Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 140.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαok το κατεβαζω τωρα...θα το περασω στο τηλεφωνο και μετα θα το ανοιξω μεσω του updater αλλα πρεπει να κανω και Please wipe all data in Recovery mode if you want to update to a discontinuous ROM version, or downgrade to an older ROM version using MIUI full ROM pack που γραφει ο οδηγος; μετα απλα θα τρεξω το unlock tool και θα γινει το θαυμα;;;
-
ΜήνυμαAndroid version 6.0.1
-
Μήνυμαrom MIUI GLOBAL 8.0 stable 8.0.4.0 (MHRMIDG)
-
Μήνυματο συγκεκριμενο ειναι kate γιατι με ενα γρηγορο ψαξιμο ειδα οτι αν ειναι 2015161 το μοντελο τοτε ειναι kate... δεν εχω αποφασισει lolipop η marshmallow... ποια η διαφορα; εμενα απλα με ενδιαφερει να βαλω μια δικη σας ελληνικη ρομ σταθερη χωρις bugs...
-
Μήνυμαεχεις τον συνδεσμο για το redmi note 3 pro? γιατι βρισκω μονο α) en.miui.com/download-297.html και β)en.miui.com/download-298.html που οπως καταλαβαινω δεν ειναι κανενα απο τα δυο το σωστο...
-
Μήνυμακαι μετα ΟΚ το ξεκλειδωμα; ασχετο αλλα εγω εχω redmi note 3 pro ενω ο συνδεσμος σου λεει για mi 4c
-
ΜήνυμαΠαράθεση από DownUnder: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από DownUnder: “could not verify device ” Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.grΓια δες πως το βλεπει το δικό σου. ” ” εμενα την συσκευη την βλεπει κανονικα στον υπολογιστη μου αλλα και στο unlock tool απλα κολαει εκει περα . βεβαια εχω μια stable global rom νομιζω πρεπει να βαλω μια developer πρωτα αλλα π…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από DownUnder: “Παράθεση από Narsilea: “οκ εχω λιγο σαλεψει... λοιπον κλασικα μένει στο 50% μου εμφανίζει το γνωστο current acount is diferent from the account info on the device πραγμα που δεν ισχυει γιατι ειναι ο ιδιος λογαριασμος... ρομ : MIUI GLOBAL 8.0 STABLE (8.0.4.0 MHRMIDG) ” αυτο προσπαθουμε να λυσουμεπαραπανω ο geoanto555 ποσταρε εναν αλλον οδηγο εγω βρηκα και αυτο Mi Devices Bootloader Unlocking FAQ: Announcement, Troubleshoot, and Tips - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official F…
-
Μήνυμαοκ εχω λιγο σαλεψει... λοιπον κλασικα μένει στο 50% μου εμφανίζει το γνωστο current acount is diferent from the account info on the device πραγμα που δεν ισχυει γιατι ειναι ο ιδιος λογαριασμος... ρομ : MIUI GLOBAL 8.0 STABLE (8.0.4.0 MHRMIDG)
-
Μήνυμα9356289892a244fa850c7f010090eebb.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, είχα κάνει μια αίτηση και είχα πάρει έγκριση πριν τουλάχιστον 2 μήνες για να ξεκλειδωσω την συσκευή που είχα τότε, τελικά δεν προχώρησε γιατί την έδωσα σε συγγενικό πρόσωπο και πήρα άλλη για εμένα, περίμενα να περάσει ο μήνας για να μπορέσω να ξεκλειδωσω την δεύτερη συσκευή μου και τώρα που προσπαθώ μου κολλάει στο 50% και μου λέει ότι ο λογαριασμός είναι διαφορετικός από αυτόν στην συσκευή, όμως ο λογαριασμός (το νούμερο πάνω δεξιά στο unlock tool) και ο λογαριασμός του τηλεφώ…
-
Καλησπέρα παρατηρώ ότι όταν αλλάζω από την μπροστινή κάμερα στην πίσω (ή και αντίστροφα) ακούγεται ένας ήχος σαν κλείστρο,από το σημείο της κάμερας, αυτό δεν μου το έκανε το προηγούμενο redmi note 3 pro που είχα, επίσης ακούω συχνά παράπονα από φίλους ότι όταν τους μιλάω είτε δεν ακούγομαι καλά είτε ακούγεται αλλοιωμένη η φωνή μου. Έχει κανείς καμία ιδέα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΈκανα log out από την παλιά και δεν την είχα ξεκλειδωσει ούτε πειράξει γενικά, έκανα την αίτηση με εκείνη την συσκευή πριν 7 μέρες περίπου και την έδωσα πριν 2 μέρες, κάνω υπομονή για 30 μέρες και ξανά αίτηση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΛοιπόν ακολούθησα την διαδικασία αλλά κολλάει στο verifying device και φοβάμαι ότι ξέρω τον λόγο... Όταν έκανα την αίτηση την έκανα μέσω του προηγούμενου τηλεφώνου μου (redmi note 3pro με ελληνικά ) το οποίο το έδωσα σε συγγενικό πρόσωπο. Εγώ μετέφερα τα δεδομένα και τα λοιπά της προηγούμενης συσκευής στην τωρινή μου(global stable) μέσω back up και φυσικά σύνδεσα και τον λογαριασμό με τον οποίο είχα κάνει και την αίτηση... Τώρα τι κάνω;;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΕίναι αγγλοκινεζικη και θέλω να βάλω μια ελληνική Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω το redmi note 3pro έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και πήρα θετική απάντηση μέσα σε λίγες μέρες, η ερώτηση μου ειναι: απλά κατεβάζω το πρόγραμμα, συνδέομαι και πατάω unlock; η έκδοση του τηλεφώνου μου είναι d090b0a73f1d53e99cfda9853d7d5cdf.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk