Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 216.
-
καλη μας χρονια.κατι περιεργο.παω να παραγγειλω την yi4k+ action camera απο geekbuying.διαλεγω ισπανια.με παει κατευθειαν για επιλογη paypal η' proceed to chekout.αν πατησω paypal κατευθειαν μου γραφει να πληρωσω τα 207 ευρω χωρις εξτρα shipping.αν πατησω την επιλογη proceed , μου βγαζει 30 ευρω shipping.ξερει καποιος περι τινος προκειται .. ?
-
καλη πρωτοχρονια.παιδια θελω να παραγγειλω την YI 4 K PLUS ACTION CAMERA.το εχει ο kaizershop στα 256.αν καποιος ξερει κανενα μαγαζι ,μαλλον εννοω κινεζομαγαζο, αρκετα πιο φτηνα,αν θελει με πληροφορει.εκανα ενα ψαξιμο και δεν βρηκα κατι.ο geek τοχει απο ισπανια στα 207 αλλα δεν στελενει λεει ελλαδα.στελνει απο πολωνια με 234 δεν αξιζει η μικρη διαφορα.αν ξερετε κατι αλλο..ευχαριστω.
-
Καρτοσυμβόλαιο σε COSMOKARTA
6adriano7 - - Cosmote (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
Μήνυμαπροτεινω κατσε ωσπου να τελειωσει το συμβολαιο,αλλιως "κακευουν".και μετα κανε οτι θελεις.εγω τελειωσα το συμβολαιο της vodafone,πηγα στο cu το φοιτητικο και ειμαι μια χαρα.και ιντερνετ εχω που παλια με παγιο 25 σε δευτερα τελειωνε το ιντερνετ,και πληρωνα και λογαριασμο καπου στα 30-35 ευρω με παρελκομενα.τωρα με 10 ευρω το μηνα πεταω.απλα να εχεις το νου να ανανεωνεις μηνιαιως.και καθε λιγο σου πετανε προσφορες αν τις θελεις με 2+ ευρω για εξτρα μοναδες data κλπ.εγω δεν εχω χρεαστει.
-
παιδια απο light in the box δεν εχει επιλογες για αποστολη.μια εχει στα ελληνικα γραφει Χρόνος Επεξεργασίας:Αποστέλλεται σε 24 ώρες Χρόνος Αποστολής: Εξπρές ταχυμεταφορά 3-4 εργάσιμες μέρες ειμαστε οκ με αυτο ? επισης δεν βλεπω θεση για κουπονι.μονο 3.66 ευρω μειον rewards λεει.επομενο βημα paypal και γεια μας.που ειναι η θεση για κουπονι?
-
επειδη ενδιαφερομαι για την προταση σου @makis1024 με banggood και κουπονι ,αν παρω παρελκομενα δηλαδη θηκες,ακουστικα κλπ. πρεπει να προσεξω να ειναι απο ιδια αποθηκη και με direct mail ?? αλλιως οχι ? μη βρω μπελα σε τελωνειο με τα παρελκομενα γι αυτο ρωταω. επισης,το CN ΚΑΙ ΤΟ HK WAREHOUSE ειναι τα ιδια ? διαλεξα κατι κομματια που λεει επικεφαλιδα στο cart μου Warehouse/Direct mail: CN_DG και το κινητο που γραφει Warehouse/Direct mail: HK ειμαι οκ ??
-
Σε ευχαριστώ.. @ makis1024.ευχαριστω όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες.θα έμπλεκα με το china version.και θα μπλεκατε κι εσείς γιατί ποιους θα επρηζα για βοήθεια .. Η αλήθεια ειναι και τα 128 gb που έχω στο mi max να τωχω φτάσει κάπου 90 gb + τη μνήμη..με όλα μέσα εννοείται εφαρμογές λειτουργικό κλπ.καλα είναι τα 64.και βάζεις και καρτουλα για οσα θελεις.ο ξαδερφος με ρωτάει "υπάρχει και σε 260gb??" Αλλά θα εκτιμήσει τα 80 ευρώ μειον πιστεύω.
-
σορρυ παιδια ναι τακανα μανταρα το mi max 3 128 gb θελω.κι εβαλα λαθος λινκ.παντως το ali δεν βλεπω να το λεει σε global version.ενα official global rom εχει,το οποιο δεν ξερω αν ειναι το ιδιο.αλλα παει 361 ευρω. 32899216186.html?spm=2114.search0104.3.1.3de23c0bk8SYyU&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10065_10068_318_319_10696_450_10084_10083_10618_452_535_534_10304_533_10307_10820_532_10821_5727311_10302_204_5727211_10059_10884_10887_100031_320_10103_448_449,searchweb201603_60,ppcSwitch…
-
αμ τωρα φτανουμε.εβαλα global version και η τιμη πηγε κατευθειαν 400αρι απο 300.στο ali εννοω με dhl.δεν λεει για τελωνεια αλλα εχει ενα αεροπλανο που ξεκιναει απο κινα και περναει μεσω γερμανιας. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com γιατι ανεβαινει η τιμη με global version ξερει κανεις?επιαης αν καποιος ξερει που να το βρω φθηνοτερα ..
-
,Λίγο..κινέζικα όλα αυτά.ειχα ασχοληθεί πιο παλια αλλά βαριέμαι πάλι.εγω έχω ακομα ενημέρωση την αρομα 7.12.14 στο mi max μου να φανταστεις.μια ερώτηση.το κινητό για να μην έχει καθόλου μετατροπές ναναι ετοιμο.,πρέπει να έχει global rom από τη μάνα του;η' όταν εννοούμε global rom εννοούμε chinese version που το φλασαρουν οι Κινέζοι;γιατί εγώ τέτοιο παρήγγειλα.αν είναι να πρέπει να κάνω μετατροπές εγώ ακόμα και αν φλασαρουν την global rom δεν θέλω.θα με βοηθούσε να μου το εξηγήσεις σορρυ.
-
Αρα μάλλον δεν έχετε ανοίξει aliexpress τελευταία.με κάτι φωσφοριζε γράμματα και αεροπλάνα που ταξιδεύουν και κάτι τέτοια.υποθετω τριγωνική όπως το λέτε.απλα επειδή ειδα πολύ processing time και όχι paypal ρώτησα μήπως κάποιος έχει παραγγείλει από εκεί τελευταία.αυτο ανησυχώ αν είναι έγκυρο.απο τελωνείο απ' ότι γράφει δεν έχει πρόβλημα.πληρωσα κάπου 22 ευρώ παραπανω για dhl.καλα μάλλον να περιμένω ως την άλλη εβδομάδα και αν δεν έχω νέα τότε ν αρχισω ν ανησυχώ.αλλα αυτό το processing time ένα μι…
-
Παρηγγειλα το mi max 3 σημερα από aliexpress,για τον ξάδερφο μου,πρώτη φορά που παραγγέλνω από εκει.εβαλα με dhl συν κάτι ψιλο έξτρα για ασφάλεια νομιζω αν χαθει.μου έστειλαν μηνυμα ότι γίνεται processing time.μπαινω μεσα στο λογαριασμο μου της σελιδας και λεει processing deadline time μεχρι 43 ημέρες.απο κάτω λέει delivery time κάπου 10 ημέρες.παιδια αγχώθηκα λιγο.και δεν είχε paypal πλήρωσα σκέτα με καρτα.εχει πάρει κανείς τελευταία;