Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 140.

• προβλημα με restart

Narsilea - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

hennessy γραφει και ειναι κλειδωμενος ο bootloader

• προβλημα με restart

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για κάνε αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Την οθόνη ποιος την άλλαξε ? ” ο ιδιος....εγω ειπα να βγαλω το φιδι απο την τρυπα.....θα δω αν ειναι ο bootloader ξεκλειδωτος τωρα Παράθεση από stamatisv: “Μάλλον πάμε εδώ Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) (με το modified fastboot) . Αν δεν είναι κάποιο άλλο hardware θέμα ” και μολις ενημερώθηκα οτι δεν ειναι καν το pro ειναι το απλο με …

• προβλημα με restart

Μήνυμα

οχι ουτε ξεκλειδωμα ουτε twrp ουτε ελληνικη ρομ μια κινεζικη ειχε multi language, ουτε ξερω ποια....το τηλ ειναι φιλου εχω καταφερει και εχω μπει σε fastboot μεχρι εκει

• Miui music app Δεν λειτουργεί

Narsilea - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

ολα ανοιχτα ειναι...

• προβλημα με restart

Μήνυμα

καλησπερα, το redmi note 3 pro μετα απο αλλαγη σπασμενης οθονης που ειχε κανει διαρκως restart χωρις να φευγει ακθολου απο το logo του "ΜΙ"... καταφερα και το εβαλα σε fastboot mode αλλα μεχρι εκει...μετα τι να κανω; καμια ιδεα;

• Miui music app Δεν λειτουργεί

Narsilea - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Παιδιά το επίσημο miui app μουσικής δεν βρίσκει καθόλου τα κομμάτια που έχω στο τηλέφωνο μου, παρόλο που βρίσκονται στον σωστό φάκελο, βλέπω και διαβάζω ότι γενικά παίζει πρόβλημα με αυτό, καμία λύση; έκανα καθαρισμό στα data από τις εφαρμογές αλλά δεν άλλαξε τίποτα, είχα την xtrv 6,12,8 beta1 (δεν δούλευε) έβαλα την xtrv 7,1,19 Beta2 (δεν δούλευε) και χθες πέρασα την τελευταία stable για το Redmi note 3pro Kenzo την xtrv 8,1,1 beta1.... Και πάλι δεν δουλεύει.... Καμία ιδέα; είναι σημαντικό κομμ…

• Redmi note 3 pro Kenzo, το είχα ρυθμίσει να φενεται! Άλλαξε; θα το φτιάξω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, για να μπω σε stable από developer πρέπει να κάνω factory reset? Επίσης η dev που έχω είναι Beta2 και θέλω να πάω σε αυτήν εδώ την stable τι άλλο πρέπει να προσέξω; fcd23e1dc4b86d266cbe4fe4832e179f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επίσης δεν μου εμφανίζει τα τραγούδια που βάζω μέσα στην εφαρμογή του τηλεφώνου που τα κάνει αναπαραγωγή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, έβαλα την ρομ σε redmi note 3pro με factory reset πρώτα και την πέρασα μέσω εντολών adb, τώρα βλέπω πως δεν μου εμφανίζει την ημερομηνία στην αρχική οθόνη ενώ αν πατήσω κάτω από την ώρα με μεταφέρει στο ημερολόγιο, δεν ανοίγει τα δεδομένα, έχει θέματα και με την φωτεινότητα της οθόνης,(συστηματικά είναι στο τέρμα χαμηλό, παρόλο που την ξανά ανεβάζω) τα μηνύματα είναι με πολύ λίγους χαρακτήρες και δεν βγάζει την επιλογή της αναζήτησης όταν κατεβάζω την οθόνη για να μπω στις γρήγορες επ…

• Καλημέρα έχω αυτή την ρομ και αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα(δεν δουλεύει το search στην οθόνη που κατεβάζεις, δεν περνάνε τα αρχεία μουσικής στο player κτλ , τι διαδικασία πρέπει να κάνω για να αναβαθμίσω στην νέα dev που γράφετε; c8e9d6ee8b5486227a258dd797d2474b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ειχα μια stable αγγλικη oficial και εκανα την μετεγκατασταση μου στην τελευταια ελληνική, αλλα οπως καταλαβα το mi cloud δεν ειχε αρκετο χωρο και τις τελευταιες φωτογραφιες δεν τις ειχε κανει backup και τις εχασα...πριν προχωρησω στην διαδικασια ειχα βρει απο το file explorer ενα αρχειο στον φακελο backup με ονομα __hs__kv_backup, δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα το αντεγραψα στο pc. μηπως με αυτο μπορω να κανω κατι; γενικα μπορω να κανω τιποτα;;; edit, ειχα κανει backup απο την συσκευη...αλλα μαλλον …

• Παιδιά καλησπέρα κάποιος έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο; μήπως υποθέτουμε τι φταίει; να το στείλω πίσω;;;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καμιά ιδέα κάποιος; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά, έχω το τηλέφωνο μέσα σε θήκη και τυχαία σήμερα ενώ το έβγαλα για να το καθαρίσω παρατήρησα αυτό το μικρό εξόγκωμα 566fb243895c5c015828c5c2fce07fd1.jpg Το έχετε ξαναδεί; τι προτείνετε να κάνω; είναι από υπερθέρμανση; χτύπημα δεν έχει η συσκευή πάντως! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πρόβλημα με twrp

Μήνυμα

Έβαλα αυτή που είχα για να ξεκλειδωσω και μπήκε... Θα πάω μετά να την αλλάξω, ευχαριστώ πολύ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πρόβλημα με twrp

Μήνυμα

Μπήκε, αν και μπήκε ξαφνικά από το047% τώρα δεν κάνει σύνδεση με Mi account κολλάει στην λήψη πληροφοριών ασφαλείας συσκευής Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πρόβλημα με twrp

Μήνυμα

Μπήκε ευχαριστώ πολύ, άσχετο αλλά στην πρώτη οθόνη μου ζητάει password Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πρόβλημα με twrp

Μήνυμα

Μπορώ να το κάνω ξανά χωρίς κάποια απεγκατασταση πρώτα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πρόβλημα με twrp

Μήνυμα

Έκανα την εγκατάσταση μέσω adb αλλά όταν πάω να μπω μου βγάζει μια εικόνα της συσκευής με την κατάσταση του usb καλώδιου, αν το έχω ή όχι στο τηλέφωνο. Να ξανακάνω τα ίδια βήματα μήπως δεν το έκανα σωστά πριν; πρέπει να το κάνω απεγκατασταση πρώτα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk