Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 229.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από K4rMa: “Δε μου το εβγαλε οντως παντως τα drivers τα εβαλα ολα με επιτυχια δε ξερω τι να πω.. ” Έκανες Reboot μετά την εγκατάσταση των Drivers ? ” 333333.png Οταν μπαινει σε fastboot παει να κανει εγκατασταση τον επεξεργαστη και δε μπορει.

• Δε μου το εβγαλε οντως παντως τα drivers τα εβαλα ολα με επιτυχια δε ξερω τι να πω..

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από K4rMa: “Τελος παντων το κατεβασα. ” Α...οκαυ... Άρχισες παραπάνω και έλεγες "που είναι το εικονικό CD...Κ.Λ.Π...." και δεν είχα καταλάβει σε ποιό στάδιο βρισκόσουν... Νόμιζα ότι ξαφνικά άρχισες να αναζητάς ένα εικονικό CD...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Τώρα κατάλαβα! ” Αλλα προβλημα/ image.png Failed στο δευτερο command οπως επισημανε και ο φιλος στη πρωτη σελιδα.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από K4rMa: “Τον αποθηκευτικο χωρο τον εμφανιζει, το εικονικό CD-ROM δε δειχνει για να κανω εγκατασταση το Mi Suite αμα το κατεβασω απο το internet Και προχωρησω τη διαδικασια χωρις να το εμφανιζει θα επηρεασει αρνητικα? ” Τι εννοείς??? Για ΠΟΙΟ εικονικό CD ROM μιλάς??? To Mi PC Suite είναι πρόγραμμα... το κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση όπως όλα τα προγράμματα στα Windows... Αλλά για να φλασάρεις την Ελληνική ρομ... δεν το χρειάζεσαι το Mi Pc Suite... ” Προφαν…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από K4rMa: “Δε μου βγαζει το εικονικο cd... εκανε τα drivers εγκατασταση τα βρηκε μονο του.. αλλα το cd για το Mi PC Suite δε το βρηκε. ” Αν δεν βλέπεις τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής (αν εννοείς αυτό) ενεργοποίησε στην συσκευή Usb Debugging ” Τον αποθηκευτικο χωρο τον εμφανιζει, το εικονικό CD-ROM δε δειχνει για να κανω εγκατασταση το Mi Suite αμα το κατεβασω απο το internet Και προχωρησω τη διαδικασια χωρις να το εμφανιζει θα επηρεασει αρνητικα?

• Δε μου βγαζει το εικονικο cd... εκανε τα drivers εγκατασταση τα βρηκε μονο του.. αλλα το cd για το Mi PC Suite δε το βρηκε.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Με το καλό να σου έρθει !!! Την πρώτη φορά ακολουθούμε αυτό τον οδηγό, και στις επόμενες αναβαθμίσεις θα χρησιμοποιήσεις τον updater της MIUI ή το TWRP Recovery που θα έχεις στην συσκευή σου. ” Eυχαριστω για τη διευκρινιση γιατι πολυ πιθανον να εκανα αυτον: Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") - HowTo/Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr Για ποιες περιπτωσεις ειναι ο πανω?

• Το Xiaomi Redmi Note 2 Prime που αγορασα και ερχεται αυτη τη εβδομαδα, να ακολουθησω αυτον τον οδηγο? Δε υπαρχει πιο απλος τροπος?

• Κινεζογιορτές! Μάλιστα! Ευχαριστωωωωω..

• Αυτή τη εβδομάδα δε θα βγει καινουργια ? Δε βλεπω να βγαλαν το changelong preview στο en.miui.com

• Με βοήθησε ο @dnomikos δοκιμασα τα παντα αν ηταν προβλημα software δηλαδη εβαλα mi recovery εκανα flash all με το mi flash κλπ. και δε εγινε τιποτα... Αντιμετωπιζω τρομερο lag οχι συνεχεια καποιες φορες και επανερχεται μετα απο λιγο μονο του..... Υποψιαζομαι οτι το προκαλεσα εγω καθως καθαρισα το charging port για να βγαλω τη σκονη και απο εκει π μπενουν τα ακουστικα.... Πως γινεται να μαθω για να αγορασω ανταλλακτικα? Ειναι εφικτο ?

• Παράθεση από Giorgos Papageorgiou: “Θα τους δωσω 2 μερες ακομα προθεσμια. Αν δεν λάβω θετικη απαντηση θα στειλω email” Ανοιξε το dispute στο Paypal και αστους να μιλησουν μεσω Paypal να σου δωσουν απαντησεις. Ανεβασε και τη photo στα συννημενα στο paypal ως αποδειξη κ τελος σου στελνουν καινουργια... Πες οτι δε μπορεις να τη στειλεις και πισω λογο οικονομικων και καθαρισες. [Cant afford to send it back]

• Το οποιο το βρισκω? Και πως το τρεχω?

• Επισης lag τρωει πολυ ασχημα παθαινει κατι εγκεφαλικα στα οποια κολλανε τα παντα απο apps κ Ui μεχρι και τα buttons ανταποκρινονται αργα..... Τι εγινε ρε παιδια μετα το clena install Π εκανα κ αντιμετωπιζω τετοια προβληματα? Να αναφερω οτι εκανα ολα τα format που εχει καθως και ολα τα wipe εσβησα τα παντα δε αφησα τιποτα απο recovery που ειχε επιλογη για clean και περασα τη rom επιτυχως απο adb command line χωρις κανενα θεμα μονο που οπως σας ειπα σκαλωνει ασχημα.......... κ εχω δοκιμασει κ 3-4 …

• Πηρα ενα android tv box προσφατα...δουλευε κανονικα και μετα απο 10 λεπτα μου καηκε... δε ανοιγε προσπαθησα με διαφορους τροπους οι μερες περνουσαν... δε ηθελα να μπω καν σε διαδικασιες επιστροφης μεχρι που μετα 2-3 εβδομαδες αφου δε εγινε τιποτα και ειχε νεκρωσει ολικα... ανοιγω ενα dispute στο paypal και ουτε χρειαστηκε να παραχωρησω αποδειξεις κλπ πως καικε και γιατι... το επισημανα ως προβληματικο και το Paypal με τη σειρα του εβαλε το china-store να απαντησει.. αλλα τι να πουν κι αυτοι.... …

• Κι αμα σου εκαναν και παλι νερά ανοιγες ενα dispute στο Paypal τους εδειχνες και το βιντεο καθως εκανες εγκατασταση την οθονη και 99% το PayPal θα ηταν με το μερος σου και θα τους υποχρεωνε α στειλουνε καινουργια οθονη αφου τους στειλεις τη προβληματικια η να σου παραχωρησουνε refund.

• Ξαφνικα αντιμετωπιζω lag σε ολα και στο UI και στα Apps! Edit: Εφτιαξε μονο του! :s

• Antutu score από τα xiaomi

K4rMa - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

5.9.24 GR Mi4 View image: Screenshot com antutu ABench Mark 2015 09 26 22 1

• Ειχα την 5.9.11 μεχρι που αποφασισα να κανω clean το κινητο στα παντα... εκανα ολα τα wipe και περασα μεσω adb την 5.9.17 και τωρα περασα την 5.9.24 απροβληματιστα σε ολα... εχω μονο ενα θεματακι... Στα καλα καθουμενα κλειδωνει η οθονη μαυριζει.. κ ξεσκαλωνει αφου πατησω το Power button 10-15 φορες. Τυχαιες στιγμες και δε ανοιγει με τη μια με το power button δηλαδη θελει λιγες φορες... Τι να φταιει ?

• Παράθεση: “​”Στο Μi4 δε βλεπω να υπαρχει κανα θεμα απο τη πρωτη ROM που δημοσιευθηκε αρχικά την οποια και περασα.... να τη ξανα περασω δηλαδη τι αλλαξε? Μη γινει τιποτα χειροτερο!!!