Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 216.

• Διαφορές Stable με Developer

6adriano7 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

οι stable οταν ανανεωνονται σου δινεται η επιλογη οπως οι developer να κρατας τις εφαρμογες σου? επισης,προσωπικα δεν μου εχουν παρουσιαστει προβληματα καθολου με τις developer.ειναι και οι stable αναλογες του..ονοματος τους?

• εχω το redmi note 4g.εχω βαλει την τελευταια developer rom που βγηκε στις 5-3.για να βαλω αυτη λετε οτι χρειαζεται wipe data/factory reset.αν το κανω θα σβηστουν οι εφαρμογες?αν ναι μηπως να περιμενω επομενη developer?αν λεω λαθος πραγματα σορρυ αλλα τωρα καπου αρχιζω να τα ψιλοπιανω.δεχομαι συμβουλη,ευχαριστω.

• παιδια εχω bluetooth ακουστικα turbo-x για τη μηχανη.προσπαθω χωρις επιτυχια να το συγχρονισω με την καθε καινουργια εκδοση ROM.εχω το red note.το αστειο ειναι οτι με καποια παλια εκδοση ειχε συγχρονισει.εχετε ιδεα μηπως μπορω να κανω κατι,πχ.σε ρυθμισεις.η' μηπως ειναι κατι που μπορειτε να διορθωσετε σε νεοτερες εκδοσεις.ευχαριστω.

• ααααντε παμε ,καλο μας μηνα ,και καλη τυχη

• εγω παλι με το που πατησα πακετο εγκαταστασης,τακανε ολα μονο του.μονη διαφορα οτι αλλαξα το ονομα σε update.νομιζα οτι δεν μπηκε αλλα βλεπω εκδοση miui 6.2.18 οποτε ειμαι ενταξει.παντως συζευξη με το bluetooth μου ακουστικο παλι δεν κανει.

• εγω παλι εχω προβλημα με το turbo-x bluetooth που εχω.δεν μου κανει συζευξη με τιποτα.με μια παλαιοτερη εκδοση μου εκανε.οχι δεν θυμαμαι ποια.

• σας ευχαριστω και στους δυο.θα δοκιμασω το mi cloud μηπως βγαλω ακρη.φιλε μου ταχω δοκιμασει με χιλιους τροπους τι gmail,τι vcf αρχεια να τα βαζω στον εξωτ.δισκο ,να τα βαζω στον εσωτερικο τιποτα ,τι με το application dw contacts ,τηλεφωνα δεν βλεπω.ουτε απο καρτα sim βγαινει ακρη.. μυστηριο σκετο ειναι γιατι δεν εμφανιζει τηλεφωνα.δεν ξερω για το note 2 τι να σου πω.ομως επειδη αξιζει τον κοπο να βγαλει καποιος ακρη σε ολες τις απαιτησεις του με τα xiaomi γιατι τετοιο λογισμικο σε τετοιες τιμες…

• γεια χαρα.εχω το redmi note 4g.προσπαθω να βρω ακρη να εχω ευκολη προσβαση με τις επαφες μου μεσω Pc.δοκιμασα να συγχρονισω με gmail .τα ονοματα μου τα βγαζει αλλα δεν μου βγαζει τα νουμερα τηλεφωνων.ξερετε αλλον τροπο να διαχειριζομαι τις επαφες?η' να βρω ακρη με το gmail?ευχαριστω.

• παιδια εγω απο τον μαρτιο δεν βρηκα ακρη και εβαλα το κινητο στην ακρη.τωρα με αυτη τη καινουργια αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση να ειναι το κινητο μου λειτουργικο?αλλιως υπαρχει καποιος αθηνα να με βοηθησει απο κοντα.κριμα να παει χαμενο ενα διακοσαρι που εδωσα.

• ΔΕΝ εχω βρει λυση για μεταφορα εφαρμογων σε sd card.ΔΕΝ μπορω να βαλω κομματια μουσικης να τα αναγνωρισει για ringtones ΔΕΝ μπορω να διαβασω περιοδικα κλπ. απο τον σκληρο δισκο.φαινονται στην συσκευη αλλα δεν διαβαζονται απο πχ. το aldiko.αυτα ειναι πολυ βασικες λειτουργιες για μενα.ταχω ψαξει ως ενα σημειο και μονος και με παιδια που ασχολουνται με android.τζιφος.το κινητο μου αν δεν βρω καποιον να μου το κανει λειτουργικο,ειναι αχρηστο.ισως για καποιον με προχωρημενες γνωσεις να ειναι ευκολο δ…

• παιδια μπορω να κανω update του supersu?η' θα βρω το μπελα μου?γιατι θελω να κανω?γιατι εχω κολλησει σε διαφορες δαστηριοτητες σχετικα βασικες και ενας τεχνικος μου το προτεινε μηπως μου ανοιχτουν επιλογες.

• καλημερα και καλη ανασταση.δεν ξερω ακριβως αυτα που εννοεις.εχω βαλει την τελευταια εκδοση ελληνικης rom,αν αυτο ρωτησες.αλλιως μηπως να μου εξηγησεις..

• οταν παει να γινει η μεταβαση στο τηλεφωνο καποιων τραγουδιων για ringtones μου γραφει μηνυμα οτι δεν θα αναγνωριζεται το αρχειο,το περιεργο ειναι οτι μονο ενα τραγουδι,ιδιο με τ αλλα, μου τ αναγνωρισε.επισης περασα ενα ebook-epub βιβλιο στην sd καρτα και δεν μου το αναγνωριζει το aldiko reader που εχω εγκατεστημενο.ομως το βλεπω το βιβλιο οταν ανοιξω το astro file manager.γενικα αν ξοδευα τοση ωρα να δουλεψω τα εξτρα φραγκα,που ξοδευω να καταλαβω τι γινεται με το xiaomi,θα ειχα βγαλει αρκετα να…

• apps to sd on Redmi Note 4G?

6adriano7 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

σε ευχαριστω.τι να σου πω αν βρεις αλλο τροπο..γιατι με αυτον καπου κολλαω και δεν ξερω που.και καθησα πανω στο λαπτοπ μονο για το συγκεκριμενο προβλημα δυο ημερες μου βγηκαν τα ματια. και αρκετα προβληματα εχουμε δεν θελω και πολυ να το πεταξω απ το παραθυρο χαχα.σχεδον αστειευομαι.

Μήνυμα

οκ ισως να ξαναδοκιμασω ολη την πορεια παλι.παντως στο συγκεκριμενο θεμα ΜΕΓΑΛΗ απογοητευση το xiaomi.και τα δικαιωματα rooting των εφαρμογων δεν ξερω αν ειναι πολυ ασφαλες.ολοκληρη επιστημη γενικα για μια απλη λειτουργια στα αλλα κινητα.δεν ξερω...ισως και να το δωσω στη σελιδα να παρω κανα αλλο.

Μήνυμα

λοιπον.πηγα να μεtαφερω μια "αθωα" και μικρη εφαρμογη.το diary.μου λεει"αποτυχια.το app2sd δεν υποστηριζεται απο την συσκευη σας.η συσκευη σας εχει ενα πρωτευον εξωτερικο διαμερισμα το οποιο εξομοιωνεται απο την εσωτερικη μνημη.μπορειτε να συνδεσετε την εφαρμογη προκειμενου να μετακινησετε τα αρχεια της στην καρτα sd.καλου κακου πηγα να δω και αν μειωθηκε η μνημη της καρτας.τζιφος.

Μήνυμα

τιποτα.τα ιδια.υπαρχει κατι που πρεπει να επαληθευσω?

Μήνυμα

φιλε μου πρωτα σε ευχαριστω για την υπομονη.μονο για να παω τουαλετα δεν σε ρωτησα πως γινεται..αναλυτικα..χαχα.τωρα..εδωσα δικαιωματα και στο link2sd.μου ανοιξε χωρις να με ρωτησει για ext4.λεω..παμε παρακατω..δοκιμασα μια εφαρμογη να την μεταφερω.δεν...μετα τοκλεισα εκανα επανεκκινηση.οταν ανοιξα την εφαρμογη μου βγηκε η επιλογη για ext4.την εβαλα μου λεει "το script προσαρτησης δημιουργηθηκε,επανεκκινηστε για να προσαρτηθει το δευτερο διαμερισμα της καρτας.αν λαβετε αυτο μηνυμα μετα την επανε…

Μήνυμα

το εκανα.προχωρησε η εφαρμογη μοιαζει να ολοκληρωθηκε.αλλα..στο linksd2 μου βγαινει ακομα "το σεναριο προσαρτησης δεν μπορει να δημιουργηθει" not allowed to su. .μηπως πρεπει να δωσω root δικαιωματα και σε αυτην την εφαρμογη?

Μήνυμα

τοχω στα ελληνικα.παω , ρυθμισεις-ασφαλεια και απορρητο -μετα?δεν εχει την λεξη root.πως μεταφραζεται στα ελληνικα για οδηγια.