Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 99.
-
Βρήκα και ένα bug στο Browser της xiaomi. Επάνω στην γραμμή του Google δεν μπαίνει κενό όταν γράφεις. Μικρό το πρόβλημα!!!
-
Gkalen πολύ ωραία η rom μπράβο!! Είναι η πρώτη miui8 που έβαλα και δουλεύει μια χαρά. Μια ερώτηση στην καινούργια rom δεν μπορούμε να διαλέξουμε διαφορετικό ήχο κλήσης και κάθε sim;;;; Γιατί δεν βρήκα κάτι.
-
Παράθεση από topmar: “Φίλε gkalen, έχω την GTV Dev 6.5.19 και θέλω να περάσω την δική σου 6.5.26 από πάνω. Χρειάζεται Factory Reset ή μόνο τα κλασσικά Wipe Cache + Dalvik Cache και δεν τα χάνεις όλα; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 ” Εγώ την έβαλα στο δικό μου xiaomi redmi 2 2GB μόνο με wipe cache +dalvik cache με παρουσία και με βοήθεια του gkalen στην συγκέντρωση που είχαμε και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Λογικά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλά καλύτερα να σου απαντήσει και ο ίδιος!!
-
Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την τελευταία έκδοση 6.5.26 του φίλου gkalen.
-
Παράθεση από gkalen: “Μπραβο στους διοργανωτές, πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση , άντε με το καλό και η επόμενη ... Όσο για τα laptop , ναι θα φτιάχναμε μερικές μοντες επιτόπου .. Πάντως φλασαρισμα ρομ κάναμε με τον φίλο @freekafe στο Redmi2TD του και ελπίζω ότι θα μείνει ευχαριστημένος !!! ” Μπράβο και από εμένα στους διοργανωτές της κοινότητας η συνάντηση πήγε πολύ καλά και περιμένουμε την επόμενη. Όσο για τον φίλο gkalen έχω να πω ένα ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έδωσε στο φλασαρισμα της rom…
-
Στο Redmi 2 2g πέρασε μια χαρά και θέλω να πω ότι είναι και πολύ γρήγορη. Μπράβο στα παιδιά!!!! Για τα υπόλοιπα θα δείξει τις επόμενες μέρες.
-
Καλή Ανάσταση σε όλους!! Η rom από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή στο Redmi 2 2g.
-
Την 6.4.21 έχω ναι μια χαρά μπαίνει στις προσθετες ρυθμίσεις.
-
το Redmi 2 2GB 2014813
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από vardeos: “Παράθεση από vardeos: “Τελικά η 5.1.1 δεν με πάει πάλι πρόβλημα στο Redmi2 TD. Τώρα δεν ενεργοποιήτε το wifi, πάω να το ανοίξω το δείχνει αχνό πορτοκαλί μένει κολλημένο το ενεργοποίηση. ” 26bce94aa3936db8bd30b16af04103ca.jpg Υπαρχει καποια λυσει; Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από panoseco: “εκανα εγκατασταση την developer rom Version: 6.4.21 απο xiaomi.eu (προσοχη οχι την ελληνικη) στο mi4c που εχω. την εκανα με τον τ…
-
Παράθεση από vardeos: “Παράθεση από vardeos: “Τελικά η 5.1.1 δεν με πάει πάλι πρόβλημα στο Redmi2 TD. Τώρα δεν ενεργοποιήτε το wifi, πάω να το ανοίξω το δείχνει αχνό πορτοκαλί μένει κολλημένο το ενεργοποίηση. ” 26bce94aa3936db8bd30b16af04103ca.jpg Υπαρχει καποια λυσει; Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου δεν κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής των ρυθμίσεων. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα μόνο τις επιλογές που είχες από πριν διαλέξει.
-
Το πρόβλημα με το άλμπουμ λύθηκε με καθαρισμό δεδομένων μέσω του titanium backup. Αν έχει κάποιος τέτοιο πρόβλημα ας το κάνει.
-
Γειά σε όλους!! Μια ερώτηση, μπορώ να κάνω καθαρισμό δεδομένων μόνο της εφαρμογής του άλμπουμ;;;Και αν ναι από που;;(από το μενού εφαρμογές δεν με αφήνει). Γιατί στις τελευταίες Rom μου κάνει νερά!!κρασαρει και μου βγάζει το κάθε άλμπουμ καμία 20αρια φορές το καθένα. Κατά τα άλλα η καινούργια rom καλή φαίνεται. Από κατανάλωση δεν την βλέπω και πολύ καλή αλλά τι είχαμε τι χάσαμε.
-
Γειά σε όλους!! Η μπαταρία στο Redmi 2 2g τρέχει σαν νερό χειρότερα και από την προηγούμενη!!! Το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος;;
-
Καλημέρα σε όλους!! Πέρασε κανονικά στο Redmi 2 2g όλα οκ. Σε αυτές τις λίγες ώρες που την έχω δεν έχω βρει κάτι περίεργο. Τα προβλήματα που είχε η προηγούμενη δυστυχώς παραμένουν τα περισσότερα και σε αυτή. Κατανάλωση αν και νωρίς ακόμη, γραμματοσειρά, άλμπουμ,ειδοποιησεις από vaiber που όταν πατάς πάνω δεν ξεκλειδωνουν την οθόνη(έχει επιλέγει η λειτουργία από το μενού βέβαια).Επίσης βλέπω μια αύξηση της θερμοκρασίας που στην προηγούμενη είχε φτιάξει. Ένα από τα καλά είναι ότι έχει καλύτερη δια…
-
Παράθεση από Theodore: “1. Recovery έχω το Team Win Recovery Project 3.0.0-0 2. Factory reset έκανα και με τους 2 τρόπους. 3. Η συσκευή είναι το Redmi 2 4G 1gb RAM 2014811 και τα αρχεία που κατέβασα είναι:xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_GTV-6.3.31 και xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_GTV-6.4.7. ” HM2014811_GTV-6.3.17.zip πέρασε αυτήν πρώτα και μετά δοκίμασε την καινούρια.