ετσι ειναι.ισως μοιαζω να βιαζομαι γιατι εχω βαγωθει με την μεταφορα εφαρμογων.ε ξερεις ειναι σημαντικο.καθετι που προσθετω μου τρωει μνημη.δεν παιρνει μεταθεση για πολυ καιρο.
ναι την περασα θαρρω χαχα.την βρηκα εκει που λες,απλα την μετεφερα και στο downloaded_rom κατοπιν καποιου λινκ...ισως το καταλαβα λαθος.νομιζω απο κει το πηρα.μαλλον μια κινηση επιπλεον εκανα..ειδες?μαθαινω χαχα..ε και εδω που τα λεμε γι αυτο μπηκα στην σελιδα.σιγα σιγα να μαθω,να εξοικειωθω με το μηχανημα.περι αυτου δεν προκειται?σορρυ λιγο θα σας πρηξω..
δεν παρεξηγουμαι με αυτο που ειπες.εχει λογικη.αλλα μιας που την εβγαλα ...οσο για την μεταφορα ,αυτο ειναι απαραιτητο να το καταφερω.θα ηθελα μια εξτρα βοηθεια.γιατι καπου εχει κολλησει το πραγμα και κανεις δεν βοηθαει.αν θεωρεις οτι εξαρταται μονο απο εμενα..οκ.δεν θεωρω υποχρεωση κανενος να βοηθαει.και ως εδω ευχαριστω.
μια χαρα.σορρυ φιλε ,και χωρις να θελω να πουλησω εξυπναδα,αλλα εχω μαθει οτι ειδικα στην τεχνολογια τιποτα δεν εννοειται.βεβαια ειμαι και αρχαριος ,ειδικα με αυτην την συσκευη..δυο πραγματα αν μπορεις...ξερεις αν υπαρχει αλλος τροπος ,με το κινητο σε σταση αναμονης,οποτε σκοτεινιαζει,και θελεις να ξανα φωτισεις την οθονη εκτος απο το πατημα του δεξιου πλαγιου κουμπιου που ενεργοποιει την συσκευη.σκεφτομαι οτι πατα πατα θα χαλασει.και δευτερο,οποτε οποιος καποια στιγμη να μιλησουμε το θεμα της μ…
εβαλα το αρχειο στην sd card.οι επιλογες που γραφει ειναι "ληψη πακετου ενημερωσης" και "επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης".την επιλογη "επιλογη πακετου ενημερωσης" δεν την γραφει.
παιδια...μουρθε ειδοποιηση στο updater για καινουργια rom.πατησα την ενημερωση πηρα και το αρχειο και το αντεγραψα στο dowloaded_rom.παταω την εφαρμογη αναβαθμιση και μου βγαινει δεν υπαρχει καινουργια.
τζιφος φιλε.μια απ τα ιδια.αυτο που ειπες να βεβαιωθω οτι η εφαρμογη εχει root δικαιωματα..πως το βλεπω?δοκιμασα και το part 4 σε αλλο λινκ αμερικανικου φορουμ απο τον tora33 που λεει να κατεβασω το sdfix.μα αφου ανοιξα την εφαρμογη και πηγα να κανω την διαδικασια μου εβγαλε κοκκινο error.
ειμαι στο πινακακι του minitool.πατησα πανω στο ext3 αλλα δεν βλεπω κατι σαν format.στα αγγλικα το εχω.επισης να ρωτησω.εβαλα μια καρτα μου εδειχνε 29 gb.και την χωρισα σε 26.20 και 2.78 χωρις ομως να ξερω τον σκοπο της αναλογιας.απλα μιμηθηκα καπως τις αναλογιες της οδηγιας.ελπιζω να εκανα καλα.ποιπον πατησα πανω στα 26 Gb που λεει fat32 και εκει μου δινει επιλογη format partition.τα 2.78 που λεει ext3 δεν μου δινει.