεύουν άψογα. Η διαχείρηση ραμ δείχνει…
-
επιβεβαιώνω ακριβώς τα ιδια προβλήματα εγκατάστασης με αρώμα σε hennessy που είχε και ο @bzanios/ Δεν μπηκα στον κόπο να βάλω xtrv. κι αυριο μέρα του θεού ειναι !!
-
καλησπέρα την προηγούμενη βδομάδα έβαλα την beta σε hennessy με factory reset διοτι πηγα από stable σε dev. Επειδή έμεινα ευχαριστημένος και θέλω να την βάλω σε nikel που έχει arωma 8.2.1 , μπορώ να κάνω την μετάβαση χωρίς factory reset επειδή είναι dev, ή δεν το γλιτώνω ? ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
καλημέρα κι από μένα σε Redmi Note 3 (hennessy) που είχε την τελευταία stable, του πέρασα με factory reset αυτήν την rom (xtrv, όχι με arωma installer). Αν και κάποιες στιγμές κάνει κάποια lagαρίσματα, σε γενικές γραμμές είναι αρκετά γρήγορη με καλή διαχείριση ραμ και ακόμα καλύτερη μπαταρία. Στο σπίτι μέσα έχω σαφή βελτίωση στην σύνδεση wifi αλλά και με το σήμα 4G της Cosmote. Δεν έχω δοκιμάσει gps και bluetooth . Στις τρεις συμπληρωμένες μέρες που την χρησιμοποιώ αυτήν την ρομ, ενώ κλεινω την …
-
-
-
Καλημέρα Σε Redmi Note 3 (hennessy) και Redmi Note 4 (Nikel) η εγκατάσταση κύλησε ομαλά. Στις 36 ώρες λειτουργίας τους, δεν έχουν εμφανιστεί κανένα force closure ή κάτι να μην λειτουργεί. Σας ευχαριστούμε πολύ για όσα μας προσφέρετε
-
-
καλησπέρα σε nikel και hennessy περάστηκε από χθες βραδυ με ΟΤΑ χωρίς να εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Εντυπώσεις μέσα στην βδομάδα. Σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για τα όσα μας προσφερετε