Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Καλη επιτυχία θέλω πολύ τα piston!!
-
προβλημα στην 9.26
ΜήνυμαΚαι εγώ το ίδιο. Βέβαια αντιμετώπιζα και πριν το πρόβλημα. Επίσης δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω στο λαπτοπ μου με καλώδιο. Ενώ σε άλλο pc συνδέθηκε και βρήκε drivers από ιντερνετ μονος του.
-
προβλημα στην 9.26
ΜήνυμαΝαι έχω κανονικά μέχρι και την προηγούμενη έκδοση λειτουργούσε κανονικά. Προσπαθώ από χθες και δεν μπαινει. Θα περιμενω μηπως και συνέλθει. Ευχαριστώ.
-
προβλημα στην 9.26
ΜήνυμαΜε την 9.26 δεν συνδέεται στην εφαρμογή για θέματα ήχους κλπ απ το δίκτυο της xiaomi. Συμβαίνει και σ άλλους;
-
Πρόβλημα
ΜήνυμαΚαι εγώ παρατηρώ το ίδιο πρόβλημα έκανα όλα τα wipes και συνεχίζει τα ίδια. Μήπως φταίει ότι πήρα backup από εφαρμογες; Mήπως θέλει εγκατάσταση απ' την αρχή; Επίσης εκτός απ τα FC μου ανοίγει αρκετά συχνά το παράθυρο με τη διαχείρηση των εφαρμογών χωρίς να πατήσω πατημένο το home button.
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΕυχαριστώ!
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΤελευταία και το δικό μου κινητό παρουσιάζει αρκετά προβλήματα με πολλά FC αν και έχω την 4,9,5. Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά μπορώ να πω οτι τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Προτείνετε να κάνω και εγώ fast boot; Και αν ναι τι αρχεία θα σβηστούν ώστε να ξέρω για να τα κρατήσω;
-
Γεια σας παιδιά έχω την GTV 3.20 και παρατηρώ υπερβολικά πολλά FC. Σκέφτομαι να βάλω την Stable 36. Θα έχει διαφορά ή είναι η ίδια rom και το μόνο που αλλάζει είναι η μετάφραση; Επίσης χρειάζεται να κάνω wipe data κλπ ή την περνάω όπως όλες τις άλλες;
-
Χρησιμοποιώ εδώ και 2 μερες την GTV 3.8 και ενώ έχω δει μεγάλη βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας από την κινέζικη multilanguage rom και έχω ενθουσιαστεί, σήμερα και ενώ η μπαταρία είναι κοντά στο 40% μου πετάει μήνυμα για χαμηλή μπαταρία και πήγαινε υπερβολικά αργά. Είναι bug της rom? Η ένδειξη δηάδή της παλιάς rom με την οποία μου τελειωνε πιο γρήγορα η μπαταρία ήταν σωστη; 10449747_10203704765841448_1994920057_n.jpg
-
Γεια σας παιδιά. Εχω εγκατεστημένη την GTV 3.8 στο Hongmi 1S χρειάζεται να κάνω wipe data ή κάτι τέτοιο ή περνάω κατευθείαν την 3.10; Και κάτι άλλο. Δεν μπορώ με τίποτα να συνδέσω το κινητό με το laptop μου (Dell Inspiron 15R Windows 7). Δεν μπόρεσα με κανένα τρόπο να εγκαταστήσω drivers. Στο desktop τους βρήκε μόνο του και έκανε εγκατάσταση κανονικά.