Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.
-
Ρε παιδιά θα το σπάσω μου φαίνεστε Ενώ όλα καλά όταν το κλείνω το μποξακι αυτό κάθε 5 λεπτά ακριβώς ανοίγει (ΚΑΙ φυσικά και η tv) είναι πολύ σπαστικό Και τι δεν είδα στις ρυθμίσεις, αναγκάζομαι να το βγάζω από το ρευμα
-
Υπηρεσίες Google Play
fotisbasm - - Mi 10 (Umi)
ΜήνυμαRedmi note 8 , redmi note 8pro ,redmi 9 pro και τωρα mi10 , αυτο το "υπηρεσιες google play" ολο στην διαχείριση ενεργειας το βλεπω στα 8% με 10% και μου καθετε στο λαιμο , οτι και να κανω αυτο εκει , σε ενα p30pro και σε ενα p smart pro της huawei παιζουν στο 1,5% τι διάολο; Πως θα το ριξω το ποσοστό; Εσεις ποσο εχετε;
-
Εγω το μονο δυνατο αρνητικο που βρηκα και με χαλασε πολυ , ειναι το αδυναμο bt , το συνδεω με miband 3 (αλλα το εχω δοκιμασει και με το 4) μολις λιγο απομακρυνομαι αμεσως αποσυνδεετε , με το mi a3 που εχω και με ενα honor 8x δουλευει τελεια , ,τι hard reset και τι δεν δκιμασα , το note 8 ειναι global me offical rom
-
Redmi note 8 ή 8T
ΜήνυμαΓιατι τοσο λαχτάρα για το 8t;;; μονο για το nfc; παρε το 8 να εισαι σίγουρος
-
bluetooth-wifi
ΜήνυμαΕγω εχω θεμα μονο με το bt, αποσυνδεετε πολυ ευκολα με το mi band3 που εχω, καμια λυση;
-
Να πω και εγω το παραπονο μου και τον πονο μου , εχω ενα Redmi Note 4 Global Rom με την τελευταια ρομ , ολα ρολοι απλα παρα πολλες φορες μου κανει το εξης (και στην τελευταια ρομ αλλα και στην προηγουμενη) Ειμαι παραδειγμα μεσα σε μια εφαρμογη και ξαφνικα με πεταει εξω , ειναι σπαστικο μιας και διαβαζω ενα κειμενο π.χ. στο facebook και μετα αντε να το βρω , μου το κανει σε πολλες εφαρμογες , το ωραιο ειναι εαν με πεταξει μια φορα εξω και ξανα μπω , δεν με ξαναπεταει εξω !!!, δηλαδη παταω να αναψ…
-
Νεο μελος νεος κατοχος θα χαρω να δω και να μαθω απο εσας