Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 140.

• Παράθεση από SoNik+: “Δεν μας λες καλυτερα ποιο ειναι το κινητο η ακριβώς ολες τις συχνοτητες-μπαντες που γραφει οτι υποστηρίζει? ” Σωστός, Λοιπόν το ένα είναι το digoor dg 22 DIGOOR DG22 IP68 2.4'' 3000mAh Power Bank Flashlight Loud Speaker Dual SIM Waterproof Feature Phone DIGOOR DG22 IP68 2.4'' 3000mAh Power Bank Flashlight Loud Speaker Dual SIM Waterproof Feature Phone Sale - Banggood.com Και το δεύτερο που κοιτάω είναι το vkworld stone v3 plus Vkworld Stone V3 Plus 2.4 Inch 3000mAh IP54 Pow…

• Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν ένα τηλέφωνο που έχει μόνο 2g δίκτυο ( 850) μπορεί να λειτουργήσει Ελλάδα; Είναι ένα φτηνό αδιάβροχο και καλά κινέζικο αλλά λειτουργεί μόνο με 2g Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Narsilea - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Εγω σε δική μου συσκευή δεν βάζω ποτέ 2 antivirus. Αν πιστεύεις ότι σε καλύπτει καλύτερα κράτα το, απλά μυνήματα σαν αυτό που πόσταρες δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί..” Το διέγραψα ήδη Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@Narsilea σε γενικές γραμμές δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να χρησιμοποιούμε 2 antivirus συγχρόνως (σε οποιαδήποτε συσκευή). Από την στιγμή που η Miui εχει ενσωματωμένο, η ύπαρξη και άλλου μπορει τελικά να δημιουργήσει θέμα..” Λες δηλαδή να αφαιρέσω το mcAfee? Απλά είχα την εντύπωση ότι τρέχει διαρκώς ,αυτό πώς το κάνω στο xiaomi? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com Tι ακριβώς αγοράσατε: XIAOMI Mi note 3 ,blue 6GB RAM 64GB ROM Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 24 μέρες Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - direct mail Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): νομίζω πήρε λίγο παραπάνω για να το παραλάβω. Αψογη συσκευασία. Ηρθε χωρίς EU Plug. Την επωνυμία…

• McAfee security ...

Μήνυμα

Μου εντόπισε την παρακάτω εφαρμογή ως trojian ...ξέρει κανείς κάτι; Δεν μπορώ να την απενεργοποιήσω αλλά και αν μπορούσα πρέπει ή λέει ότι να ναι το mcAfee? 4542a1d4f3a885fe40a857eaafb1404d.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους!! Και εγώ πρόσφατα απέκτησα το mi note 3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Σας παραθέτω φωτογραφίες και ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει τι ακριβώς παίζει με τα usb type c καλώδια γιατί διαβάζω για συμβατότητα και για πιθανές ζημίες αν δεν υπάρχει αυτή... Με αυτά που πήρα εγώ παίζει να έχω προβλήματα; Επίσης έχω έναν ταχυφορτηστη της xiaomi dc443540ec9a0d4cc22a451b67c80a97.jpgd95889c9c9bc3a2fe7eef03abcf907de.jpgc8ecdd2f67c1de6ab137c4a2dbb391e1.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 3 …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Παράθεση από NasDriver: “Πληρώνεις και μάλιστα πολλά ! ” Πάρα πολλά πληρώνεις με DHL να μην το επιλέξει ο @Narsilea με τίποτα” Ποιο από τα τρία είναι το σωστό να επιλέξω;0182ed7ed7a3e6adcf01068c3654896e.jpg Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δες σε: Gearbest = Priority Line (EU express) ή Belgium post registered Vickmall = Priority mail Banggood = Priority mail” Μόλις μου απάντησε από το aliexpress το honk kong goldway ότι μεdhl δεν πληρώνεις τελωνείο .... Κάνω λάθος εγώ ; Γιατί είχα την εντύπωση ότι με dhl πληρώνεις τα πάντα!!! Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δες σε: Gearbest = Priority Line (EU express) ή Belgium post registered Vickmall = Priority mail Banggood = Priority mail” Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αγορά mi note 3

Μήνυμα

Καλημέρα ! Σκοπεύω να προχωρήσω στην αγορά του τηλεφώνου άμεσα (δεν έχω πλέον καμία συσκευή!!)Μπορεί να βοηθήσει κάποιος, με τα καταστήματα και κυρίως με πληροφορίες σχετικά με τελωνείο; Με το aliexpress κάποια επιλογή; Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα! Σκέφτομαι να προχωρήσω και εγώ στην αγορά του mi note 3, έχεις να μου προτείνεις site? Έχω πάρει στο παρελθόν από εξωτερικό αλλά τώρα με το τελωνείο δεν ξέρω τι να επιλέξω, επίσης σε σχέση με το m6 τι έχεις να πεις; Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Μην ξεχάσεις και αντίγραφα, θα χαθούν όλα με το πέρασμα της fastboot rom ! ” μπορεις να μου προσδιορίσεις ποια ειναι η κατάλληλη ρομ; γιατι εχει πολλες επιλογες στο redmi note 3 pro? κατεβαζω την global stable fastboot rom , φανταζομαι το special edition ειναι για το kate? εγω εχω kenzo

• RE:

Narsilea - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Narsilea: “miui global 7.3/stable 7.3.6.0.0 (LHOCNDD) Official fastboot rom xtrv 6,12,8 beta1 ” Official fastboot rom ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) =============== Νοε 18th 2017, 9:51am =============== Η πρώτη ρομ που είχες ήταν unofficial, έπρεπε πρώτα να περάσεις μία fastboot rom α γίνει σαν να βγήκε από το εργοστάσιο και μετά να συνεχίσεις για την ελληνική ρομ. Καλό θα ήταν τώρα πριν ξεκινήσεις κάτι, να κοιτάξε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το -2% ήταν πρόβλημα σε unofficial rom, έχεις περάσει ποτέ fastboot rom ?” Η διαδρομή των ρομ μου είναι miui global 7.3/stable 7.3.6.0.0 (LHOCNDD) xtrv 6,12,8 beta1 xtrv 7,1,19 Beta2 xtrv 8,1,1 beta1 Αλλά όταν λες σε fastboot rom θυμησε μου...; Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μπες στο TWRP και δοκίμασε να πας wipe > advance wipe > επιλέγεις τα cache & dalvik art cache > swipe to wipe και μόλις τελειώσει reboot to system” Καλημέρα, έκανα την διαδικασία και ενώ πίστευα ότι δεν θα την ολοκλήρωνε το τηλέφωνο (νόμιζα ότι θα έκλεινε) τα κατάφερε. Το άφησα την νύχτα εκτός φόρτισης και πάλι άντεξε και τώρα το πρωί που το έβαλα ενώ λέει ότι φορτίζει και έχει το λαμπάκι αναμμένο δείχνει ακόμα -2%...! Λες να συμβαίνει κάτι με την Ρομ; Στάλθηκε από το Le…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?” Δεν το έχω ξαναπάθει και την Ρομ την έχω καιρό!890728ebeed40b7e266bfc8e002201a6.jpg Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά έχω το redmi note 3pro και χθες ξαφνικά η μπαταρία έπεσε από το 50% στο -2% και δεν φορτίζει καθόλου. Είναι άδειο το τηλέφωνο από ενέργεια και αν το βγάλω από την μπριζα μετά από λίγο κλείνει. Είχα παλιότερα ένα πρόβλημα όπου είχα βάλει το τηλέφωνο σε ταχυφορτιστη, κατι χάλασε και δεν φορτιζε καθόλου,πρόβλημα το οποίο λύθηκε με την βοήθεια ενός εξαιρετικού τεχνικού (τα ευχαριστήρια έπονται...) Τώρα με το -2% τι κάνω; Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, έχω ξαναγράψει παλιότερα αλλά δεν έβγαλα άκρη τότε οπότε κάνω άλλη μια προσπάθεια! Σύνδεσα το τηλέφωνο μου σε έναν ταχυφορτιστη και ούτε άναψε λαμπάκι ούτε φόρτωσε...πότε ξανά!! Από τότε δεν φορτίζει με κανέναν και δεν συνδέεται μέσω usb ούτε σε pc. Άλλαξα την πλακέτα του usb μήπως και την είχα κάψει και δεν δούλευε, πήρα και δεύτερη πλακέτα μήπως και η πρώτη είχε κάποιο πρόβλημα αλλά τίποτα, λέτε να έγινε ζημιά στην μητρική; Υπάρχει περίπτωση να είναι αλλού το πρόβλημα; Καλωδιοταινία…

• Επίσης εγώ έχω έναν ugreen με δύο θύρες usb (ταχύ φορτιστής υποτίθεται ) και τον δούλευα πολύ καιρό αλλά όλα μια χαρα (δεν έκανε γρήγορη φόρτιση φυσικά αλλά φορτιζε σωστα) Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk